Sigarayi birakma derdi

Icmiyecem bende yarından itibaren insallah dayanıcamda yalniz azaltarakmi bıraksam ikiye besemi indirsem

Ne guzel bugun de icmeden günü tamamlamışsınız...Su icin caniniz cektiginde hizli hizli bir kac adim atin..Kahve icin yaninda kuru meyve yiyin..ve kendinizle gurur duyun...basardiginiz için..
Ay insallah
Cildinizde saçınızda gözle görülür değişim vardır ama dimi
Benim daha yeni olunca degisiklik yok
Icmiyecem bende yarından itibaren insallah dayanıcamda yalniz azaltarakmi bıraksam ikiye besemi indirsem
bence once azaltmak mantikli.ben 1 senedir azaltma cabalarindaydim ve kademeli olarak azalttim.hatta cok icen ben oyle bir hale getirdim ki ilk sigarami ikindi zamanlari falan iciyordum.bu bence ise yaradi.en azindan sabahlari aramiyorum.ya da gun boyu aradigim zamanlar belli.bence once bir azaltin

Allan car mutlaka izleyin yada Türk Emre üstünuçar

Azıcık kafada istiyorsanız bu Videolar çok yardımcı beyinde bitirmeye bakın beyinde diyorum çünkü fiziksel bağımlılık zaten nikotin almayınca bir kaç günde bitiyor gerisi psikolojik bağımlılık ki bu çok daha zor
İki yıl olucak benim önümüzdeki ay ilk 10 günde cildim tertemiz oldu herkes farketti elim saçlarım kıyafetim artık sigara kokmuyor çok güzel bir duygu günde bir paket içerdim ki bıraktığım dönem hayatımın zor bir dönemiydi

Herkese merhaba bende bırakmak istiyorum günde 4 yada 5 tane içiyorum zaten ama ağzımın tadı değişmeye başladı dilimde garip Bi tat var yarın içmemeyi deneyeceğim konuyu takipteyim destek olalım birbirimize

Dört gündür sigara içmiyorum bende . Elektronik içiyorum . Ona rağmen hala aklımda sigara var . Sigaranın yerini tutmuyor . İçimde hep bir boşluk var . Elektronik sigarayı sigaradan daha az içiyorum ama . Gercekten insan savaş veriyor resmen kendiyle . Hamileyken çok daha rahat bırakmıştım . Şu ana kadar sigara içen biriyle yan yna gelmedim . En büyük korkum da sigara içen biriyle otururken sigara içersem diye

Benim eşim elektronik sigara sayesinde bıraktı benim tavsiyem normal sigarayı ne kadar içiyorsanız elektroniği de o kadar içinki tiksindirsin gerçek sigaradan yanınızda birileri içerken mideniz bulanıyormuş eşim öyle diyordu tabi şimdi o onuda bırakınca arada Bi normal sigara içiyor ana eskisi gibi değil haftada birkaç tane falan. Yani elektronik sigara gerçekten öyle bir tiksindiriyorki geri başlıyım içiyim derseniz içirtmiyor mideniz bulanıyor

Daha önce öyle bıraktım bende . Hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım elektronik sigarayı . Ama doğumdan bes ay sonra yine sigaraya basladım . Şindi tekrar elektronik sigarayla bırakmaya calışıyorum

Aslında bende aynı durumdayım hamileyken midem bulandığı için sigarayı içim almadı hiç çaba harcamadan bırakmış oldum sonra emzirirken kızım 1buçuk yaşına gelene kadar aklıma gelmedi 1buçuk yaşındayken tekrar başladım eşim elektronik içiyordu ama ben bir nefes bile içemedim ondan boğazlarımı çok yaktı ilk denemede o yuzden kullanmadım dun akşamdan beri içmedim sabahta allen car ı izledim umarım ilerleyen saatlerde içmem içmeyiz

Gün ve gün azalacak. 10 ay önce bıraktım. Düşünmeyin konu hakkında. Bir süre çekirdek yedim oyalandım
İlk bir hafta sinir içideydim yavaş yavaş azaldı. Sigara parasıyla gezin dolaşın keyifli bir gün geçirin.

Bende bırakmak istiyorum çok. Aslında eşim çok istiyor bırakmak ama ben içince adamda dayanamıyor. Kendimi geçtim onunda içmesine neden oluyorum daha çok üzülüyorum bu duruma. Hep planlar yapıp duruyorum max 2 gün sonra tekrar içiyorum. İradesizliğim mahvetti beni. Champix alıcam dedim eşime onunla bırakırım diye. Bakalım düşünüyoruz hala alalım mı almayalım mı? İlacı kullananlar varsa bilgi verebilir mi?

Bu arada kesinlikle içme, içtiğin gibi suçluluk ve pişmanlık duyacaksın. Özgüvenini de zedeleyecek. Deniyorum yapamıyorum diyor beyin kendimden biliyorum. Bırakman daha zor oluyor. Sık dişini alışkanlığın bırakılması kolay değil tabi ki ama sağlıklı günlerini düşün. Onca günü geçirmişsin dahasını da geçirebilirsin sigara içmeden. Çok özendim sana

Bu konuyu hep ilk sayfada tutmak istiyorum zaten.sigarayi birakan ya da birakmak isteyenler olarak birbirimize destek oluruz cok iyi gelir bu bence.
Canim ben o kadar sigara duskunuyum ki.benim birakmam mucize gibi birseydi.o yuzden emin ol yapabilirsin .bence dene
Alo 171 i denediniz mi?
hayir ama arasam mi acaba diye dusunmustum.ne oluyor orayi arayinca aramak lazim her yolu denemeliyim

Bugün hiç içmedim dilimde sigarayı hatırlatan Bi tat var arada gelip gitti sizlerde de oldumu bıraktığınız ilk günlerde

Siz sigarayı bırakmayı isteyerek en büyük adımı atmışsınız zaten. Geriye sadece kendinizi dizginlemek kalıyor. Kendi kendinize bunu başarmak zor olabilir. 171 i arayınca ne olduğunu bilmiyorum ancak denemenizde fayda olabilir.

Slm ben de bıraktım 8 veya 9 ay oldu bırakmalı zor oldu tabi kolay değildi yalnız ben eşimle birlikte bırakmayı denedim oldu darısı sizin başınıza

Bugün hiç içmedim dilimde sigarayı hatırlatan Bi tat var arada gelip gitti sizlerde de oldumu bıraktığınız ilk günlerde
Tat mi bilmiyorum ama oyle bir istek geliyor ki ikide bir anlatamam
Slm ben de bıraktım 8 veya 9 ay oldu bırakmalı zor oldu tabi kolay değildi yalnız ben eşimle birlikte bırakmayı denedim oldu darısı sizin başınıza
peki ne kadar sure sonra caniniz istememeye basladi

Alo 171 i denediniz mi?

Komşumun kızı 171 den randevu aldı.Hastanenin sigara bırakmayla ilgili olan kliniğine randevu verdiler.Ordaki doktor ücretsiz nikotin bandı vermiş.Aslında bayağı ise yaradı bantlar.2 ay hiç aramadı sigarayı.Sonra babası vefat edince bant takmadı tekrar başladı.

Ben de bırakmak istiyorum ama eşim içerken olmuyor.Azaltabiliyorum günde 5_6taneyle yetinebiliyorum normal bir günde.Ama canımı sıkan bir şey olursa yine 12_13lere çıkıyor.Azaltarak olmuyor yani ben yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…