• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakmak

bende bu konuyu görünce hesapladım ben sigarayı bırakalı tam 85 gün olmuş:nazar: nefes süper cildim kendine geldi param cebimde sigara içerken parasız gezmezdim biter param olmaz ne yaparım diye şuan uzak bir yere gitmedikçe para taşımıyorum çok güzel bir duyguymuş gerçekten nefes aldıgımı hissediyrum:KK73:

Ben icmiyorum hicde icmedim ama esim iciyo ona biraktirmak istiyorum bnde istikrarli bi sekilde adim atmadim ama gun icersunde fazla icemedigi icin aksamlari iciyo tul perde mahvoldu haftada bi der bu sondu bi daha yok diye ama foss malesef bnim babam birakti bi anda bidahada agzina surmedi iki yil olcak annemde iciyo hemde cok erkeklwrde farketmedim ama kadinlarda cildi gercekten mahvediyo bnami oyle geliyo bilmiyorum bide kadinlar daha cok kokuyo sanki nebilim ben kadinlarda sigarayi gormekten hoslanmiyorum icmeyince ne guzel miss

Ankarada oturuyorsan hemen bi yer söylücem git mora terapi diye bende orda bıraktım sigaranın değerleri ölçülüp vücudundan atılıyor felan ama en başta kendi kafanda istemen lazım

Youtube da bir video vardi terapiyle sigara birakma yontemi.. ama bende basaramadim. 1.5yil icmedim sonra yenidem basladim bos yere :( icmedigim zaman cok rahattim hasta bile olmuyodum birakmak lazim. Ama ben cok icmiyorum zaten gunde maksimum 10 tane.. annem israr ediyo su sigara birakma polikliniklerine gitdiyo. Ilac veriyolarmis sigaradan tiksiniyomussun filan ama giden varmi acaba?

Ben sigara icmeyi cok seviyordum. Bir huyumda sigaram bitsin kriz halindeydim. İllede elimin altinda olacakti. Yanliz sigarayi alincada hwemen saldirmazdim pakete. Bir tuhaf icixiydim belli :). Bundan 6 yil once su sigaraya vwerdigim parayi kendime harcasam dedim ve o gun bugun birakmis oldum. Evdeki esyalari attik hep. Badana boya, dip kose temizlik. Evimize gelen rahatlikla ixerdi oyle dusunun yani. Kahvehne sanki. O gunden sonra 6 ay zaman zaman yoklasada cikti hayatimizdan. Esimle birlikte biraktik biz. Cok sukur oglum sigarasiz vir ortamda buyuyor. Tavsiyem azaltarak degil bir gunde birakmaktir. Birde sigara birakmak isteyenlwrin topigi vardir umarim. Birbirinize destek olursunuz. Bu arada gunde 2 pakete ykin iciyordum. Esim birini sondururken digerini yakiyordu. Devam etseydi esim muhtemelen cigerleri iflas etmis olurdu. Paradan once saglik diyorsaniz zaten kolay birakirsiniz. Aldigimiz nefes cok kiymetli, kaybetmeden basarmali insan.
Bende paket bitince elim kolum baglanmıs hissediyorum. Stresli bi donemdeyim bırakıp strese girmek istemiyorum bi taraftan, bi taraftan verdigim paraya acıyorum ve saglıgım bozuluyor git gide. İnsallah bırakabilirim

bende bu konuyu görünce hesapladım ben sigarayı bırakalı tam 85 gün olmuş:nazar: nefes süper cildim kendine geldi param cebimde sigara içerken parasız gezmezdim biter param olmaz ne yaparım diye şuan uzak bir yere gitmedikçe para taşımıyorum çok güzel bir duyguymuş gerçekten nefes aldıgımı hissediyrum:KK73:
Cok sevindim sizin adınıza? Nasıl yaptınız?

Ben icmiyorum hicde icmedim ama esim iciyo ona biraktirmak istiyorum bnde istikrarli bi sekilde adim atmadim ama gun icersunde fazla icemedigi icin aksamlari iciyo tul perde mahvoldu haftada bi der bu sondu bi daha yok diye ama foss malesef bnim babam birakti bi anda bidahada agzina surmedi iki yil olcak annemde iciyo hemde cok erkeklwrde farketmedim ama kadinlarda cildi gercekten mahvediyo bnami oyle geliyo bilmiyorum bide kadinlar daha cok kokuyo sanki nebilim ben kadinlarda sigarayi gormekten hoslanmiyorum icmeyince ne guzel miss

Haklısınız cilde cok zararlı. Kendimden biliyorum. İnsallah bırakırım

Evin icinde sigsra icenide anlamiyorum
Cik balkona kardesim evi niye pisletiyosun:110:
Ailemin evinde mutfakta iciyorum, kendi evimde balkon yok studyo daire zaten kucucuk mecburen evin icinde iciyorum ve her yere siniyor:(

Youtube da bir video vardi terapiyle sigara birakma yontemi.. ama bende basaramadim. 1.5yil icmedim sonra yenidem basladim bos yere :KK43: icmedigim zaman cok rahattim hasta bile olmuyodum birakmak lazim. Ama ben cok icmiyorum zaten gunde maksimum 10 tane.. annem israr ediyo su sigara birakma polikliniklerine gitdiyo. Ilac veriyolarmis sigaradan tiksiniyomussun filan ama giden varmi acaba?
İlacla olacak sey degil kafada bitirmek lazım. O videoyla bi gun tikainio hic icmedim ertesi gun onemli bi dava kaybettim aynen devam ettim:)

Bende paket bitince elim kolum baglanmıs hissediyorum. Stresli bi donemdeyim bırakıp strese girmek istemiyorum bi taraftan, bi taraftan verdigim paraya acıyorum ve saglıgım bozuluyor git gide. İnsallah bırakabilirim

Cok sevindim sizin adınıza? Nasıl yaptınız?

Haklısınız cilde cok zararlı. Kendimden biliyorum. İnsallah bırakırım

Ailemin evinde mutfakta iciyorum, kendi evimde balkon yok studyo daire zaten kucucuk mecburen evin icinde iciyorum ve her yere siniyor:KK43:

İlacla olacak sey degil kafada bitirmek lazım. O videoyla bi gun tikainio hic icmedim ertesi gun onemli bi dava kaybettim aynen devam ettim:)

bende ilk bıraktığımda kafada bitirdim olips şeker atıyodum bi tane sigara yerine :) 2-3 kilo aldım ama bitmişti yani sigara olayım.

keşke bir daha öyle bir durum yaşasam offf :(

bende ilk bıraktığımda kafada bitirdim olips şeker atıyodum bi tane sigara yerine :) 2-3 kilo aldım ama bitmişti yani sigara olayım.

keşke bir daha öyle bir durum yaşasam offf :KK43:

Bırakayım yeter ki 10 kilo alsam bile muhim degil. Daha bırakmadan arkadaslarım yanımda icince napıcam, kahveyi sigarasız nası iccem, yemekten sonra napıcam, ders calısırken nası dayancam vs dusunuyorum:(

Babam ve eşim ilaç desteğiyle bıraktı. Babam 50 yıla yakın, eşim 20 yıldır içiyordu. İlacı bir araştırın derim. Ben de sakızla bıraktım 1 yıl kadar, sonra tekrar başladım. Bende baya işeyaradı sakız. Bu aralar tekrar bırakmayı planlıyorum. Gelin birlikte bırakalım,
maaşallah 50 sene içmiş..azmı içiyordu acaba..rahatsızlığı yok değilmi..

Senelerdir sigara kullanıyorum, gunde 2 pakete yakın. Evim les gibi kokuyor. Kahvehane isletiyor gibiyim:KK43: dislerim sarardı, cildim bozuldu. Maddi anlamda sıkısıgım. Bosuna masraftan kacınmam gerekirken ayda 500 lira sokaga atıyorum. Acilen bırakmam lazım ama takatim yok. Bana yardımcı olur musunuz?
ben azalttım..günde 4 tana falan şimdi..kahve ve çaydan sonra..sende yavaş yavaş azalt bence..

Bırakayım yeter ki 10 kilo alsam bile muhim degil. Daha bırakmadan arkadaslarım yanımda icince napıcam, kahveyi sigarasız nası iccem, yemekten sonra napıcam, ders calısırken nası dayancam vs dusunuyorum:KK43:

ne yap biliyomusun yanında biri sigara içerse bi nefes al ama içine çekme yani sigara içmeyi bilmiyomuş gibi . o çok tiksindiriyo insanı işte.
bir de sigarayı aramamızın sebebi o dediğin alışkanlıklar. yemekten sonra sigara içmek, çayın kahvenin yanında sigara içmek, yada bir cafede dışarıda oturmak sırf sigara içicez diye. o ortamları değiştir bir süreliğine başka şeyler dene cafede içeride otur, çayın yanında çubuk kraker ye , kahvenin yanında tatlı.. :) ders çalışırken de kışın mandalina güzel gidiyo :D
fındık fıstık doldur evi maksat oyalasın seni :)

biri bana da tavsiye versin bunlar işlemiyo bende artık :D

la bu reklamlar bızım cıgara konustugumuzu nerden biliyo hemen yukarda cıkıo cigarayı bırakma yntemı dıye vallahı seytan icadı bunlar şaşılcak sihir:cool:

Günde yaklaşık 3 paket sigara bi 70lik seviyesindeydi adam. Şimdi sigara hiç içmiyor, rakı özel günlerde. Bişeyi yok çok sağlıklı maşallah.
aha:KK57:
ben olsam 10 yılda nalları dikmiştim..:nazar:maşallah diyeyim..4..5 sigara ile soluk soluğa kalıyorum yav:KK53:

Eski insanlar bi değişik ya. Ben de öyleyim. Sabahtan beri öksürüyorum bugün biraz fazla içtim diye. Bırakıciiim en yakın zamanda.
ben az içiyorum zaten..öyle hepten bırakamam herhalde..çok içmekte kötü..keseye ve sağlığa zarar..spor yapamıyorsun doğru düzgün..inşallah bırakırsın canım..

ben az içiyorum zaten..öyle hepten bırakamam herhalde..çok içmekte kötü..keseye ve sağlığa zarar..spor yapamıyorsun doğru düzgün..inşallah bırakırsın canım..
Ben de çok içmiyorum da bırakmak istiyorum artık yine de. Sadece çok özel zamanlarda puro içmeyi planlıyorum. Evde paket olmasın hiç. Bu 3. Bırakışım olacak zaten. Alıştım artık bırakmaya sanırım.

Ben de çok içmiyorum da bırakmak istiyorum artık yine de. Sadece çok özel zamanlarda puro içmeyi planlıyorum. Evde paket olmasın hiç. Bu 3. Bırakışım olacak zaten. Alıştım artık bırakmaya sanırım.
kilo aldınmı peki?

Back
X