• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakmak

2 yildir basladiysan birakman kolay olur canim yazik gencligine birak su pisligi
Inan esir ediyo yillar icinde kendine seni
Ben birakali3 ayi gecti ama misal bugun bir olaya cok cok cok kizdim ve uzuldum aklima ilk gelen sigara oldu:KK43:boyle olmamali kafada tam bitirmek gerek ama bi kete muptelasi olmussan iste pesinde sinsice dolasiyor
ALLAHIM KORUSUN

3 gün içmedim bugün iradem yenik düştü :KK43:
Ben can sıkıntısından içerdim sigarayı, canım sıkılmasın aklıma gelmezdi.
2 sene 4 senem gibi olmuş herhalde ki, bir de yasaklar tatlı gelir ya, içmeyeceğim dedim ya aklımdan çıkmıyor.
Duygularım karıştı kendime inanamadım..
Hani sigara içilen ortamlardan uzak durun derler ya en kötüsü de işyerinde serbest, yanımdaki kız fosur fosur sigara içiyor maalesef.

Buradan aldığım gazla günde iki paket içen ben, bi deneyim dedim. Sabahları da çok öksürüyordum. Eski elektronik Sigarami buldum. O gün 16 tane içtim. Benim icin cok iyi bir rakam. İkinci gun 12 ye düştüm. Üçüncü gün şarjı bitti. Şarj aletini de bulamadım. Tekrardan iki paket. Sıksam olacaktı. Öksürüğüm bile azalmıştı.

3 gün içmedim bugün iradem yenik düştü :KK43:
Ben can sıkıntısından içerdim sigarayı, canım sıkılmasın aklıma gelmezdi.
2 sene 4 senem gibi olmuş herhalde ki, bir de yasaklar tatlı gelir ya, içmeyeceğim dedim ya aklımdan çıkmıyor.
Duygularım karıştı kendime inanamadım..
Hani sigara içilen ortamlardan uzak durun derler ya en kötüsü de işyerinde serbest, yanımdaki kız fosur fosur sigara içiyor maalesef.
O kotu iste icen olmazsa biraz daha rahat olurdun ama kafada bitmeyince zor zor zor:KK14:kendimden haz etmiyorum su siralar aklimda hrp:oops:

Merhabalar ..bende 15 yaşından beri içiyorum sigarayı. Aç yada tok,hasta yada hamile olmak farketmedi hep içtim bu zıkkımı. Ve artık bırakmak istiyorum bende. Eşim içmiyo,6 yaşındaki çocuğum her gün tembihliyo beni anne bu gün son değilmi,içmiyceksin bi daha diye
Bende yarından itibaren bırakıyorum bu düşmanı Allah'ın izniyle. Işim çok zor biliyorum,başıma gelecekleri az çok tahmin edebiliyorum,ama içmesem ölmeyeceğimide biliyorum.rabbim hepimize yardım etsin inşallah.

Champix di mi markası? Gecen sene bi ay bıraktım o ilac sayesinde ama uyusukluk yapıyor diye bi daha kullanmadım. Bide 200 lira verip ilac alcagıma 20 paket alır tuttururum gibi salakca bir dusıncem var allah islah etsin diyorum hahah

Güldüm yemin ederim :)

Bu kadar mesajı okudum üstüne bi sigara yaktım :)

Ben de muhtemelen aynını yapacagım. Esegin aklına karpuz kabugu getirdiniz. : )

Ben de epeydir icmiyordum, sonra tek tük derken, bir baktım paket alır oldum. Sıkıntı, stres...Sonra bildigin içtim sayılır gene...Bir haftaya yakın gene icmiyordum komple kesmistim. Bugün dananın kuyrugu koptu, yaktım bir tane. Gene o müthis bas dönmesi, ama hissizlik hali. : ) Zaten mühim olanda o hissizlik halini saglamak, yoksa dert nikotin mikotin degil..Benim için yanan bir sen varsın diyecegim bir süre de sanırım, az kendimi toplayana kadar. Sonra o beni bırakmadan ben onu bırakmalıyım ama, tek tük kıvamında. Bir arkadasın buraya yazdıgı gibi, keyfi olunca güzel oluyor...

Back
X