- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
çok mantıklı..şeker vs..yedikçe yiyesi geliyor insanın..Yok ya almadım hiç. Ama kendimi meyveye vurdum. Dün de yazmıştım burda korkunç şekilde yer elması yedim. Kilolarca...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok mantıklı..şeker vs..yedikçe yiyesi geliyor insanın..Yok ya almadım hiç. Ama kendimi meyveye vurdum. Dün de yazmıştım burda korkunç şekilde yer elması yedim. Kilolarca...
Ha bi de mint şekerler var ya mentollü. Onlardan çok yedim. Sigara isteğini kısa süreliğine de olsa kesiyor.çok mantıklı..şeker vs..yedikçe yiyesi geliyor insanın..
Canim kusura bakmada senin bindigin otobuse bile binilmez.Agzin ustun basin les gibi kokuyordur.2paket iciyorsun birde cok azimlisin.benim rahmetli dedem 50olmadan sigaradan kanser olup olmus.o sigarasini sondurmeden digerini yakarmis.olumm doseginde pismanliklarini dile getirmis.keske icmeseydim demis.sende cok gecmez olursun.cok arzuluyorsanda birakmayi birakirsinda.ona verdigin paralarla neler alirsin neler...karar senin arkadas....
Yillardan sonra cayin tadina vardim inanBırakayım yeter ki 10 kilo alsam bile muhim degil. Daha bırakmadan arkadaslarım yanımda icince napıcam, kahveyi sigarasız nası iccem, yemekten sonra napıcam, ders calısırken nası dayancam vs dusunuyorum![]()
Uzmanlar sigaranin yerine asla yiyecegi koymayin diyorne yap biliyomusun yanında biri sigara içerse bi nefes al ama içine çekme yani sigara içmeyi bilmiyomuş gibi . o çok tiksindiriyo insanı işte.
bir de sigarayı aramamızın sebebi o dediğin alışkanlıklar. yemekten sonra sigara içmek, çayın kahvenin yanında sigara içmek, yada bir cafede dışarıda oturmak sırf sigara içicez diye. o ortamları değiştir bir süreliğine başka şeyler dene cafede içeride otur, çayın yanında çubuk kraker ye , kahvenin yanında tatlı.. :) ders çalışırken de kışın mandalina güzel gidiyo
fındık fıstık doldur evi maksat oyalasın seni :)
biri bana da tavsiye versin bunlar işlemiyo bende artık![]()
gece gece içimizi kararttin bacım :))
Ne yapayim gercekler bunlar.gucenmek kirilmak yok.biraksin konu sahibi sigarayi diye yazdim.ben gercekten uzuluyorum sigara Icenlere.Ben Allah korusun sigara icsem bu mesaji okuduktan sonra kesin birakirdim. Bu nasil bi mesaj![]()
2 yildir basladiysan birakman kolay olur canim yazik gencligine birak su pisligi2 senedir içiyorum ve bırakmak istiyorum. Benimkisi hiç bir zaman can isteme durumu olmadı zaten, genelde can sıkıntısından içtim. 2 haftadır yoğun çalışınca sigarayı nadir aklıma getirdiğimi farkettim. Dün bırakacağım dedim pakette almadım evde sorun yok, arkadaşıma gittim anası, danası, kendisi, halası, kuzeni 1,2,3 bir yere kadar can istemese bile irade zorluyor içmeyeceğim dediğin için, paket alıp evde bıraktım bu sefer inşallah kurtulurum bende bir an önce..