Şık olmak bakımlı olmak nedir ? Moralim bozuldu

Ben bu olmaz dediklerinin hepsini yapıyorum çünkü herkez yapıyor

ben de hafta içi işe gelırken spor giyinirim
kıyafetlerım güzeldir yani seçiciyimdir bu konuda
rahat etmek adına bu tarz gıyınırım ya da casual

bakımsız demeyelım de, dikkat cekıcı olmuyor vasat kalınıyor
mesela bazen özel gunlerde eşimle aksam bır yere gıdeceksek işe spor gelıırm ama etek gıyerım çıkısta, bluz giyerim topuklu da gıyınce bu sefer herkes bakar.

kişi aynı kişi, ama kıyafet tarzı çekiciliği etkılıyor sadece ama adı bakımsız olmamalı

Bendensiniz kızlar

Ahh olmuyor olmuyor
Alışmadık g. te don durmuyor derler o hesap
Dolgu topuk, alçak topuk, orta topuk hepsini denedim =))
Üç gün dikkat ediyorum sonra özüme dönüyorum kot ve bluz, düz ayakkabılar =)))

Eski isyerimde fazla kosturmacali bir isim yoktu, sabahtan yerime bir otururdum, yemek harici de kalkmazdim. Bu yuzden bazen topuklu giyebiliyordum. Uretim sorumlusu bir arkadasla da ayni odadaydik ve o tam bir topuklu delisiydi. Fakat onun 5 dk da bir kalkip bir seyleri kontrol ediyor olmasi ve tedarikcilerle gorusmesi gerekiyordu. Kostururken o kadar komik oluyordu ki yani sik olmak icin giyilen bir sey insani ancak bu kadar bozar. Bir kac kere de ayagi burkulunca vazgecti sevdasindan.

Bence is ortami ve aktiviteye gore giyinilmelidir. He sabahtan aksama kadar oturan birinin de babet giyinmeye hakki vardir, illa topuklu ayakkabi gibi rahatsiz bir giyim dikte edilemez.

Ooo sen direk topukluya geçtin
Ben en iyisi bi kaç poz koyayım
İş halim yok ama haftasonu eşofman filan var
Günlük giyim var işte

Şık olcam diye habire topuklu giyenlerin acısı da belli bir yaştan sonra çıkıyor Ayaklara zulümdür topuklu ayakkabı, ayak rahatsızlıklarına davetiyedir. Arada giyilir ama hep değil.

Ayrıca topuklu giyersen şık, giymezsen bakımsızsın ne demek, resmen saçmalık.

Kendine yakışanı giyen herkes şıktır, nokta.

bi esofman yada tayt la olusturdgun kombınle bıle sık olmasanda tarz oalbılırsın. bana gore şık olmak degıl tarz olmak daha onemli. ayrıca bakımsızsan topuklu gıymenın ne anlamı var ? Nasıl rahatsan öyle. Üzerindeki ne olrsa olsun altındakı beden senın kımse yargılayamaz . en azndan ben ızın vermem .

Spor giyinince kendimi daha genc ve guzel hissediyorum, klasik giyindigimde birden koskoca kadin oluyorum sanki uzun yillar is hayatimda cogunlukla klasik giyinmek zorunda oldugumdandir belki... bazen bakiyorum 10 yil onceki resimlerim simdikinden olgun gorunuyor. O yuzden kim ne derse dersin kotum ve spor ayakkabilarimdan vazgecmem.

Kızlar yaaaa herkes kendini çekip koysun hadi hadi
Birbirimize fikir olalım söz bende koycam sizinkileri bi inceleyim topa tutmayın sonra beni

Giyim konusu, oldukça şahsi bir alanda kalıyor ve şıklık dendiği zaman salt bir tarzdan bahsetmek yanıltıcı olur.
Şıklık bir bütündür, kargo tipi kaprinin altına ince topuk süet bi çizme giy bakalım, ona da "Topuklu ve şık" diyebilecekler mi :)

Ömrümde stiletto giymedim, hep rahatsız görünmüştür o ayakkabılar gözüme, ince topuklu hiçbir şeyi de giymedim, onun yerine tercihim kalın topuk platform olmuştur özel günlerde o da.

Bir de topuk dendi mi hangi ayakkabıdaki, ne tip topuktan bahsediyoruz, o da önemli.
Ayakkabının materyaline kadar tartışılır.
Şimdi dolgu topuk sandaletler derseniz, yazlarımın vazgeçilmezidir.
Ya da bot dendi mi kalın topuğun kralını giyerim, yüksek bel kotlarla hele nasıl güzel olur.
O halimi gören de şıkıdım şıkıdım demez yani, "Birimize tokadı basmaya geliyor" derler.
Topuk vardır "Haydi eller havaya oturmaya mı geldik" der, topuk vardır "Aşağı mahallenin Tomb Raideri geliyor" der.
Bi kere topuklu ayakkabıları genellemek yanlış :) Bir de bunu bakım - bakımsızlık ile açıklamaya çalışmak... Sığlık.

Gerçi bende klasik hiiiiç bişey yok hep düz v yaka basic bady, kot spor babet slipper falan

Ben kışın uyum muyum dinlemem, ne kalınsa onu giyerim
Şurası zaten Bolu, kış pikniği yapalım dediler. Ben kansızım bi taraflarım dondu

Haftasonu eşofman filan diyodunuz, bu benim eşofmanlı halim işte altına da bi converse giyiniyorum
Ki bence bu şık halim piknik vardı da ondan

İşe böyle gitmişliğim var mesela
Hani işyerinde o olmaz bu olmaz deniyo ya, tişört giymem ama çok ta klasik takılmam. Nadirdir

Sıkı durun en şık fotom sayılacak bi resim geliyo
Benim giydiğim topuk ancak bu kadar olur işte, soğan cücüğü kadar
Kızımın doğum günüydü bu da

Alıntı yapmayın litfen

Eklentiler

• 69236_4970283689431_341952020_n.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 194
  • 10389669_10203092263762034_2096237223337313835_n.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 175
  • 1017591_10200761523974996_915003131_n.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 177
  • 12631290_10207243061569385_3964681683581760048_n.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 168
Son düzenleme:
ben her ortamda topuklu gıyene rüküş derım
daha bugun hastanede gordum parlament mavısı 20 cm topuklu gıymıstı hatunun bırı yuruyemıyordu bıle boyundan okadar yuksek topuklu kı leylek gıbı yuruyordu cok guldum kendısıne herkesın dıkkatını cektı

sımdı o hanım topuklu gıydı dıye bakımlı mı oluyormus benımde ayagımda oxford vardı esımle aynı ayakkabıları gıydık aynı renk gomlek kızımızada aynı rennk bandana :) daha şık duruyordu bence

bakım dedıgın temız olmak temız kokmak tırnak ve dişlerın bakımlı olması sacınla ılgılenmek uyumlu temız gıyınmektır

kı ben topuklu ayakkabıyı seven ve cokda gıyen bırıyım ama hersey yerıne gore bı cenazeye gıderken hastaneye gıderken sınava gıderkende topuklu gıyınmem yanı

sen ıstedıgın kadar yuzunu kapaat ben bılıyorum senı heyooo heyooo
cokta guzel bı kızsın valla
kızının dogum gununde gıyınmıstın kırmızı elbısenle topuklu ayakkabını :)

Aman şıklikmis sis ve agriyan ayaklar, yazin ortaya ciktiginda carpuk curpuk parmaklar ve cikik ayak kemiklerindense saglikli bir tarzi secerim ben.

Hersey yerine ve zamanina goredir bence, calisma ortaminiz kaldiriyormus spor ayakkabiyi ee o zaman kime ne yani. Sinir olurum boyle kendini cok bilmis sananlara. Benim de su anki calisma ortamim spor ayakkabiyi kaldiriyor her gun de giyiyorum ama bundan bir kac ay sonra ortam geregi surekli topuklu giyecegim, ha topuklu giyilecek ortamda spor giyiyorsam bu zaten olmaz. Siz de bunu ayarliyorsunuzdur zaten. Kimseye bakmayin ya milletin zevkini mi tatmin etmeye geldik hayata en rahati neyse en guzeli odur

sen ıstedıgın kadar yuzunu kapaat ben bılıyorum senı heyooo heyooo
cokta guzel bı kızsın valla
kızının dogum gununde gıyınmıstın kırmızı elbısenle topuklu ayakkabını :)
Teşekkür ederim güzellik bakan gözdedir
İşte bi de düğünlerde giyerim, bu kadar kendi düğünümde bile düz giydim mesela eşimle fifti fiftiyiz
Bi tanıdık görse çakar bence beni deve kuşu gibi iki yüzümü karaladım işte saklandım sanıyorum muhaha

NOT : Elbise mürdüm - marsala arası bişey kırmızı sevmem

Bence Türkler fazla rüküşlük yapıyor.Yahu çarşıda,pazarda topuklu ayakkabı giyen dolu.Ne gerek var çarşıda topukluya,baloyamı gidiyorsun?Yaşım icabı artık nerdeyse babet sayılacak ayakkabılar giyiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…