Şık olmak bakımlı olmak nedir ? Moralim bozuldu

Mesela şöyle

Ne alaka ya onu diyen bence seni kıskanmış dur bi yerden vurayım demiş
Ben hiiiiç giymem düğünden düğüne hem topukluyla yürüyemiyorum hem boyum uzun at gibi oluyorum
Topuklu giymeyen ve çok şık olan bir sürü insan var benim için şıklık bakımdan geçer bi beyaz tşört bi kot bi babetle istediğim her yere giderim saç makyaj takı oldumu tmdır

Bence is arkadaslariniz abartmis. Insanin üstündeki kiyafetler temiz ise saci basi yagli degilse düzgün topluysa tirnaklar eller temiz ise kokmuyorsa ve üstündeki koyafetler yakisiyor bir insan benim gözümde bakimlidir. Maalesef siraladigim özellikler aslinda normal olani zaten her insan uygulamiyor. Is ortamina göre degisir illa topuklu ayakkabi sart degilse bende giymezdim arada giyerdim belki cünkü seviyorumma degisik spor ya da babet ayakkabilar var onlatda gayer şık duruyor ve günlük rahat

ya birak yaaa Allah askina 10 cm ince topugu giyip guzel goruncem diye alti bezli bebek gibi yuruyen hatunlar dahami sik simdi yapmayin yaa, isinizde musaitmis caniniz ne istiyorsa onu giyin ayrica dis gorunuse bu kadar takilmis baska bir toplum daha gormedim arkadas bu nedir yaa, topuklu ayakkabiyla bakimsizligin ne alakasi var biri bana anlatsin ?

Çok şıkıdım biri değilim maalesef . Kotun altına spor ayakkabı falan giyerim , özel günler haricinde ince topuk pek giymem ama Oxford ve toms mecbur kalmadıkça giymeyeceğim ayakkabılardan . Fazla kaba ve erkeksi bana göre .

Kendimi oğlan çocuğu gibi hissederim bazen bu yüzden
Azıcık bende şu konudan nasiplensem iyi olur
Kokoş kızlar bana da el atın
Sizin kadar olmasam da olur, ortası iyidir

canım yazın değil ama kışın kısa topuklu botlarla başlayabilirsin belki.

yazında topuklu terlikler ve sandaletler denenebilir.

ben oxford dan vazgeçmem, sanmıyorum, seviyorum çünkü :)

ama şunu da diyeyeim, topuklu işi şans işi, çok ciddi paralar vererek aldığım topukluları bile giyemediğim oldu, çok canımı acıttılar. ama bir iki topuklu denk geldi, babet kadar rahat ettim.
hatta bir tanesini 25 tl verip almıştım, hiç unutmam, parçalanana kadar giydim diyeyim sana, çünkü çok rahattı.
yani ara ara bazı markalara şans vermek lazım bu konuda da.
özellikle yerel ayakkabıcılardan süper rahat ürünler bulunabiliyor.

Bende spor giyinmeyi sevenlerdenim. Bence saçma bir düşünce spor giyinerekte veya fazla klasik giyinmeyerekte şık olunur. Topuklu herkese yakışmıyorki misal ben :) bileklerim kalın oyüzden sevmiyorum sadece özel günlerde uzun elbise altına giyebiliyorum. Rahatıma çok düşkünüm üzerimdeki çok kaliteli çok lüks bişeyde olsa rahatsızsam kesinlikle giymem

Hangisini
Spor ayakkabılı olan mı
Klasik olan mı
Bulsana bana bişiler sen anlıyosun bu işlerden
İkisini de beğenmedim...
Spor olanı anca haftasonu eşofman ya da kot altına giyilir.
İşyerinde giyemem ben öyle.
Bulmakta bişiy yok şekerim,çık çarşıya hafif topukluyla başla. Yavaş yavaş yükselt topuk boyunu.
Çok yüksek giyemiyorsan bile orta karar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…