- 4 Mart 2012
- 15.957
- 37.123
- 798
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Otel sahibi bile şahit. .Adam bıkmıştı bunlardan.Hatta otelden kızı kovmuştuArkadasim dava falan acamazsiniz,acsaniz da bir sey cikmazdi zaten cunku adamla gonul iliskiniz kanitlanmis. Muhtemelen otelin guvenlik kameralarinda da cikar zaten beraber geldiginiz. Ailenizden af dileyin kapansin konu. Olan olmus bundan sonra daha dikkatli olun,kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin
Bu hikayelerde senin eline su dökemeyeceğim olaya merakınızdan ve haklı çıkma telaşındanNeyse ki aklı selim bir kadınım bir otele gidiyorsam oraya biri geliyorsa tanımıyorum ama geliyorneyse ve içip sevişiyorsam iyi vakit geçirdim derim geçerim insanlara iftira atmam bu konuda iyisiniz belli ki
Ne konuda haklı çıkmaya çalışıyorum istediğimle seviştim kimseyede yapışmadım veya rızam yoktu diye ağlamadım hele maddi kazanç sağlamaya hiç çalışmadım al sana erdemli duruşBu hikayelerde senin eline su dökemeyeceğim olaya merakınızdan ve haklı çıkma telaşından
anlaşılıyor.Ve bana iki mesajında da yaptığın çirkin ithamla iftira etmekte nasıl uzman ve deneyimli olduğunu kanıtladın.Beğenilmemeyi kaldırabilseydin ya da saygını koruyabilmeyi, daha erdemli bir duruş sergilerdin.
anlamıyoruz bacım anlamıyoruz.parça parça alakasız saçma sapan şeyler yazıp duruyorsun bir de konuyu anlatsan keşke.müneccim miyiz biz? ayrıca geçen konunla birebir aynı şeyi mi yaşadın yine sen kimi kekliyon?Alkol alan bir insanım yerler olaylar farklı anlamıyor musunuz
Herkes içindeki katranı farklı şekilde kusuyor demek ki.Ne yaptığını bilmek de istemiyorum merak da etmiyorum.Hesabını tuttuğun şey de pek dikkatimi çekmiyor ama beğenilmediğinde saldırganlaşmazsan banın daha kolay sıfırlanır.Keşke sadece bu hesaplarla uğraşsan da başka mevzulara bulaşmasan hele ki kimseye iftira atmaya çalışmasan.Kolay gelsin.Ne konuda haklı çıkmaya çalışıyorum istediğimle seviştim kimseyede yapışmadım veya rızam yoktu diye ağlamadım hele maddi kazanç sağlamaya hiç çalışmadım al sana erdemli duruşneyse hadi iyisin banımı sıfırlamaya çalışıyorum beğenmemeye devam et dikkat çekmeyi başarıyorsun yeni üye
En guzel yorumu siz yapmişsiniz. Acimasızca yargilamamak lazim. Ne olursa olsun benim anladigim sömürülmüş bir kadin var ortada. Psikoljisi zaten alt üst olmuş.Denizdengelenmelek
Önceki konularını ve konuştuklarımızı baz alarak yazıyorum sana..
Yaşadığın şeyler zor evet haklısın ama kapat bu defteri be arkadaş. Senim yaşadığının daha kötülerini zorlarını yaşayanlar da var. Herkes hayatına bir şekilde devam ediyor sen de edeceksin. Dünyanın en büyük suçu değil, adam öldürmedin hırsızlık yapmadın. Belki bi hataydı ama dönüşü yok demek de değil. Kendine bu kadar acımasız olma seni kınayan kendi günahına baksın. Pişmanlıksa eğer içindeki problem, tövbe edebilirsin. Tövbe eden kişi Allahın katında o günahı hiç işlememiş gibi oluyorken onlar kim ki seni kınıyor?
O şunu yaptı annesi bunu yaptı babası bunu dedi hepsini sil gitsin dava mava arkadaşların da dediği gibi elinden hiç bişey gelmez zaten. Yasal olarak suç görünen yada suç olduğunu kanıtlayabileceğin bir şey yok şuan.yaşın 18den büyük, alkol de almışsın.. bence gerçekten intikam falan unut bırak, hayatına devam et.
Yarın temiz bi sabaha uyan. İçindeki kinden nefretten arınmış bi şekilde mesela al telefonunu yarın için fotoğrafçı ol çık doğa fotoğrafları çek. Ne bileyim yada çizim yap dergileri koy önüne kolaj dene mesela güzel bir diziye başla.. bir şeyler yap ama.
Evde de kalma kendine bir iş bul garsonluk bile olsa çalış para biriktir ama kendine bu eziyeti etmekten vazgeç. Hayatını değiştir yeni bir uğraş bişeyler bul kendine yeni bir ortam da olur senin için aynı zamanda.
Ha bu arada mutlaka psikiyatriye bir uğra. Yaşadıkların zor olduğu için iyi değilsin psikolojik anlamda emin ol, en azından bi doktor kontrolüne ihtiyacın olduğunu düşünüyorum buradan dahi gördüğüm kadarıyla..
Ne konuda haklı çıkmaya çalışıyorum istediğimle seviştim kimseyede yapışmadım veya rızam yoktu diye ağlamadım hele maddi kazanç sağlamaya hiç çalışmadım al sana erdemli duruşneyse hadi iyisin banımı sıfırlamaya çalışıyorum beğenmemeye devam et dikkat çekmeyi başarıyorsun yeni üye
Muge anliyi acilen goreve bekliyoruzanlamıyoruz bacım anlamıyoruz.parça parça alakasız saçma sapan şeyler yazıp duruyorsun bir de konuyu anlatsan keşke.müneccim miyiz biz? ayrıca geçen konunla birebir aynı şeyi mi yaşadın yine sen kimi kekliyon?
Aynı kişiyseniz tabi, yoksa suçlar şahsidir malumHata bile olsa "Aha bunu ben yaşadım" deyip yaptığının arkasında olmak kadar erdemli bir şey yok bence. Çünkü herkesin onayladığı davranışların arkasında durmak zaten kolay. Önemli olan kimsenin kolay kolay sahiplenmeyeceği şeyleri kabullenmek. Yoksa mağdurmuş gibi yapmak insanı mağdur değil yalancı, daha da kötüsü iftiracı yapar.
Bibibella cumartesi sınavım var siteden çıkamıyorum. Senin yerine ben polemikten gideyim bari bir işe yarar B bakmayageldim bibi'ye yazma bana yaz
Cok merak ediyorum. Konu sahibinin gayet de rizasi olarak birlikte olduguni ve su an yaptigi seyin tamamen adama iftira atmaya calismak oldugunu gercekten anlamadiniz mi?Aynı kişiyseniz tabi, yoksa suçlar şahsidir malum
En guzel yorumu siz yapmişsiniz. Acimasızca yargilamamak lazim. Ne olursa olsun benim anladigim sömürülmüş bir kadin var ortada. Psikoljisi zaten alt üst olmuş.
Olayın başına ve çok öncesine buradaki bazı üyeler kadar hakim değilim.En dikkat ettiğim şey de bilmeden yorum yapmaktır.Tutarsız ifadelerin varlığı ortada ama bunların sebebini net olarak saptayacak olay örgüsü oluşmuyor ben de.Bir de şu var tabi bize söylemediği şeylerde olayın bir noktasında saldırı olduğuna dair ibareler de olabilir ya da tam tersi kurgu olduğu.Bilgi vermiyor ki.Tam anlamıyla anladığımdan yüzde yüz emin olmam mümkün değil bu halde. Merakınızı giderebildim umarım.Cok merak ediyorum. Konu sahibinin gayet de rizasi olarak birlikte olduguni ve su an yaptigi seyin tamamen adama iftira atmaya calismak oldugunu gercekten anlamadiniz mi?
Aynı kişiyseniz tabi, yoksa suçlar şahsidir malum
Ne yazmamı istersin ya da sen ne gibi fikirler sunuyorsun bana?Onun farkındayım. O yüzden bana yaz dedim
Ne yazmamı istersin ya da sen ne gibi fikirler sunuyorsun bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?