- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi Lightofgod87
-
Orayı görseydiniz aynende bahsettiğiniz gibi ufo olan bahçe üstelik mekandan tek ayıran cam olması o derece içerde biyerdi hem müziği dinleyip hem görebilcekleri biyerdi ama MAlesef işletmeci inatla ama müşterilerim giderrrrr diyip durdu sanki ben neysemSigara kullanmama rağmen kapalı alanda dumandan ben bile rahatsız olurum kaldı ki icmeyen icin daha zor....
Bazi yerlerde dısarda ufo var direkt kisiyi ısıtıyor bence güzel bir cozum sigara icenler icin
Açık alan gene bi nebze sen bide burayı görseydin sigaralar nargileler havada uçuşuyodu valla erkeklerden çok bizim kadınlar nargile içiyodu hay maşallah dedim yaniO degil de acik alanda dahi olsa yuzume ufurulen sigara dumanindan cok rahatsiz oluyorum hamile biri olarak. Icenler azcik dikkatli davransa oyle iyi olacak ki. Guya ağzıma surmuyorum sigara ama pasif içicilige maruz kaliyoruz bol bol. Su meret toptan yasaklansa ne iyi olur
Canım o mekana daha önce gittim içilmiyodu canlı müzik yapmışlar Ogüne has bar ortamı gibi yapmışlar aslında çıkarken ben söyledim siz şikayet edilseniz ne olcak diye bana bir saat dil döktü haklısınız özür silerim söyleyim nargileyi söndürsünler bla bla ama ben daha önce uyarmıştım ona rağmen yaptılar artık sonuç ne oldu bilmiyorum ama merak etmiyoda değilimZaten o mekanda sigara içiliyorsa ya alttan anlaşmalar dönüyordur ya da müşteriden kazandıkları o cezayı fazla fazla çıkarıyordur.
Şikayetinizin çok bir şey değiştireceğini sanmam ama yanlış bir şey de yapmamışsınız.
Ben bara yada clube götürmedimki hanımefendi siz çocuğunuzu canlı müzikli yemeğe hiçmi götürmüyosunuz yada cafeye bi çay kahve içmeye gittiğinde çocuğunuzu bırakıp öylemi gidiyosunuz gittiğim yer kafeydi ben nerden bilebilirim herzamn gittiğim sigara yasak olan bi kafenin canlı müzik olduğu gün müsade ettiklerini elbette benim çocuğum 9 da en geç 10 da yatıyor ben gecenin bi yarısı götürmedimki gittiğim saat 6 civarıydı Benim çocuğumun uykusu yemesi bile saatli düzenli ama siz gece cluplerinde sigaralı ortamlarda çocuğumu götürüp gece yarılarına kadar kalıyormuşum gibi bi yorum yapmışsınız yapmaya çalıştığınız şeyi çok iyi anlıyorum ama tam anlamadığınız bi konuyada yargılayıcı yorum yapmanız çok iticitelefonunuza yeşil dedektörü yükleyin, tek tuşla konum paylaşılıp ihbar gidiyor.
saat kaçta oluyor olay bilmiyorum ama canlı müzik ve cuma akşamı, saat 9 u geçiktir diye düşünüyorum. O saatte yatağında olması gereken çocuk neden öyle bir ortamda?
Ki öyle ortamlar çocuklara uygun değildir. Gündüz oyun evlerinde yada aktivite merkezlerinde kendi yaş grubuyla müzikli, eğlenceli aktiviteler zaten var.
Çocuğunuz için bunları tercih edin lütfen.
Sigara kullanmıyorum. Hoşlanmıyorum. Şikayet etmenizden hiç rahatsız değilim.
Sadece çocuğu koruyacak olan sizsiniz. Girdiği ortam sadece sigara açısından değil, sosyal olarak da ona uygun değil.
Bakın ben özellikle belirtiyorum kafe diyorum kafede alkol olmaz alkollü ortamlardada çocuk olmaz götürülmez anlıyomusunuz bende sigaram içiyorum ama orası bar değil clup değil o ortamlarda tabiki sizlerin en doğal hakkı ama çocukların olduğu bi kafe ortamında üstelik sigaranın yasak olduğu biyerde bu durumun olması doğru değilCanim sigara icenleri de dusunun biraz sogukta disarda titreyerek iciyoruz. Bir kadeh biseyler yudumlarken bir elimizde sigara ohhhh simdi gozumde canlandi , efkar dagitmak bizim de hakkimiz degil mi ? Bebekleri oyun parkina goturun , oynamayi seviyorsa dugune goturun yada avm lerde var onlar icin muzikli dansli alanlar oralara goturun bence. Sigara icilmeyen bir canli muzik gormedim ozellikle.aksam saatlerinde.
Cnm keşke açık yerde içseler burası direk kapalı ortam ve nargile sigara dumanından duramıyosun daha önce iki kere kadar gittiğim biyerdi ortamı güZeldi ailelerin olduğu biyerdi nerden bilirdimki canlı müzik olduğu gün durumun farklılaşacağını hani bende sigara içiyorum ama sizinde dediğiniz gibi etraftakileri rahatsız edici şekilde içmek hiç doğru değil yani genel yorumlara bakıyorumda galiba doğru olanı yapmışım şikayet etmekleTürkiyede açık yere nerdeyse hicbiryerde oturamiyorsun. Sagolsun bizim insanin Çoğu hamile bebek dinlemez yakar sigarasini nargileyi. Acayip sinir bozucu. Bende bir zaman sigara içiyordum. Yakmadan önce yan masadakilere sorardim. "rahatsiz olurmusun" diye. Tamam ben iciyorum ama içmeyen niye ceksin. Sonuc olarak insanlar " önemli olan benim keyfim" kafasında devam ediyor. Iciniz rahat olsun. Kurallara uyabilirlerdi. Ve genel olarak yasak olsa insanlar yine de gelir. Sigara icmeye sadece gitmiyorsun ya.
Ben bara yada clube götürmedimki hanımefendi siz çocuğunuzu canlı müzikli yemeğe hiçmi götürmüyosunuz yada cafeye bi çay kahve içmeye gittiğinde çocuğunuzu bırakıp öylemi gidiyosunuz gittiğim yer kafeydi ben nerden bilebilirim herzamn gittiğim sigara yasak olan bi kafenin canlı müzik olduğu gün müsade ettiklerini elbette benim çocuğum 9 da en geç 10 da yatıyor ben gecenin bi yarısı götürmedimki gittiğim saat 6 civarıydı Benim çocuğumun uykusu yemesi bile saatli düzenli ama siz gece cluplerinde sigaralı ortamlarda çocuğumu götürüp gece yarılarına kadar kalıyormuşum gibi bi yorum yapmışsınız yapmaya çalıştığınız şeyi çok iyi anlıyorum ama tam anlamadığınız bi konuyada yargılayıcı yorum yapmanız çok itici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?