- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi Lightofgod87
-
Bu anladım siz tiyatrada yada TRT kahramanlarının olduğu yerde yemek kahve falan içiyorsunuz anladım ya ne kadar bilgilisiniz bunları bilmiyodum ya tamda konumda ben çocuğumu eğlendircek biyer arıyorum fikir verirmisiniz gibi bi konu açmıştım ne çok aydınlandım sağolun ya yurdum insanı ne kadar bilgili ben o aktivitelere götürmüyodum zaten bilmiyodumda hayret ya bazı insanlarda ya anlama kapasitesi düşük yada ego tatmin etmek için burda olduğunu düşünüyorumYapmak istediğim herhangi bir şey yok, herkes gibi fikrimi yazdım.
İstanbul’da yaşıyorum, cuma akşamı canlı müzik çalan cafeler genelde 8 gibi başlar programa.
Ona istinaden yazdım.
Alkollü ortam veya bar club olmadığını anladım. Da siz yetişkin eğlencesine çocuk götürülmeyeceğini anlamıyorsunuz. Yada farklı düşünüyoruz diyelim.
Ve hayır, çocuklarımı böyle canlı müzik ortamı yerine müzikal tiyatroya, yada yaşıtlarıyla eğleneceği yerlere götürüyorum.
Hepsi çok cüzi rakamlara. TRT çocuk kahramanlarının oyunları yada ilçe belediyelerinin oyunlarına. Çocuklar kalkıp dans ediyor, eğleniyor vs..
Aaa ne işiniz var ikizlerinizle kafede çocuğu olan gidemez oralara TRT çocuk yada eğlence merkezlerinde kahvenizi çayınızı içeceksiniz hatta yemeğinizi bile orda yiyceksiniz gerçekten ne kadar sığ insanlar var ay kusura bakmayın lütfen gerçekten sinir oldum şuandaAz önce bende türkiye de çok şubesi bulunan popüler bir cafe yi ihbar ettim. hiç de pişman değilim sizde olmayın 14 aylık ikizlerim yanımdaydı. onların sağlığı söz konusu ve yasal olarak böyle bir yaptırım varsa uygulanmalı.
Ayrıca tabiki konuyla ilgili fikrinizi beyan etmekte özgürsünüz fakat üstünüze vazife olmayan şeylerde konuşma hakkına sahip değilsiniz siz benim anneliğimi sorgulayamazsınız ne hakla ve hangi sıfatla bana bu tarz akıllar verirsiniz rica ediyorum benim konumdan uzaklaşınYapmak istediğim herhangi bir şey yok, herkes gibi fikrimi yazdım.
İstanbul’da yaşıyorum, cuma akşamı canlı müzik çalan cafeler genelde 8 gibi başlar programa.
Ona istinaden yazdım.
Alkollü ortam veya bar club olmadığını anladım. Da siz yetişkin eğlencesine çocuk götürülmeyeceğini anlamıyorsunuz. Yada farklı düşünüyoruz diyelim.
Ve hayır, çocuklarımı böyle canlı müzik ortamı yerine müzikal tiyatroya, yada yaşıtlarıyla eğleneceği yerlere götürüyorum.
Hepsi çok cüzi rakamlara. TRT çocuk kahramanlarının oyunları yada ilçe belediyelerinin oyunlarına. Çocuklar kalkıp dans ediyor, eğleniyor vs..
Canim sigara icenleri de dusunun biraz sogukta disarda titreyerek iciyoruz. Bir kadeh biseyler yudumlarken bir elimizde sigara ohhhh simdi gozumde canlandi , efkar dagitmak bizim de hakkimiz degil mi ? Bebekleri oyun parkina goturun , oynamayi seviyorsa dugune goturun yada avm lerde var onlar icin muzikli dansli alanlar oralara goturun bence. Sigara icilmeyen bir canli muzik gormedim ozellikle.aksam saatlerinde.
Bu anladım siz tiyatrada yada TRT kahramanlarının olduğu yerde yemek kahve falan içiyorsunuz anladım ya ne kadar bilgilisiniz bunları bilmiyodum ya tamda konumda ben çocuğumu eğlendircek biyer arıyorum fikir verirmisiniz gibi bi konu açmıştım ne çok aydınlandım sağolun ya yurdum insanı ne kadar bilgili ben o aktivitelere götürmüyodum zaten bilmiyodumda hayret ya bazı insanlarda ya anlama kapasitesi düşük yada ego tatmin etmek için burda olduğunu düşünüyorum
Aaa ne işiniz var ikizlerinizle kafede çocuğu olan gidemez oralara TRT çocuk yada eğlence merkezlerinde kahvenizi çayınızı içeceksiniz hatta yemeğinizi bile orda yiyceksiniz gerçekten ne kadar sığ insanlar var ay kusura bakmayın lütfen gerçekten sinir oldum şuanda
Ayrıca tabiki konuyla ilgili fikrinizi beyan etmekte özgürsünüz fakat üstünüze vazife olmayan şeylerde konuşma hakkına sahip değilsiniz siz benim anneliğimi sorgulayamazsınız ne hakla ve hangi sıfatla bana bu tarz akıllar verirsiniz rica ediyorum benim konumdan uzaklaşın
Neler yapılıyormuş öyle ortamlarda? Söyleyin biz de bilelim.Iyi etmissin ama oyle ortamlarda neler yapildigi belli. Sigara alkol(!) cocukla gitmek zaten mantiksiz bu yuzden
Bakın ben kafeye özellikle eğlence amaçlı gitmedim evet çocuğum bu tarz ortamları seviyo dedim fakat bu tarz ortamlara sürekli gidiyoruz demedim biz evde müzik açıp beraberde oynuyoruz çocuklarla aktivite yapacağı ortamlarada gidiyoruz tiyatro tarzı yerlerede gidiyoruz ben çocuğumu yanlız büyütüyorum bırakacağım kimse Yok yaşam tarzımı bilmeden ezbere konuşuyorsunuz Ben cahil bi anne değilim evladıma zarar vericek ortamlara soksam sigarayı önemsemeden keyfime bakarım hani hem beni motive edecek hemde oğlumu mutlu edicek yetişkinlerinde olduğu bi ortama bazen gidilmesi gerekiyo öyle gerekiyo yani anlatabiliyomuyumSiz yemek yemeye, kahve içmeye gittim demediniz yalnız.
Çocuğum müzikli ortam seviyor, onun için gittim dediniz.
Eğer öncelik çocuksa, orası yeri değil.
31 aylık çocuğu, yetişkin eğlencesine götürmüşsünüz, demekki haberiniz yok çocuklar için de müzikli eğlence olabileceğinden.
Fikri verdim evet, haddimi aştığımı falan da düşünmüyorum.
Gerilimi yükseltmeyin boşuna, içiniz rahatsa önemsemeyin, oldu bitti.
Ya ne biliyim bi iki kere gittiğim bi mekandı orda çalışanlar oğlumu falan çok seviyorlardı nezih bi ortamdı ailelerin geldiği birden canlı müzikte farklı bi ortamla karşılaşınca bi garip oldum belkide omdan vicdan yaptımBen niye vicdan yaptiniz anlamadim. Bir de o sinirle demissiniz biraz bekleseniz etmeyecek miydiniz? O hat onun icin var zaten.
Bu arada denetimler cok iyi isliyor. Ceza alirlar ama malesef cogu isletme cezayi odeyip icilmesine izin veriyor
Kesinlikle çocuklarında gidileceği bi ortamdı daha önce gittiğimde bi kaç çocuklu ailede görmüştüm bende daha önce gitmiştim ona istinaden benim oğlumda müzik sevdiği için hadi dedim banada bi değişiklik olur ama işin içine müzik girince ortam tamamiyle değişmişEn dogrusunu yapmissiniz rahat olun kapali alanda sigara icilmez ayrica cocuklarinda girebildigi bi ortamsa asla
Yanlız bu kafede normalde sigara yasak ve yasak olduğu içinde rahattım fakat bu canlı müzik işin içine girince durum değişmiş dediğiniz gibi olsaydı diğer günlerde sigara içilirdi diye düşünüyorum ama Yinede bilemiyorumBende şikayet ediyorum canım ama bu kadar aleni bir şekilde sigara içilmesine izin beren yerler belediyelerle anlaşmalı çoğu rüşvet verdiği için dikkate alınmıyor.
Ohhhhh bi de benim yerime şikayet etseydiniz...merhabalar dün canlı müzikli biyere gittim oğlum çok seviyo bu tarz ortamları ve onuda götürdüm baktım heryerde sigara içiliyo yasak olmasına rağmen daha 31 aylık oğlum yanında sigara içilmesine tahammülüm Yok neyse sorumluyu uyardım sigara yasak içilmesin dedim tmm falan dediler aradan yarım saat geçti baktım ön masaya nargile geldi ben şok aldım çocuğu aldım çıktım kusura bakma falan dediler ama sinirim bozuldu oğlum çok eğleniyordu çıkmak istemedi bende o sinirle sigara ihbar hattını aradım şikayet ettim bu seferde vicdanım rahatsız oldu sizce kötümü ettim yaa
Ben şuan tam olarak nasıl bir yeri kastetiğinizi anladım.Yanlız bu kafede normalde sigara yasak ve yasak olduğu içinde rahattım fakat bu canlı müzik işin içine girince durum değişmiş dediğiniz gibi olsaydı diğer günlerde sigara içilirdi diye düşünüyorum ama Yinede bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?