Şikayet ettim

Bu anladım siz tiyatrada yada TRT kahramanlarının olduğu yerde yemek kahve falan içiyorsunuz anladım ya ne kadar bilgilisiniz bunları bilmiyodum ya tamda konumda ben çocuğumu eğlendircek biyer arıyorum fikir verirmisiniz gibi bi konu açmıştım ne çok aydınlandım sağolun ya yurdum insanı ne kadar bilgili ben o aktivitelere götürmüyodum zaten bilmiyodumda hayret ya bazı insanlarda ya anlama kapasitesi düşük yada ego tatmin etmek için burda olduğunu düşünüyorum

Aaa ne işiniz var ikizlerinizle kafede çocuğu olan gidemez oralara TRT çocuk yada eğlence merkezlerinde kahvenizi çayınızı içeceksiniz hatta yemeğinizi bile orda yiyceksiniz gerçekten ne kadar sığ insanlar var ay kusura bakmayın lütfen gerçekten sinir oldum şuanda

Ayrıca tabiki konuyla ilgili fikrinizi beyan etmekte özgürsünüz fakat üstünüze vazife olmayan şeylerde konuşma hakkına sahip değilsiniz siz benim anneliğimi sorgulayamazsınız ne hakla ve hangi sıfatla bana bu tarz akıllar verirsiniz rica ediyorum benim konumdan uzaklaşın

Niye sikayet ettiniz diye kotu hissediyosunuz ki?onlar rahatsiz ediyo muyum diye dusunuyo mu boşverin .önemli olan sigara kullanmayanların yanii bizim ve cocuklarin sağlığı .

Bende şikayet ediyorum canım ama bu kadar aleni bir şekilde sigara içilmesine izin beren yerler belediyelerle anlaşmalı çoğu rüşvet verdiği için dikkate alınmıyor.

Pasif içicilik sebebiyle bizi de zehirliyorsunuz.
Bu sebeple sigara icmeyenlerin yanında içemezsiniz

Siz yemek yemeye, kahve içmeye gittim demediniz yalnız.
Çocuğum müzikli ortam seviyor, onun için gittim dediniz.
Eğer öncelik çocuksa, orası yeri değil.
31 aylık çocuğu, yetişkin eğlencesine götürmüşsünüz, demekki haberiniz yok çocuklar için de müzikli eğlence olabileceğinden.
Fikri verdim evet, haddimi aştığımı falan da düşünmüyorum.
Gerilimi yükseltmeyin boşuna, içiniz rahatsa önemsemeyin, oldu bitti.

Kurallar ve cezalar apacik belli. siz doğru olanı yapmışsınız. Zaten bizler gördüğümüz yanlışları bildirmezsek bu tarz olaylar gittikçe büyür kimse yasaklara uymaz. İnşallah cezayı yemislerdir.

Bakın ben kafeye özellikle eğlence amaçlı gitmedim evet çocuğum bu tarz ortamları seviyo dedim fakat bu tarz ortamlara sürekli gidiyoruz demedim biz evde müzik açıp beraberde oynuyoruz çocuklarla aktivite yapacağı ortamlarada gidiyoruz tiyatro tarzı yerlerede gidiyoruz ben çocuğumu yanlız büyütüyorum bırakacağım kimse Yok yaşam tarzımı bilmeden ezbere konuşuyorsunuz Ben cahil bi anne değilim evladıma zarar vericek ortamlara soksam sigarayı önemsemeden keyfime bakarım hani hem beni motive edecek hemde oğlumu mutlu edicek yetişkinlerinde olduğu bi ortama bazen gidilmesi gerekiyo öyle gerekiyo yani anlatabiliyomuyum

Ben niye vicdan yaptiniz anlamadim. Bir de o sinirle demissiniz biraz bekleseniz etmeyecek miydiniz? O hat onun icin var zaten.
Bu arada denetimler cok iyi isliyor. Ceza alirlar ama malesef cogu isletme cezayi odeyip icilmesine izin veriyor

Ben niye vicdan yaptiniz anlamadim. Bir de o sinirle demissiniz biraz bekleseniz etmeyecek miydiniz? O hat onun icin var zaten.
Bu arada denetimler cok iyi isliyor. Ceza alirlar ama malesef cogu isletme cezayi odeyip icilmesine izin veriyor
Ya ne biliyim bi iki kere gittiğim bi mekandı orda çalışanlar oğlumu falan çok seviyorlardı nezih bi ortamdı ailelerin geldiği birden canlı müzikte farklı bi ortamla karşılaşınca bi garip oldum belkide omdan vicdan yaptım

En dogrusunu yapmissiniz rahat olun kapali alanda sigara icilmez ayrica cocuklarinda girebildigi bi ortamsa asla
Kesinlikle çocuklarında gidileceği bi ortamdı daha önce gittiğimde bi kaç çocuklu ailede görmüştüm bende daha önce gitmiştim ona istinaden benim oğlumda müzik sevdiği için hadi dedim banada bi değişiklik olur ama işin içine müzik girince ortam tamamiyle değişmiş

Bende şikayet ediyorum canım ama bu kadar aleni bir şekilde sigara içilmesine izin beren yerler belediyelerle anlaşmalı çoğu rüşvet verdiği için dikkate alınmıyor.
Yanlız bu kafede normalde sigara yasak ve yasak olduğu içinde rahattım fakat bu canlı müzik işin içine girince durum değişmiş dediğiniz gibi olsaydı diğer günlerde sigara içilirdi diye düşünüyorum ama Yinede bilemiyorum

Ohhhhh bi de benim yerime şikayet etseydiniz...

Ben şuan tam olarak nasıl bir yeri kastetiğinizi anladım.
Hem yemek hem tatlı yiyip uzunca oturulabilen, çok şubeli cafelerden bahsediyorsunuz ve özellikle Cuma ctesi akşamları canlı müzik yapıyorlar.
Ama işte, haftasonı cirosunu arttırmak için izin vermişler, yaptığınız tartışmaya açık bir konu değil tabi ki haklısınız.
Yakın zamanda arkadaşlarımız alkollü bir restorana yer ayırttı, orayı bildiğim için götürmedim.
Güya içeride sigara içilmeyen alan, üç dört basamakla diğer oturma alanından aşağıda olan yer.
Bir de eşim benle kavga etti niye bırakıyoruz bize göre ayarlama yaptılar diye.
Şaka gibi!
Adamlar mama sandalyesi hazırlamış masaya, oyun alanı var.
Arkadaş cayır cayır içiyorsunuz, oyun alanı yapıp aileleri kandırmayın bari.
Ben bildiğim için götürmedim ama arayıp durumu soran herkes sigara içilmeyen alanı mevcut zannedip, ha parkı da var deyip çocuğuyla geliyor.
Tabi ki şikayet edeceksiniz.
Günde 2 pakete yakın sigara içerim ama elimi ağzımı yıkamadan oğullarıma dokunamam ki ben.
Kaldı ki soluyacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…