- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi Olakimefta
-
Sanki birinin ahini almisinda Allah belami verecekmis gibi hissediyorum
Ama sahiden oyle hissediyorum :)bi kerede bi is arkadasi isini savsakliyordu bile denemez bildiginiz hic yapmiyordu sikayet etmek amacli degilde laf atadibda idarecimizle konusurken bi anlattip o ara isim gucum yolunda gitmemisti sanki soylediklerim yuzumden isin gucum yolunda gitmemisti gibi hissetmistimHahahaha çok güldüm bu cümleye :)
Bence fazla takılma. İyi yapmışsın. Zaten onlara da kötü birşey olmaz, en fazla uyarı alırlar. Bu da onlar için iyi olur. Kendilerine gelirler.
Bebde dusundum belki yorgundur yada onunda sıkintilari vardir diye ama herkesin icinde oyle terslenmeyi hak edecek sekilde konusmadim kendisiyleİyi yapmışsın,tahammülsüz olan bu tür işleri yapmasın...
Merhaba hanımlar bi gun ivinde iki konu biraz fazla ama vicdanim cok rahatsız acaba hata mı ettim diye danişmak istedim
Gecenlerde cok acil birsey lazim oldu arkadaslarimda beni bekliyordu hemen bi magazaya gittim tek kasa calisiyordu ve onumde baya sira vardi zaten isim aceleydi hem ayakkabi vuruyordu hemde dizimde bir rahatsizlik oldugu icin uzun sureli ayakta beklemek zorluyor
Bir ara onumdekilerden birinden sirasini rica etmeyi bile dusundum ama sonucta herkes benim gibi sira bekliyor diye vazgectim sira bana geldiginde acik kasa baskasinin islemini hallediyordu kapali baska bir calisan geldi diger kasaya bende belki baska bir isi halletmek icin olabilir diye dusunup islem aliyormusunuz diye sordum ters bi sekilde acilmasini bekliyorum avilirsa alicam dedi sonra isle alakali bisey oldu sanirim onunla ilgilendi bende hanim efendi cok acelem var rica etsem biraz cabuk olurmusunuz dedim calisan o kadar kisinin icinde ben burda oyun oynamiyorum abla diye tersledi beni herkesin icinde kendimi rencide olmus hissettim daha farkli bi uslupla kinusabilirdi hatta cikarken onumde bi kadin vardi ve nasil kotu oldugumu fark etti onumden cekilip burdan gecin dedi
Daha oncedende ayni magazada bakinirken kucuk bi cocuk onune geleni dokuyordu bende cocukla oynuyordum o arada yere doktuklerini kimse basmasin diye yerden kaldiriyordum bi satis gorevlisi geldi biraz farkli bi sekilde bakti bende gulumseyerek cocugu kast edip benim degil dedim kiz elimdekilere bakip ters bi sekilde sert bakip birak bırak gibi birsey dedi (uzun zaman oldu tam hatirlamiyorum )
Kurumsal bi magaza benzer olaylarla bi iki kere karsilastim ama pek onemsemedim ama orda herkesin icinde o sekilde rencide eder tarzda konusmasi cok rahatsiz etti
Bende firnanin musteri hizmetlerini arayip şikayette bulundum telefonu kapatır kapatmaz bi pismanlik hissettim acaba hata mi ettim diye
Sanki birinin ahini almisinda Allah belami verecekmis gibi hissediyorum
Aslında aynı ses tonuyla, haddini bil işini yap! da demeliydiniz...Bebde dusundum belki yorgundur yada onunda sıkintilari vardir diye ama herkesin icinde oyle terslenmeyi hak edecek sekilde konusmadim kendisiyle
Ama sahiden oyle hissediyorum :)bi kerede bi is arkadasi isini savsakliyordu bile denemez bildiginiz hic yapmiyordu sikayet etmek amacli degilde laf atadibda idarecimizle konusurken bi anlattip o ara isim gucum yolunda gitmemisti sanki soylediklerim yuzumden isin gucum yolunda gitmemisti gibi hissetmistim
Bu calisaninda bi sikayetle isinden olacagini sanmiyorum ama iste insanim aklina baskasinin ekmegiyle mi oynadim gibi kurt dusuyor
Inanin her is yerinde calisanlara hizmet verenlere karsi gayet anlayisliyim cunku empati yapiyorum onun yerinde bende olabilirdim belki yorgundur yogundur diye ben kendisiyle en kibar sekilde konustum ama o herkesin icinde azarlar sekilde beni tersledi belki orada o sekilde bi kalabalik olmasa bende aman der gecerdimBen bu tür şeyleri şikayet etmiyorum, SSH sorumlusuyum şirkette, her gün yüzlerce telefonla ve servisle görüşüyorum, bazen telefonun ucunda abuk sabuk konuşan ya da küfür eden müşteriyi terslediğim oluyor, şikayet ediyorlar haliyle, insanlarla sürekli sıcak temasta bulunan personeller biblo bebek gülümseyemez sürekli, evet bu işimiz ama herkesin işi acil, her müşteri haklı ee çalışanın hali ne olacak. Kendimden bildiğim için hiç şikayet etmedim böyle şeyleri, siz haklısınız ayağınız ağrırken aceleniz varken beklemek zor tabi ama o personelde aynı sizin durumunuzda belki öğlen yemeğine bile çıkamamış, tuvalete bile gidememiştir yoğunluktan. Belki işten atılmaz ama işverenle bu tip konular için karşı karşıya gelmek çok can sıkıcı
Sadece "bende oyun oynuyorsunuz demedim acelem var dedim "kendisine o cevap verecekken arkadasi araya girdiAslında aynı ses tonuyla, haddini bil işini yap! da demeliydiniz...
Hahahaha çok güldüm bu cümleye :)
Bence fazla takılma. İyi yapmışsın. Zaten onlara da kötü birşey olmaz, en fazla uyarı alırlar. Bu da onlar için iyi olur. Kendilerine gelirler.
Evet hani orda deseki bu isimin aciliyeti var halledip isleminizi alicam bende daha sabirlar beklerdim zaten benim isiminde acelesi olmasa o sirayi beklemez baska zaman alirdimMaalesef hepimiz çoğu zaman böyle düşünüyoruz, ekmeğiyle oynamayayım, ama ben doğru bulmuyorum.
İşinde hata yapabilir, o an bir aksilik olabilir. Nezaketle bunu açıklasa değil 5 dk, 1 saat bile beklerim. Ama hadsizliğe tahammülüm yok asla.
O kendi ekmeğini düşünmüyorsa ben niye düşüneyim.
Ben buradan ekmek parası kazanıyorum, işimi düzgün yapayım diye bir düşün, öyle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?