- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
kızlar cok sinirliyim moralim çok bozuk bir çok doktora gittim yüzlerce sivilce ilacı kullandım hala gecmedi . kendimi buna alıştırmaya calısıyorum ama karsıma biri cıkıyo aaa bu sivilceler ne böyle ilac kullanmıyomusun ne yapıcaksın bunları diyip sinir kat sayımı yükseltiyolar napmalıyım gecmiyo lanet seyler keyfmden cıkartıyorum sankiiiiiii
cnm kutusu ve içi beyaz mı bu kremin. sen 3 tl almıssın internet stesinde 30 tl :26:
yan etkileri cokmus doktor banada yazicakmis ama arkadaslarim ve kuzenimde kulandi sivilce tarlasiydi sanki yüzleri simdi cok pürüsüz bebek gibi
gerçekten o kadar etkili bi ilaç mı bu etraften duyduğum bi hap var her kullanan geçiriyo diyo ama karaciğere çok zararlıymış bu hap o hap mı acaba...
vermedi cnm.....
bişey kullanmadan mı gecti cnm?
senin adina sevindim.
simdi kaybolup yine tekrar ederse bi jinekologa gorun.
yumurtaliklardaki kistler de sivilce yapiyor.
Ne olmuş sivilcesi varsa ? Ne olmuş şu'su bu'su varsa ?
Sizene ey insanlar !
Seni çok iyi anlıyorum canım aynılarını ben de yaşadım.
Cildim çok hassas bir sivilce kocaman bir yaraya dönüşebiliyor hele birde iki üç tane olunca vay halime!
Etraftaki gereksiz şahıslarda kimi dalga geçer, kimi aaa nolmuş neden böyle olmuşş derler dururlardı.
Ben zaten sürekli krem kullanırdım ne kadar iyi gelebiliyorsa geliyordu.
Canım çok sevindim cildin düzelmeye başlamış umarım tamamen düzelir de mutlu olursun :)
Kendini bilmez insanların söylediklerine de aldırış etmemeye çalış.
haklısın canım.. birsey danısmak istyorum yeri değil ama regl zamanında kücük et parcalarıda geliyrmu akıntyla birlikte. yoksa anormal bi durum mu bu
Tatlım küçük et parçaları diye kastettiğin şey kan pıhtıları olmalı. Bende de bazen oluyor.
Benimde sivilcelerim var 1.5 aydır doktor kontrolündeyim şekerim.. Sana tavsiyem bir cilt bakım uzmanına görünüp cilt soydurma işlemi hakkında bilgi alman.. 6-8 seans arası sürüyormuş. Bizim burada pahalı biraz seansı 200TL ama daha uygun yerler vardır muhakkak. İşlem bitince yüzün normal haline dönüyormuş..Yiyeceklerine de dikkat et yağlı yeme canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?