çok iyi geldin canımtesekkür ederim..
senin sivilcelerin geçti mii ?
insallah canım.. sevgilimle bugun buluştuk aksam eve geldiiğimde sordum haayatım yüzümdeki sivilceler kücülmüş mü diye ben görmedim hayatm sivilcemi vardı dedi ay o kdar mutlu oldumki belki beni mutlu etmek icin söyledi bunu ama olsun yinede kendiimi iyi hissettimm
Ortaokuldayken bende bu dertten yanıyordum yüzüm çok kötüydü arkadaşlarımda tabi çok acımasız hatta bir kızla kavga etmiştim kız bana çilli horoz demişti ne zoruma gitmişti yaa o gün aynaya bakıp bakıp ağlıyordum birde ailemde kimse de yoktu ablam benden bir yaş büyüktü cildi bebek gibiydi gelde sinir olma :) Allahtan şimdi yok kendi kendine geçti. Şimdi bir hastanede çalışıyorum gelen hastalardan birinin yüzü çok kötüydü bütün yüzünü kaplamıştı sivilce o kadar cildiyeye gidiyordu ilaç kullanıyordu aynı duruyordu. 1 ay sonra geldiğinde çok şaşırdım yüzündekiler nerdeyse yok denecek kadar azalmıştı Hatay sabunu kullanmaya başlamış günde 4 5 kez sık sık o sabunla yüzünü yıkıyormuş ve baya etkisini görmüş. Hatay sabunu bulabilirsen dene derim.
İyi geldiysem ne ala canım rica ederim :)
Geçti sayılır öyle çok küçük küçük var dikkat bile çekmiyorlar
Sadece sol alnımın görünmeyen kısmında sivilceden oluşan yara var onunda geçmesine ramak kaldı neyse ki :)
Aa ne güzel belki gerçekten küçüldü sivilcelerin belki de senin mutlu olman için dedi öyle ama ne olursa olsun öyle demesi çook mutlu eder insanı
ay nerden bulabilirim ki bu sabunu ya..
sen hiç bir şey kullanmadan mı geçti sivilcelerin canımm
benim aktif sivilcelerim cok az.. yalnız kırmıızı lekelerim var canım onlarda kapatıcıyla saklanıyor ama neden normal bi cildim olmasın ki.. snn kırmızı lekelerin var mıydı canım
Şuan 25 yaşındayım ve 1 sene oldu kendiliğinden geçti:) Bir çok yerde satılıyor ama gerçek Hatay sabunu olduğundan pek emin değilim. Hataylı arkadaşın varsa göndersin sana ordan:)
Kırmızı leke dedin yaramı deştin
Benim kaşlarım da kırmızı lekelerim var
Daha önce aynı kuaföre 3-4 kere kaşlarımı aldırdım mikrop kapmış kaşlarım çünkü kuaför herkese aynı cımbızı kullanıyordu yüksek ihtimal hijyenik de olmuyor haliyle. O zamanlar rezaletti kaşlarımda koca koca yaralar, yaralardan dolayı göz kapaklarım şişerdi hatırlamak bile istemiyorum
Makyaj yaptığım da kapatıyorum onları ama yapmadığım da ve dikkatli bakınca bariz belli oluyorlar..
Bu kırmızı lekeler için neler yapılabilir acaba ?
Bir bilen yok mudur kesin çözüm arıyorum
canım arap kızı diye bir krem var sanırsam gece yatarken kullanıyorsun ve bozuk ciltlere iyi geliyormuş. bi araştır istersen. Eskiler yani benden büyük olan bir kaç kişi ne kadar etikili ve iyi bir krem olduğundan bahsetmişti ama ben kullanmadım bu yüzden bilmiyorum
Kırmızı leke dedin yaramı deştin
Benim kaşlarım da kırmızı lekelerim var
Daha önce aynı kuaföre 3-4 kere kaşlarımı aldırdım mikrop kapmış kaşlarım çünkü kuaför herkese aynı cımbızı kullanıyordu yüksek ihtimal hijyenik de olmuyor haliyle. O zamanlar rezaletti kaşlarımda koca koca yaralar, yaralardan dolayı göz kapaklarım şişerdi hatırlamak bile istemiyorum
Makyaj yaptığım da kapatıyorum onları ama yapmadığım da ve dikkatli bakınca bariz belli oluyorlar..
Bu kırmızı lekeler için neler yapılabilir acaba ?
Bir bilen yok mudur kesin çözüm arıyorum
kırmızı lekeler benim de kabusum yanaklarıma yayıldılar iyice sivilce yok ama kırmızı kırmızı minik noktalar var
bi çözüm duyarsan beni de bilgilendirirsen sevinirim:)
İnşallah canım inşallah allah kimseye yaşatmazay canım allah bi daha yaşatmasın.. aynen nasıl gecer bu lekeler bilmiyorum..
sen hangi marka kapatıcıyı kullanıyorsun canım
canım arap kızı diye bir krem var sanırsam gece yatarken kullanıyorsun ve bozuk ciltlere iyi geliyormuş. bi araştır istersen. Eskiler yani benden büyük olan bir kaç kişi ne kadar etikili ve iyi bir krem olduğundan bahsetmişti ama ben kullanmadım bu yüzden bilmiyorum
yani canım muhtemelen.. sende bazen bende her reglmde oluyor.. bi sıkıntımı var acaba ya
yaş maya ve sütü kaıştırıp maske yapınyüzünüzü her gün elma sirkesiyle silin
yumurta akı ve 2 damla limonnu karıştırp maske yapın
lekeler için madecassol krem kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?