Sıkıldım kıyafet kavgasından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay cehennem kütüğü levelına geldin tüh tüh
Güneşin altında yatmayı seviyorum yapacak bir şey yok. İffetsiz olduğum için umrumda değil. Demin bir yorumuna denk geldim de hakikaten yazın plajda soğuk bira içmek bayağı keyifli oluyor.
Ben sadece cehenneme gidip gitmeyeceğimize karar verecek merciinin bu abla olduğunu bilmiyordum, kitapta öyle bir şey yazmıyor çünkü.

Bizi de eğitimimiz garantiye aldı cicim. Şu an boşansam sana ve yedi sülalene bakarım kocamın mehrine ihtiyaç duymadan
Ay deme yazık beni de fakir belledi herhalde yazlıkla hava atıyor
Hayır senle ben birbirimizi reelden görüp standartlarımızı bilmesek inanacağız

Ay bide okumuş gibi konuşması

Beni babam okuttu, boşanınca bile elin herifinin eline bakmayayım, bakanlara da iç geçirmeyeyim diye sağlam bir eğitim de verdi, mekanı cennet olsun, her geçen gün bana verdiklerinin kıymetini daha iyi anlıyorum, kendi kazanmadığı paralarla caka satan bir tip de olabilirdim, belki ben utanmazdım ama elalem benim yerime utanırdı.

Ha mehir aldım diye okumamış, başkasının parasiyla caka satmış mi oldum? Yok yok bende okudum bende kendim para kazandım ve şuan evet kendim çalışmaya gerek duymuyorum babam ve eşim sağolsun onların sağladığı fazla fazla imkanla hayatımı güzel bir şekilde devam ettiriyorum. Bu niye zoruna gidiyor. Bende kendi evladima imkan saglayacagim inşallah gidip kendin kazan diyecek halim yok

Ay deme yazık beni de fakir belledi herhalde yazlıkla hava atıyor
Hayır senle ben birbirimizi reelden görüp standartlarımızı bilmesek inanacağız
Kesin öyledir ya kesinnnnn sen boşver iç biraz kendine gelirsin böylede içmiş gibisin gerçi emin olamiyorum

Eee Mehrin olmasa kocanın seni beş parasız kapıya koyacağından korkuyorsun işte.

Sen Allah'a şirk koşmak ne demek bı araştır lütfen. Hatta istersen birçok kitap tavsiye edebilirim. Şirk nedir? Adlı kitap ilk tavsiyem bı göz gezdir en azından

Kesin öyledir ya kesinnnnn sen boşver iç biraz kendine gelirsin böylede içmiş gibisin gerçi emin olamiyorum
Sanane ablacım ister içer ister soyunur özgür bir kadın o. Sen de git kocandan mehir dilen, seni beş parasız sokağa atmasın diye. Kızzzz yemeğini falan yap bak kocan gelince kızar şimdi burda bize laf yetiştirme. Bizim deyyuslar yemek yapmasak da bize karışmaz sen sıkıntıya girme hadi ablacım hadi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…