sıkılınca bana gel :/

Sevgili @Mune daha fazla negatife ve boş lafa maruz kalmamak adına konuyu kapatmanı rica ediyorum:)

bence de kapatsınlar konuyu çünkü siz aslında çok negatif bir yapıdasınız. bunu olumsuz yorum yapanlara yüklüyorsunuz ama boş ve negatif olan sizden başkası değil.

fazla stres sizi kötü etkiler bize bir şey yapmaz.o yüzden bence de konuyu kapattırın daha fazla eleştiri almayın.

Yurtdışında mı doğdunuz yada büyüdünüz?

Bazı cümle kalıpları var söylenişi farklı anlamları farklı. Örneğin 'sıkılırsan bana gel' benim anladığm. Müsait zamanda bir şeyler yapalım.

Konunun ozeti şu:
"Benim onlara acimam gerekirken, onlar bana aciyor. Hey Allahim. "
Bu ara da ben de bu cikin cikin gelin muhabbetini hic sevmem. Egede bu adet. Hic tanimadigin biri bile soyler. Bana da cok tuhaf geliyor. Alti bos laflari her zaman soylemek gibi bir adetimiz var malesef.

Yav he he

Hayır iş için burdayım ama mesele; realitede biraraya gelip bişeyler yapılmayacağını bal gibi bilmelerine rağmen,defaatle defalarca söylenmesi bu sözün. Herkesin canı sağolsun,kimseden bişey beklediğim yok zaten, ama bana acıyarak bakıp,hayatımdaki bütün zorlukları gözüme gözüme sokup konuşmasalar kafi

Bende hiç sevmem böyle boş muhabbetler ama bu muhabbetin üzerinde durmamayı becerebilmeniz gerek... Bir sürü sorumluluğunuz var dediğinize göre kendinizi kanalize edebilirsiniz çok rahat.

Bende hiç sevmem böyle boş muhabbetler ama bu muhabbetin üzerinde durmamayı becerebilmeniz gerek... Bir sürü sorumluluğunuz var dediğinize göre kendinizi kanalize edebilirsiniz çok rahat.
Üstüste sürekli maruz kaldınız mı hiç hoşlanmadığınız ya da size iyi gelmeyen ufak tefek şeylere? Kafam doldu olumsuz şeyler işitmekten gerçekten

Siz dert mi arıyorsunuz kendinize nedir yani. Diyorlarsa diyorlar ne var bunda. Asosyal olabilirler arkadaşlığınız çok iyi olmayabilir ama destek vermek için derler yani ne güzel. Teksiniz diye diyorlar istemezseniz gitmezsiniz bu kadar basit illa dışarı mı çağırmaları lazım.

Siz istediğiniz zaman geziyor olabilirsiniz ama bir ihtiyacınız olduğunda hamile halinizle tek başına birine ihtiyacınız olabilir şimdi sıkılıyorsunuz ama yabancı arkadaşlarınızı resmen Türk arkadaşlarınıza değişiyorsunuz enteresan gerçekten. Türk ile daha iyi anlaşmanız lazım yalnız hissetmeyin diye demişler ama iyilik yaramamış size bir de dert edip buraya yazmışsınız sanki boğazınıza sarılıyorlar.

Gitmezsiniz olur biter. Bu kadr takılacak bir durum göremedim. Ne güzel size iyi niyetle yaklaşmışlar. Benim için eve gitmek de bir gezmedir hem de en çok sevdiğim gezme.

Bence o dusundugunuz cümleyi söyleyin insanlarda sizin için üzülmesin,destek olmaya calismasinlar,hatta konuşmazlar o zaman sizde rahatlarsiniz.

bende aynı şeyi söylerdim
neye takılacağınızı bilememiş kendine dert aramış gibi gördüm sizi
insanlar yanlızsınız diye yardımcı olmak istemiş
hamilesiniz evde yanlız kalmaya falan korkabilirsiniz
evde kendinizi yanlız hissetmeyin diye yardımcı olmak istemiş

gereksiz yere dert aramayın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…