- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
Sevgili @Mune daha fazla negatife ve boş lafa maruz kalmamak adına konuyu kapatmanı rica ediyorum:)
Üstüne düşmek değil,negatif yorumlarla daha da bunaltmak olay. İnanın arkası yok o laflarınHamilesin ve yalnız mı yaşıyorsun? Belki ondan öyle üstüne düşüyorlardir.
Yav he hebence de kapatsınlar konuyu çünkü siz aslında çok negatif bir yapıdasınız. bunu olumsuz yorum yapanlara yüklüyorsunuz ama boş ve negatif olan sizden başkası değil.
fazla stres sizi kötü etkiler bize bir şey yapmaz.o yüzden bence de konuyu kapattırın daha fazla eleştiri almayın.
Hayır iş için burdayım ama mesele; realitede biraraya gelip bişeyler yapılmayacağını bal gibi bilmelerine rağmen,defaatle defalarca söylenmesi bu sözün. Herkesin canı sağolsun,kimseden bişey beklediğim yok zaten, ama bana acıyarak bakıp,hayatımdaki bütün zorlukları gözüme gözüme sokup konuşmasalar kafiYurtdışında mı doğdunuz yada büyüdünüz?
Bazı cümle kalıpları var söylenişi farklı anlamları farklı. Örneğin 'sıkılırsan bana gel' benim anladığm. Müsait zamanda bir şeyler yapalım.
Nerdesin?Sıkılınca bana da gelebilirsin çekinme.
Üstüste sürekli maruz kaldınız mı hiç hoşlanmadığınız ya da size iyi gelmeyen ufak tefek şeylere? Kafam doldu olumsuz şeyler işitmekten gerçektenBende hiç sevmem böyle boş muhabbetler ama bu muhabbetin üzerinde durmamayı becerebilmeniz gerek... Bir sürü sorumluluğunuz var dediğinize göre kendinizi kanalize edebilirsiniz çok rahat.
Türkiye ege bölgesi.ama siz yabancı ülkedesiniz sanırım.Nerdesin?
Olsunnn:) yazın gelirim. Bi kere davet ettinTürkiye ege bölgesi.ama siz yabancı ülkedesiniz sanırım.
SormayınKompleksli gordum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?