sıkılınca bana gel :/

yabancı arkadaşlarınızla türk kültürüne yabancılaşmışssınız,şöyle bir tavır sezdim konunuzdan onlar kim oluyor nasıl beni çağırabiliyorlar benki bir sürü yabancı arkadaşı olan biriyim onların dostluğunamı kaldım

Üstüste sürekli maruz kaldınız mı hiç hoşlanmadığınız ya da size iyi gelmeyen ufak tefek şeylere? Kafam doldu olumsuz şeyler işitmekten gerçekten
Seni çok iyi anlıyorum ben, insanların size acıyan gözlerle bakıp yanlız hamile vahh vahh tarzı kelimelerine sürekli maruz kalıyorsunuz. Zaten eşinize en çok ihtiyaç duyduğunuz dönemde, yanlızlığınızı ,iyi niyetli halleriyle sürekli yüzünüze vuran tipler. Kendilerince iyilik yapıyorlar işte

Anladdım gibi aslında
kocan yanında değil diye üstelik hamilesin diye seni acınası görüyorlar gibi geliyo sana
ama bence lafın gelişi olarak diyorlar
bence bu tarz şeyler hep lafın gelişi gibi gelir çübkü bir davet bir ayarlama yok

Çok teşekkür ederim. Güya iyilik yapalım derken gözünü oyuyorlar insanın işte

Yok evet..üstelik ektrası acıyan bakışlar, ne kadar olumsuzluk varsa buraya ya da benim hayatıma dair sıralamalar..mesela evim 3.katta 30 kere söylüyorlar "merdivenler senin için çok zor,merdivenler senin için çok zor'diye ..o merdivenlerin varlığı iyi bişey aslında:)

Belki niyetleri iyi veya kötü bilemezsin
Ama negatif oldukları belli...sırıtıp geç ya...
yoksa bi bakmışsın o merdivenler senin de canını sıkmaya başlar

ne güzel işte yalniz da degilsin niye ego tavani yaptın ki?
benim heryerde tanidik var ama çooook yalnizim...
çünkü çoğu düşüncesiz dedeikodulu insanlar...
uzak duruyorum.. napayım böle yalniz kalmaktan daha iyi:/

banada dese sıkıldıysa gel bana dese sizde gelin derdim
diyolar da içten demiyo kimse..

Kadınlar ne bilsin egon uçuyor,taksilerde geziyorsun,yabancılarla takılıyorsun.iyilik yapmaya çalışmışlar,tabi anlayana

Kadınlar ne bilsin egon uçuyor,taksilerde geziyorsun,yabancılarla takılıyorsun.iyilik yapmaya çalışmışlar,tabi anlayana
Taksilerde gezmek nasıl bi ifade Allah aşkına. Ne kadar ayıp, çirkin. Utanın kendinizden. Taksiye binip istediğim yere gidiyorum dedim.
Sen çok iyi anlamışsın olayı,aferin

Ne var ki bunda belki onlar daha asosyal kendileri sıkılıyor. Ben mi anlamadım gayet normal bişey.

Allah başka dert vermesin kardeş..

Ha buarada sıkılırsan bana gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…