sıkılınca bana gel :/

34beden

Ya ya
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.010
2.197
53
Offf kızlar, bu lafı günde zilyon kere duymaktan gına geldiiiibi gün birinin üstüne kuscam o olcak.
Şöyle ki imkanların kadınlar için çok kısıtlı olduğu bir ülkede tek başıma yaşıyorum, eşim başka bir ülkede ve hamileyim. İş çevremden dolayı birçok Türk tanıdık var. Merhaba-merhaba birçoğuyla ama her gören 'sıkılırsan bana gel, canın sıkıldığında bana da çık gel' gibi hiç muhabbetle bağdaşmayan laflar geveleyip duruyorlar. Ne var ki bunda diyebilirsiniz ama sürekli sürekli maruz kalmak çok kötü gerçekten. Bir de bunu diyenlerin hepsi de benden daha asosyal ya da arkadaşsız. Benim birçok yabancı arkadaşım var ya da canım istediğinde taksiye atlayıp gezip dolaşabiliyorum. Bunlar çoğunlukla evde, ev oturması yapan insanlar. Artık ben diyorum 'sizin canınız sıkılınca bana haber verin ben sizi dışarı çıkartıyım diye' ...
Dert mi bu diyeceksiniz ama ben olsam böyle ifade kullanmam gerçekten yanlız yaşayan birine.. son birkaç gündür kafamın içinde dönüp duruyor bu laflar, yazıp sizlerle paylaşayım dedim belki az kafam boşalır

Gereksiz bir lafa takılıp kompleks yapmışsın.

Ego tavan
O kadınlara üzüldüm doğrusu. Bence hiç umursamasınlar seni!
Yabancı arkadaşlarınla taksilerde dolaş madem ne yapsınlar daha??

Ortada kötü bir niyet yok aksine iyilik var demek ki onlarda sizinle arkadaş olmak istiyor ,bende şuan bulunduğum şehirde yabancıyım erkek kardeşimden başka kimse yok yanımda yeni yeni tanıştıklarım var aynen onlarda çağırıyor sıkılınca gel kahve içelim vs.

iyi de insanlar kendilerince size destek olmaya çalışıyorlar

onların hayatı o şekilde

sıkılırsan çekinme birlikte otururuz demişler

he de geç ne olacak ki

sen yine diğer arkadaşların ile de takıl, taksi ile de gez

onlara da sıkılırsan bilinmeyen bir tarihte o zaman gidersin

hamilesin hormonlar, yalnızlık vs seni bunaltmış, gereksiz şeylere takmışsın

ben de kötü niyetliler demedim ki zaten:) ama hiç muhabbet yok yani, tanıyorsun sadece..bi de hep olumsuz sorular yaklaşımlar 'canın sıkılmıyor mu? zor olmuyor mu? hayat çok zor sana' yani iyi bi yönünden yaklaşsalar da pozitif şeyler söyleseler nolur..inanın öyle çıkıp gidilecek insanlar da değiller şartları gereği(kötüler diye demiyorum, uygun değiller ya da çoluk çocukları eşleri var sürekli meşgul olmalarını gerektiren)

bence de hamilelikten..zaten yeterince bunaltıcı ama benim şartlarımda yaşamayan biri için anlaması çok zor gerçekten..burda insanları küçümsemek değil kastım aksine bana bakışlar acır şekilde, anlamsız..zor durumdaki bi insana böyle destek olunmaz ki..pozitif bi şekilde ifade de edilebilir yardım talebi..hep negatif yorumlar hep

yanlız sabah sabah çemkirmek için can atanlar , canınız sıkılırsa bana gelin siz de. Hey Allah ım

Yani sizi anlıyorum aslında tek başına bilmediğin bir yerde olmak zor mesela bende beni çağıranların evine 1-2 kere gittim ama kafa yapıma uymadı :) sonra gitmedim çağırdıklarında da hastasyım işim var vs dedim.

ama işte onların destek tarzı o demek ki

sen sıkılırsın sıkılırsan gel otururuz

yani benim alt komşum da bana der sıkılınca gel kahve içelim diye

ben de he der geçerim

daha sıkılıp inmedim 4 yılda

o da sıkılıp bana gelmez

siz kendi hayatınızı yaşayın, onlarınki de böyle deyin

evde akşam yalnız bunalır demişlerdir ki bazen de cidden bunalır insan

mesela ülkeden, eski filmlerden, çocukluktan vs muhabbet edilebilir yurt dışında aynı ülkeden olanlarla

yabancılarla konuşulan konular daha güncel olur ama aynı ülkeden olanlarla eskilerden konuşulur

bebek tuzlamak bile bir konudur mesela bizde, yabancılar bilir mi acaba

mesele de o işte..ben görüşmüyorum zaten..ayak üstü nerde görürlerse ya da telefonda bi iş gereği görüştüğümde oluyor bu konuşmalar..bye bye diyeceklerine bunu diyorlar, bunu söylemek için bi zemin gerekmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…