sıkılınca bana gel :/

seni kendilerine arkadaş yapmak istiyorlar belli :) asosyaliz diyemiyorlar demek ki

Bu insanlikla ilgili iş yerine şehir dışından yeni gelen herkese ben de kurarım ve destek olurum ne var ki bunda

Eşim 1 ay kadar sonra büyük ihtimalle şehir dışına çıkacak 3 ay kadar. şimdiden arkadaşlarım akşamları sıkılırsan evde tek kalma çık gel diyor , ben de beni sevdiklerini değer verdiklerini düşünüp mutlu oluyorum. ki burası sadece kadınlar için değil erkekler için de son derece sıkıcı bir ilçe. erkeklerin akşamları çay ocağına gitmekten kadınların da ev oturması yapmaktan başka sosyalleşeceği hiçbir ortam yok. davet edenelerin de hepsi evli en azının 2 çocuğu var.

Bence sizde bir tuhaflık var. insanlar iyi niyetle sizi düşünmüş , yalnız başınıza evde kurup durmayın çıkın iki insan yüzü görün demişler ama hata etmişler galiba..

''benim bir sürü yabancı arkadaşım var''diyorsunuz millette sizin türk arkadaşınız yok diye yardımcı olmaya çalışmış. ama hata etmişler. bırakacaklar sizin gibileri kendi hallerine. bi gün işiniz düşer nasılsa onlara.muhtaç olursunuz

Sizi bunaltan şey -kötü niyetle yapmasalar da- yaşadıgınız zorlukları hatırlatmaları.
Muhtemelen siz bunlardan uzaklasmak için gün içinde kafanızı dagıtmaya calısıyorsunuz.

Geçici de olsa unutmuş, rahatlamıs bi sekilde tam eve dönerken birinin ayaküstü her şeyi tekrar başa sararcasına iki cümle kurmasına tahammülünüz kalmamış. (Başka insanlar için kurdugunuz cümleleri onaylamasam da hissettiginiz şeyi anlıyorum dogal bir şey bu)

Fakat yasadıgınız sıkıntıların sorumlusu o insanlar degil.
Sizin öngördügünüz biçimde yaklasamıyor olabilirler ama size köstek olmak yerine aslında yardımcı olmak istiyorlar.

Bu duruma son vermek istiyorsanız iki seceneginiz var:
Ya size söylenenleri duymayacak, takmayacaksınız.
Ya da bir gün onlara kahve icmeye gidecek, laf arasında mutlu olmak için cabaladıgınızı ve iyi oldugunuzu ama yolda birinin eşinizin yoklugunu hatırlatması ile eve çok üzgün geri döndügünüzden vs bahsedeceksiniz ki onlar da söyledikleri seylere sizin iyiliginiz için dikkat etmeye baslasınlar...

Sizede iylik yaramiyo¿ne kadar masumca biseyi sorun etmissiniz kendinize...

sizi tanimalarina firsat verin böyle

düşünen bi insan oldugunuzu anladiklarinda bi daha söylemezler merak etmeyin.....

Bazılarına insanlık etmekte suç!!
O bir söylemdir insani bir yaklaşımdır yoksa sanmıyorum ki kendini bu kadar üstün gören biriyle görüşmeye meraklı olsunlar...
Bu arada siz çok sosyalsiniz onlar değil vah vah..........

Tek basina kalmis hamile bir kadina sikilirsan cik gel biz sana arkaaslik ederiz demenin neyi dert oldu size ??

Dogurunca gelin bebege bakin bir banyo yapayim yada yemek yiyeyim demek icin o yabanci arkadaslarinizi degil evde oturan ezik kadinlari arayacaksiniz haberiniz olsun

tamam daha eleştirmeyin bence çünkü ilk eleştiri de yav he he tepkileri vermeye başlamıştı konu sahibi yazık yapmayın

-sıkılırsan çık gel 34beden
-@@@@@
-emaaan gelmezsen gelme

muhtemel tepkiler :)
ah be grill..söyledikleri şey ciddi ciddi davet içermiyor ki çoğunun..ha ciddi anlamda söyleyenin birini çağırdım ben eve, gerçekten görmek istedim, haber almak istedim "hadi bana gel çay içelim diye" akşam boyunca "kadının canı sıkılmış demek ki beni çağırdığına göre" dedi durdu "hayıııııır görmek istedim seni, merak ettim diyorum" tık tepki yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…