- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
Hımm devamını okumadan yorum yapmışım.
Geçmişe bir sünger çek.
Unutmazsan sürekli huzursuz olursun.
Eşine de söyle ben geçmişte çok üzüldüm ama her şeyi unutmaya çalışıyorum. bana yardımcı ol ve o kızın olduğu ortamlara girmeyelim de. bunda çekinecek bişey yok..
Eşiniz madem ikinci kez başkasıyla evlendirmeye çalıştırdıklarında nasıl hayır demiş önceleri de hayır diyebilirdi. Kadın olsa neyse hiçbir erkek zorla evlendirilemez. Belki o zamanki düşünceleri şimdiki gibi değildi yada size olan sevgisi...
O kişiyi akrabaysa hep göreceğiniz zaten siz evlenmeden önce belli değil miydi? Siz bunu kabullendiniz.
Artık tek yapmanız gereken şey eskiyi unutup yola devam etmek, o kızı görünce sinirlerinize hakim olmak.
Eğer bu şekilde devam ederseniz evliliğinize de zarar verirsiniz...
Konunun devamı sonradan geldi bence evinizi uzak bir yere taşıyın tek çözüm bu olabilir gibi görünüyor
o kızla aramızda 1000 km var.. belirli dönemlerde bir araya gelmek zorunda kalıyoruz... sanki görümcem de bazı şeyleri kasıtlı yapıyor...
O zaman görümce ile ilişkinizi bitirin siz üzüleceginize eşiniz üzülsün sizi yeterince üzmüşler zaten.Hele ki kasıtlı yaptığına inanıyorsanız hiç görüşmeyin
eskiler aklına gelip neden üzüldüğünü tam anlayamadım açıkçası ,
çünkü eşin seni bırakmamış veya seni üzmek amaçlı bi,rşey yapmamış,
mecbur kaldığı durumlardı kız istemeseydi olurdu diyosun eşin hep yanında olduğunu hissettirmiş ve evlenbmişsiniz
şimdi de bebek bekliyorsunuz sorunlarımız çözüldü diyorsun e sorun ne
1000 km uzaktaki insan içinmii, birde hamilesin üzme kendinii herkes yoluna gitmişşş
görümlenle ilgili de eşin konuşmuşş korumuşş özür bekleme zaten sen yuvanda huzurlu ol mutlu oll
neden seni üzgün görmek isteyenleri mutlu ediyorsun kii
Bosversene arkadasim
Su an evinde huzurlu mutluysan baskalarini neden umursuyorsun?
Gecmise takilmak sana zarardan baska sey getirmez
Ayrica gorumcen sana kac defa o kizi anlatmis ya belli ki amacina ulasmis.
Biraz daha zaman gecince ne onemsiz seylere kafa takmisim diyeceksin.
nasıl bir aileymiş kızın seçme şansı var ama erkeğin yok
ben eşinin mecburum demesine inanmadım ama
yapacağın şey eğer eşinle aranın bozulup bozulmaması önemli değil yada onunla barışırım diyorsan lafların altında kalmayacaksın
gerekirse oğullarının diğer kızlar tarafından istenilmediğini vurgulayacaksın.
gerektiği yerde gerektiği sertlikte konuşmakta yarar var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?