sıkıntımı çözecek yorumlar istiyorum, tartışma değil

olanla ölmüşe çare yok arkadaş, bunu sakın unutma. 1000 km lik uzaktaki insana da katlanıver. hem eşin seninle evlenmiş ne güzel hayırlı olsun bebeğin de dünyaya gelecek... bundan sonraki güzel günleri düşün. daha nasıl mutlu olabilirim diye bak. eşinle birlikte nasıl mutlu olabileceğini düşün. zaman dediğin bi anda geçiyor sende aa diyip şaşırıyorsun...

ben kızını eşime vermek istşyor gibi bir şey demedim ki.. eşim benm bu konuda ne kdr üzüldüğümü yıprandığımı biliyor.. gecelerce. eşimin rüyamda başka kızla evlendiğini gördüm ben.. cıglıklarla aglayarak uyandım.. eşim hepsine şahit biliyor... benm içimde ne yaralar açıldını biliyor.. en azından yanımda daha dikkatli olması gerekmez mi? eşim o adamla konuşurken benm babamla konusuyo gibi hisettim.. benm babama nasıl yakınsa ona karşı da öyleydi.. ( babamla eşimin ilişkisi çok iyi, bir damat kayınpederden zi,yade.. bir abba oğul gibidir. )

bu kadar samimi konuşacak, onun işlerini halledecek bir duruma gerek yok.. bu kadar samimşyet gereksiz.. özellikle de benm bulunduğum yerde..

eşinle konuştun mu hiç aynı ortamda olunmasından konuşulmasında kızın ve görümcenin söylediklerinden rahatsız olduğundan

evet hem de defalarca.. gğzellikle söyledim.. ağlayarak söyledim.. sustum sessiz kaldım halimle anlattım, bağırarak söyledim.. ama hiç bir işe yaramadı. takılma , üzülme boşver, biz evlendik mutluyuz bebeğimiz olacak.. banane o kızdan sözlerinden sen de takma.. hep bunları duydum.. ama onlara karşı bir tavır koymadı.. kızın ailesine karşı.. tavır derken.. mesafeden bahsediyorum .. hiç mesafe koymadı.. gözümüğn önünde gülerek muhabbet etti.. benm üzüldüğümü bile anlamadı

demekki eşin seni senin istediğin gibi anlamıyor.
ya da yılların verdiği alışkanlık var senden önce kızından da önce samimiyetleri var

gerçekten gereksiz yere kendini üzüyorsun

madem eşinle konuş ben onların ablanın olduğu ortama girmek istemiyorum bir daha birşey söylerlerse gereken ceavbı vereceğim de.

bebeğin olunca onları düşünmeye zamanın olmayacak
boşuna sıkıyorsun canını.
fesat insanlarla uğraşmaya gerek yok.

ben o ortamdan kalkıp gidersem onlara karşı ayıp olur dedı bana.. ama orda oturup neredeyse kayınpederi olacak kişiyle oturup gereksiz bir samimiyet içinde bulununca bana hiç ayıp olmuyor...

her konuda böyle zaten...

ablası yapomadığını bırakmaz.. anlatırım.. sen konuş der konuşurum ablasıyla iyice zıvanadan çıkartır sözleri insanı.. buna da şahit olur.. be adam sen bişe de ablana. ben bişe yapoamıyorum.. görğyosun benı ne hale getırdı derim.. hyr ayıp olur der.. ama bana hiç ayıpo olmaz..

Canım kıskançlıkla ilgili destek almalısın.Çığlıklarla ağlayarak uyanmak normal tepkiler değil.Sen kızını eşine vermek istiyor demedin elbette.Ama rahatsız olman için bu olması gerekir.Yapma Allah aşkına yaihayatı kendine zehir etme.Ben herzaman diyorum senin yaşındaki insanların evenmesine karşıyım.Daha çok toy bir yaş.Bazı şeyler ağır gelebilir.Eşimin dikkat etmesi gerekiyor diyorsun da,senin düşünce yapın o.Eşinin adamla kızla ilgili bir rahatsızlığı yok ki.Seninle evlenmiş.İnan senin kadar kimse dert etmiyordur.Ne kzın ne babasının umrunda bile değildir.

ben oncesinde o kadar samimi olduklarına inanmıyorummm.. gereken cvp nedir? ben onlara ne diycem ki? ben bu konu hakkında bişey desem daha cok sevşnecekler.. kızında görğmcemn de istediği bu zatenn.. ben üzülünce görümcem sevincten deli oluyor..

babanın umrunda değil .. ama kzıın umrunda.. her halinden de belli..

işte onlara konuşma hakkı veren eşin

düşünüp durma kalk bir duş al ,
bebeğinle konuş,
neşeli bir şarkı çal boş ver sen artık bir annesin cennet ayaklarının altında görümce komşu kzı kim oluyor

geçmişte sorgulamadığın için pişmansın sonrada bu günleri kendime ziyan etmişim diyeceksin.

Doğum yaptıktan sonra tüm bunların bir önemi kalmayacak inan, önemli olan sen çocuğun ve eşinsiniz. sevgiler

nazlideniz sağlıklı düşünebilen bi insan o olayın üzerinden kıs abir zaman geçmesine rağmen evlenmezdi zaten.. ben acılarımın onunla evlenirsem son bulacağına inandım.. am aöyle değilmiş.. hee eşimle evlendiğime pişman değilim. eşim bu olaylar yaşanmasaydı evleneceğim bir insandı.. bu yaşta dahi öyle... bu olaylar ve ailesindeki insanların bize verdiği sıkıntılar yüzünden ben böyleyim.. onun dışında bu olaylar olmasıydı ve o görümcem bu yapotıklarını yapmasaydı hiç bi sorun yoktuç.. ben eşimi seviyorum ve ondan razıyım...

sıkıntı yaşanılanları unutamamış olmam.. baız kişilerin fesatlıkla bana bunuhatrlatması.. eşimin bu konuda özen göstermemesi..

evet aynen öyle onlara konuşma hakkı veren eşim.. eşimin bu konuda hassas oldupuna inansam.. beni düşündüğünü görsemm.. belki bu kadar üzülmicektim.. dediğiniz doğru.. geçmişte sorgulamadım ve pişmanım... her şeyi sormalı öğrenmeli ve öyle evlnmeliydim..

ama inanın buna fırsatım olmadı.. eşimin beni istemeye geldiğinden bile haberim yoktu.. bana hiç bişey demeden ailemle konuştular.. bilseydişm durdururdum.. bilinçli olarak değil.. kötü şeyler yaşamaktan korktugum için.. keşke bilseydim ve durdursaydım onuç. kafamdaki bütün şüpheler bitseydi ve öyle evlenseydim..

düğünümde bile kafamda ya bişey olursa korkusu yaşamasaydım..

bu kızı niye komplex haline getirdin ki?

evet kompleks haline getirdim sanırım.. ama neden bilmiyorum...
ama bu baş belası durumdan kurtulmak ve her şeyi unutmak istiyorum..
bide ben bi sıkıntı yasadıysam ve onu unutmaya calısırken o süre içindeki her şleyi unutuyorm.. tamamen siliyorum.. sanki bir silgiyle siler gibi.. nişanlılık dönemnde yaşadım hiç bir mutlulupu hatrlamıyorum.. ya da onlarla karşılaştıgım zaman o anı unutmak için çabalarken o zamanda eşimle yaşadığım hiç bir güzel anı hatrlamıyorum

hamile olduğun için hormonların etkisiyle aşırı duygusalsın. şu sıra bu gibi konularda kara vermeye çalışma çünkü çok yanılırsın. hatta doğum sonrası daha da kafana takacaksın. öncelikle bunu dediğime göre doğum yapmış biriyim. ve inan doğum duygularımızda büyük değişiklikler yapıyor. bu durum hamilelik ve doğumla tam 3 yıl sürecek. çözümlenmemiş duygularla doğum yapamak yerine bir psikologtan yardım almanı öneririm.

bir erkeğe ne olursa olsun ailesi kötülenmez. zararlı çıkan yine sen olursun. hele ki seninki gibi ailesine düşkün birisine.
unutma bu adam seni seçti ve sen de onu.
Bebeğinizle mutluluklar dilerim.

bence hiç takma evlenmıssın bebek beklıyosun onemlı olan bu..eşin zaten istememiş onla evlenmeyi..eşin senden razı seviyosun bunları düşün sen mutsuz olursan bbebeğin de etkılenır.

sanki beni tanıyan biri gibi konuştunuz.. ben aileme düşkünlüğümden hiç bahsetmedim.aileme düşkün olduğumu nerden biliyorsunuz? kendi ailemden hiç bahsettiğimi hatrlamıyorum da..

kalkıp kendim bi psikologa mı gitmeliyim.. ben bunu eşimin düiünmesi gerektiğini düşünüyorum.. en azından benm için bişey yaotıgını görürüm

Bak canım,herşeyi herkesi geride bırak.Kapının dışında.Sanırım hamilesin.Çocuğuna odaklan.Eşin de seni seviyorsa birlikte mutluysan bırak insanları kim ne düşünüyor ne yapıyor.Umursamadığın sürece kıymetin artar.Evlenirken çatışmalar sorunlar oluyor.Eğer sen bunları aşamaz,dertlenirsen,mutluluğunu da gölgelemiş olursun.Kim naparsa yapsın ne düşünürse düşünsün.Sonuçta sen kocanla evlisin.bırak elin kızını allah aşkına ya.sen evladına evliliğine odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…