- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
tabi bir de diyorum ki.. ya ben zaten bir sürü sıkıntı yaşadım.. bir de üstüne hala o kızları görüp acım tazeleniyor... neden bir de ablasının ve ailesindne bazı kişilerin laflarını yiyip sessiz kalmak zorundayım. eşime diyorum. kendin neden böyle dedin diye sormuyosun diyo... soruyorumm ama cvp alamıyorum ki.. hepsi bir şeye takmış durumda.. en son annesi bana bir laf etti.. ama hiç söylenmicek bir şeyy.. sordum ama bi cvp vermedi.. eşime dedim hiç bişe demdi.. iyiliğini düşünmüştür diyo.. böyle iyilik mi olur yaa... ben bişe der sustururum ama saygısızlık olur.. onun gidip kibritcikiz a böyle demişssin nedne diye sorması gerekmez mi? ya da bu şekilde seyler söylemeyin kibritcikiz üzüluyo demesi gerekmez mi? çnkü eşim de çok iyi biliyor ki ben bişey dersem saygısızlık olacak.. demssem kendi kendimi yiyip bitiricem
Ya hayatta herkes kötü niyetlimidir.Hangi baba şu an evlenmiş çocluk çocuk sahibi birine kızını vermek istesin.Eşini seviyordur.Damadı olsun istemiştir olmamıştır.Olmadı diye insan insanla görüşmeyi mi kessin.Kaldıramadığın ne.O zaman sen kaldıramıyorsan eşinin başının etini ye,niye görüşüyorsun,niye samimisin de dur kendinden de soğut.Bak o zaman kaldıramayacağın neler çıkar ortaya.Bu da dertmiydi dersin.
eşinle konuştun mu hiç aynı ortamda olunmasından konuşulmasında kızın ve görümcenin söylediklerinden rahatsız olduğundan
ben kızını eşime vermek istşyor gibi bir şey demedim ki.. eşim benm bu konuda ne kdr üzüldüğümü yıprandığımı biliyor.. gecelerce. eşimin rüyamda başka kızla evlendiğini gördüm ben.. cıglıklarla aglayarak uyandım.. eşim hepsine şahit biliyor... benm içimde ne yaralar açıldını biliyor.. en azından yanımda daha dikkatli olması gerekmez mi? eşim o adamla konuşurken benm babamla konusuyo gibi hisettim.. benm babama nasıl yakınsa ona karşı da öyleydi.. ( babamla eşimin ilişkisi çok iyi, bir damat kayınpederden zi,yade.. bir abba oğul gibidir. )
bu kadar samimi konuşacak, onun işlerini halledecek bir duruma gerek yok.. bu kadar samimşyet gereksiz.. özellikle de benm bulunduğum yerde..
ben kızını eşime vermek istşyor gibi bir şey demedim ki.. eşim benm bu konuda ne kdr üzüldüğümü yıprandığımı biliyor.. gecelerce. eşimin rüyamda başka kızla evlendiğini gördüm ben.. cıglıklarla aglayarak uyandım.. eşim hepsine şahit biliyor... benm içimde ne yaralar açıldını biliyor.. en azından yanımda daha dikkatli olması gerekmez mi? eşim o adamla konuşurken benm babamla konusuyo gibi hisettim.. benm babama nasıl yakınsa ona karşı da öyleydi.. ( babamla eşimin ilişkisi çok iyi, bir damat kayınpederden zi,yade.. bir abba oğul gibidir. )
bu kadar samimi konuşacak, onun işlerini halledecek bir duruma gerek yok.. bu kadar samimşyet gereksiz.. özellikle de benm bulunduğum yerde..
demekki eşin seni senin istediğin gibi anlamıyor.
ya da yılların verdiği alışkanlık var senden önce kızından da önce samimiyetleri var
gerçekten gereksiz yere kendini üzüyorsun
madem eşinle konuş ben onların ablanın olduğu ortama girmek istemiyorum bir daha birşey söylerlerse gereken ceavbı vereceğim de.
bebeğin olunca onları düşünmeye zamanın olmayacak
boşuna sıkıyorsun canını.
fesat insanlarla uğraşmaya gerek yok.
Canım kıskançlıkla ilgili destek almalısın.Çığlıklarla ağlayarak uyanmak normal tepkiler değil.Sen kızını eşine vermek istiyor demedin elbette.Ama rahatsız olman için bu olması gerekir.Yapma Allah aşkına yaihayatı kendine zehir etme.Ben herzaman diyorum senin yaşındaki insanların evenmesine karşıyım.Daha çok toy bir yaş.Bazı şeyler ağır gelebilir.Eşimin dikkat etmesi gerekiyor diyorsun da,senin düşünce yapın o.Eşinin adamla kızla ilgili bir rahatsızlığı yok ki.Seninle evlenmiş.İnan senin kadar kimse dert etmiyordur.Ne kzın ne babasının umrunda bile değildir.
boşver gitsin ... ya da boyle zorla evlendirilen erkek olamaz gibi şeyler yazmanın şuan hiç bir anlamı yok... ben o adamla şuan evliyim ve bir bebelk bekliyorum.. kızı da çok iyi tanıyorum. ve eşimin o an ki durumuna vee bu iş olacak diye diretenleri de tanıyorum. eşim benden öncede kaç defa hayır demesine rağmen kabul etmesi için başka birilerini dahi araya sokmuşlardı.. eşimin o kıza karşı bir şey hissetmediğini çok iyi biliyorum. bundan endişem yok. o sıkıntılı dönem sonrası halini de gördüm..
sorun benm yaşadıklarımı unutamamam. ailesinden bazı kişilerin bu iş olsun diye ki öabalarını unutamamam.. ve halao kızı görmem, aynı ortamda bulunmak zorunda olduğum zamanlarla başa çıkamamam...
Doğum yaptıktan sonra tüm bunların bir önemi kalmayacak inan, önemli olan sen çocuğun ve eşinsiniz. sevgiler
babanın umrunda değil .. ama kzıın umrunda.. her halinden de belli..
işte onlara konuşma hakkı veren eşin
düşünüp durma kalk bir duş al ,
bebeğinle konuş,
neşeli bir şarkı çal boş ver sen artık bir annesin cennet ayaklarının altında görümce komşu kzı kim oluyor
geçmişte sorgulamadığın için pişmansın sonrada bu günleri kendime ziyan etmişim diyeceksin.
bu kızı niye komplex haline getirdin ki?
hamile olduğun için hormonların etkisiyle aşırı duygusalsın. şu sıra bu gibi konularda kara vermeye çalışma çünkü çok yanılırsın. hatta doğum sonrası daha da kafana takacaksın. öncelikle bunu dediğime göre doğum yapmış biriyim. ve inan doğum duygularımızda büyük değişiklikler yapıyor. bu durum hamilelik ve doğumla tam 3 yıl sürecek. çözümlenmemiş duygularla doğum yapamak yerine bir psikologtan yardım almanı öneririm.
bir erkeğe ne olursa olsun ailesi kötülenmez. zararlı çıkan yine sen olursun. hele ki seninki gibi ailesine düşkün birisine.
unutma bu adam seni seçti ve sen de onu.
Bebeğinizle mutluluklar dilerim.
nazlideniz sağlıklı düşünebilen bi insan o olayın üzerinden kıs abir zaman geçmesine rağmen evlenmezdi zaten.. ben acılarımın onunla evlenirsem son bulacağına inandım.. am aöyle değilmiş.. hee eşimle evlendiğime pişman değilim. eşim bu olaylar yaşanmasaydı evleneceğim bir insandı.. bu yaşta dahi öyle... bu olaylar ve ailesindeki insanların bize verdiği sıkıntılar yüzünden ben böyleyim.. onun dışında bu olaylar olmasıydı ve o görümcem bu yapotıklarını yapmasaydı hiç bi sorun yoktuç.. ben eşimi seviyorum ve ondan razıyım...
sıkıntı yaşanılanları unutamamış olmam.. baız kişilerin fesatlıkla bana bunuhatrlatması.. eşimin bu konuda özen göstermemesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?