sıkıntımı çözecek yorumlar istiyorum, tartışma değil

bir de kız gidip bunu başkalarına anlattı.. o çocuk beni istedi amaben onu küçüklüğümden bile tanıyorum yapamazdım evlenemezdim o yüzden hayr dedim.. aa bide atladığım bir ley daha var.. bu kızdan önce bu kızın arkadasıyla eşimin arasını yapmaya çalışmışlar bu sefer arada arkadaşlar var.. kız istememış.. eşim benle tanışmadan 7-8 ay sene önce.. evlenmeyi düşünüyormuş.. ailesi de kız arıyıor tabi.. bu kızın arkadaşını düşünmüşlerç hem arkadaşları hem ailesi.. bir iki mesajlaşmışlar kız ailesindne dolayı yok demiş.. aradan biraz zaman geçmiş benle tanıştı ama sevgili değildikç konuşuoyrduk.. sonra bu kız eşime msj yazıp em.... kabul ediyor teklifini falan , istersen aranıza yapayım gibi bir şleyler söylüyor. eşim de istemiyor. o sürede benmle konuşuyır..

off şuan anlatırken benm midem bulandııı... neden evlendim kiii

ne bileyim bazen kaynanam bir laf etmeye kalkar ben laf söylerim kim var yok umursamam oda umursamaz
evde kalan oğlunu aldım kurtardım
zaten kimselerde beğenmemiş bana dua etmelisin vs işi şaka yollu halletmeye bak.

bence sen biliyorsan eşinden eminsen kimseyi umursama ama seni kırmalarına izin verme
bebeğin olacak boşver ona odaklan .üzüldüğünü belli edersen daha çok üzerine gelirler.
inanki umursamaz takıl çok üstüne gelirlerse cevabını ver.

bence boşuna canınızı sıkıyorsunuz....

eğer eşiniz sizden önce o kıza aşık olsaydı tmm rahatsız olun derdim.
yıne rahatsız olabılırsınız tabı onu da anlarım ama,eşiniz sizi sevıyor.
o kızla hiçbir ilişkisi vs olmamış.
ona bakarsanız bir kızı da bir sürü kişi ister ama bır kısı ile evlenır.
yeri gelir o kişi ile karsılasıladabılır eger bir ilişki yasanmadıysa bence sorun yok.

sizin sıkıntınız görümceniz.
sizi üzmek için elindeki fırsatlarıd egerlendırmeye çalısıyor bu duurma o kızı da alet ediyor.
ben olsam konusmayı keserim.

bence sen hamileliğin verdiği hassasiyettesin
sen eşini seviyorsun eşin seni seviyor bir meleğiniz olacak evliliğinizi güzelleştirecek.
bunları düşünme bebeğine alacağın eşyaları odasını onunla geçireceğin günleri düşün kızda canını sıkıyorsa lafı sok geç neler kaçırdığını bilemezsin sana teşekkür ederim de. bana muhteşem bir hediye gönderdin de. ay ne çok yazdım

yapamıyotumn ki.. mesela görğmcem kızı anlatırken ona nasıl tepki gösterebilirdim ki bana kızı anlatmaması için... tepki koysam bişey desem.. aaa kibritcikiz hala bu konuya üzülüyo falan diye düşünüp konusacakçç herkesin içinde kardeşinin bana değer vermediğini ortaya koymaya çalışıyo sürekli aklınca.. onlara takmıyor bilmşyor gibi davranıyorum ama öyle yapamıyorum malesefçç kız gelip kayınvalidemle muhabbet ediyp.. ayy konuşrukça hatrlıyorum.. bir keresinde biz nişanlandıkk.. kız gelip görümceme kayınvalidemden bahsederk.. falan teyze bana karşı iyi davrandı. ben onları reddetmeme rağmen, kötü bir şey dğüşünmüyor deme hakkımda diye görümceme konuşpmuş.. ya bu nedir ya... biz nişanlanmışızçç san amesafe koysa kötü davransa nolur iyi davransa nolur yani.. ya pislik olsun diye yapıyo bunu kız.. kayınvalidemlere gittiğimde görüyorum onu. beni incitmek için gorumcemle kayınvalidemle konuluyo.. lafta bişey soruyo kayınvalideme ama laff.. amac benı sıkıntıya sokmak çok iyi biliyorum... bi ortamda konuşurken kardeşi de vardı kızın.. kız beni çok sevdi.. bişeyler sordu bana bazı konular hakkında.. kız bundna rahatsız oldu.. bir kaç defa beni gördüğünde kibritcikız ablaaa diye yanıma gelip hal hatır soran kız bir anda değişti beni görmezden gelmeye başladı... hee bunu takmıyorum tabi ki.. zaten ben hoşlanmıyodum ablasından dolayı o kızla konuşmaktan .. ama kızın bi karın agrısı var belli..

ya eşimden hoşlanıyodu ya d abaşka bişey.. am ahoşlanıyo olsa kabul etmez miydi teklifini.. nedne etmdi o zaman..

off kız bundan bile kendine paylar çöıkaracak.. yani şöyle kız bir yandan ben ona tenezzül etmedim kabul etmedım. kibritcikizla evlendi.. bir yandan da kendini bulunmaz hınt kuması gıbı davranıyo.. deli oluyorum... ben ona dediğiniz şeyleri desem bş tarafları daha bi kalkacakk!!!

o kız şimdi evli mi? yada ufukta var mı?

ısrar bekliyordur peşinden koşulmasını
eşinin birini bulamayacağını düşünüyordur. aklınca naz yapmıştır.

gerçekten değmez şu güzel günlerin geri gelmeyecek yavrunu boşuna sıkıntıya sokma.

eşinin kolun yapış yanağınada öpücük koy.

umursama inanki yüzünün düşmesinden bile keyif alırlar. diyorum yanına git bana hediyen için teşekkürler de .
ne hediyesi derse ....... istememişsin ya bana en büyük hediyeyi verdin Allah razı olsun de gül ve geç

Seni anlıyorum bozulduğun noktalar olmuş belki kendine göre haklısın da
Ama bence yapman gereken geçmişi düşünmemek
Sonuçta eşin senin yanında
Tüm zorlukları beraber aşmışsınız evlenmişsiniz
Görümcenle de çok görüşme muhatap olma
Yada bi araya geldiğiniz dönemlerde orada olmamaya özen gösterin
Onların gitmediği bi dönem yapın ziyaretlerinizi

diyorum eşim bişey hissetmedi biliyorum.. ama benden önce o kız hep vardı.. görüşüyolardıçç düşünsenize arkadaşıyla arasını yapmak için eşimle konuşuyor.. sonrasında arkadaşıyla olmuyor kendisiyle evlenme durumu oluyor.. kız hem eşimin beni sevdiğini bildiği içimn yok diyor diye duyuyorum.. bir de onceden benm en yakın arkadaşımla evlenecekti, ben bunu bilerek teklifi kabul edemezdim... diyor..

yabi bir de şu var.. acaba kız eşimin isteyerek mi ona teklif gitti diye biliyor yoksa istemeden mi? bunu da bilmiyorum... evet beni svediğini duydu diye biliyorum.. ama kesin değil ki bu durum.. başkalarının laflarına nasıl güvenebilirim ki?

evet ben d eısrar beklediğini düşünmedim değil... belki de naz yaptı.. ama olayların ne olduğunu nasıl olduğunu bilmiyorum.. bu da benı sıkıntıya sokuyor.. keske bilsem ve çrenebilsem...

eşimi sevyrm ama kafamda bu soru işeretlerı varken yapamıyorum.. (

şimdi aklın başına geldi diyceksin.. evet şimdi geldi.. düğün günüme kadar bir şey olacak korkusuyla yaşadım.. eşim de öyle.. ilk o bana dedi.. bişey olacak da ayrı kalcaz dıye korkuyorum demişti.. düğündne bigün once düğün sabahı.. bana dediği tek şey.. bi an önce şu düğün bitse evimize gitsekti.

ben bu korkuları yaşarken evlendim.. bu zamana kadar da kaybetme korkusuyla bişey olacak korkusuyla yaşadım.. şimdi bu korku anlamsız geldi.. ve yeni yeni birçok şey kafama dank etti.. aklım başıma yeni geldi ... (

onların olmadığı dönemleri kollamak.. bana zayıflık eziklik gibi geliyor.. o kızın babasıyla bir arada oturmak zorunda kaldığımızda .. o kızın da gelecegını duyup onu beklerken güçlü durdumçç gözlerim doldu o an.. her sey gozumun onunden gecti.. içim sızladı.. hiç bişey belli etmedim, eğlendim güldüm.. eşim dahi anlamadı. ama ben olmadıgım halde gclü durmaktan yoruldum.. evime gelince agladım süreklii...

görümceme gelince.. kendi sorunlarının sıkıntısını benden çıkarıyor.. ve ben bişey yapoamıyorum.. sırf eşim yüzünden

Sonuçta evlenmişsin ama yine de yazayım.Kimseyi kimse zorlama evlendiremez,hele de erkeği.Bugün ailesinin evliliği ile ilgili kararında söz sahibi olamayan,yarın her kararı onlara bırakır.
Bir insanın kendi kendinin huzurunu kaçırması,kendi mutluluğunu fırlatıp atması böyle birşey işte.Kimse kimsenin ilk tercihi değildir.Evlenmişsin yuvan olmuş.Daha önce bir kız istenmiş.Olmamış.Niye kızın babasıyla görüşmesin.İnsanlar boşanmış çocuklu kişilerle evleniyor da,eski eşle çocuk için ömür boyu görüşmek zorunda kalıyor.Onlar ne yapsın.Sen yuvana bak.Bırak geçmiştekileri.Eşinle çok büyük aşk yaşadılar da,eşin unutamıyor mu.

durduk yere kendine dert yapip kendini yipratip huzursuzluk cikarmak hosunami gidior anlamadim sevdign adamla evlisin evladin olacak daha ne istiosun ne kadar problemli evlilik yargayanlari gor ve ibret alip kendine gel ve biseyleri didikleme bence

hyr kızla arasında duygusal hiç bir şey yasamadı.. eşim sevgili olabilecek biri değil.. hiç bir kızla gezıp tozmamıs birisi... o kızın arkadaşı ve benle ciddi düşünmüş sadece.. ama o kızla iki üç gün msjlaşmışlar.. ona karşı bişey hıssetmedıne eminim.. hissetseydi gelip tekrr baslamak ısteseydı kabul ederdı dıye dusunuyorum...

başkaları kaldırabilirler bunu.. ben kaldıramıyorum malesefff... kızın babasıyla nedne görüşsün ki.. akrabalık bağı mı var. ablasının evlenmesi sonucu oluşan bi akrabalık.. selamlasmak hal hatır sormanın dışında konuşacak neleri olabilir ki.. hele de yaşanıln bu olaydan sonra.. benm eşim neden o kızın babasıyla oturuop muhabbet etsin ve onun işlerini halletsin.. ayrıca o adam kızının eşimle evlenmesini de çok istedii

kız evli mi ya da ufukta var mı diye sorulmuştu.. hyr kız evlenmedi.. biriyle konuşmuş.. sonra bi anda istemıyorum dmeiş. çocuk da başına bela olmuş.. babası falan herkes duymuştu.. cocuk baya pislikler yapmış sanırım... bişe olmadı yani.. evli değil hala...

eşim kızdan hiç hoşlanmıyor. boş bi kız, o kimseyle evlenemez gibi bazı laflar duydum.. bide bir sürü şeyy.ç şuan hatrlamıyorum.. ama kızdan hoşlanmıyo eşim.. bilmiyorum... konuştuk.a kafam karışıyorr

Ya hayatta herkes kötü niyetlimidir.Hangi baba şu an evlenmiş çocluk çocuk sahibi birine kızını vermek istesin.Eşini seviyordur.Damadı olsun istemiştir olmamıştır.Olmadı diye insan insanla görüşmeyi mi kessin.Kaldıramadığın ne.O zaman sen kaldıramıyorsan eşinin başının etini ye,niye görüşüyorsun,niye samimisin de dur kendinden de soğut.Bak o zaman kaldıramayacağın neler çıkar ortaya.Bu da dertmiydi dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…