- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
bir de kız gidip bunu başkalarına anlattı.. o çocuk beni istedi amaben onu küçüklüğümden bile tanıyorum yapamazdım evlenemezdim o yüzden hayr dedim.. aa bide atladığım bir ley daha var.. bu kızdan önce bu kızın arkadasıyla eşimin arasını yapmaya çalışmışlar bu sefer arada arkadaşlar var.. kız istememış.. eşim benle tanışmadan 7-8 ay sene önce.. evlenmeyi düşünüyormuş.. ailesi de kız arıyıor tabi.. bu kızın arkadaşını düşünmüşlerç hem arkadaşları hem ailesi.. bir iki mesajlaşmışlar kız ailesindne dolayı yok demiş.. aradan biraz zaman geçmiş benle tanıştı ama sevgili değildikç konuşuoyrduk.. sonra bu kız eşime msj yazıp em.... kabul ediyor teklifini falan , istersen aranıza yapayım gibi bir şleyler söylüyor. eşim de istemiyor. o sürede benmle konuşuyır..
off şuan anlatırken benm midem bulandııı... neden evlendim kiii
bence sen hamileliğin verdiği hassasiyettesin
sen eşini seviyorsun eşin seni seviyor bir meleğiniz olacak evliliğinizi güzelleştirecek.
bunları düşünme bebeğine alacağın eşyaları odasını onunla geçireceğin günleri düşün kızda canını sıkıyorsa lafı sok geç neler kaçırdığını bilemezsin sana teşekkür ederim de. bana muhteşem bir hediye gönderdin de. ay ne çok yazdım
bence boşuna canınızı sıkıyorsunuz....
eğer eşiniz sizden önce o kıza aşık olsaydı tmm rahatsız olun derdim.
yıne rahatsız olabılırsınız tabı onu da anlarım ama,eşiniz sizi sevıyor.
o kızla hiçbir ilişkisi vs olmamış.
ona bakarsanız bir kızı da bir sürü kişi ister ama bır kısı ile evlenır.
yeri gelir o kişi ile karsılasıladabılır eger bir ilişki yasanmadıysa bence sorun yok.
sizin sıkıntınız görümceniz.
sizi üzmek için elindeki fırsatlarıd egerlendırmeye çalısıyor bu duurma o kızı da alet ediyor.
ben olsam konusmayı keserim.
o kız şimdi evli mi? yada ufukta var mı?
ısrar bekliyordur peşinden koşulmasını
eşinin birini bulamayacağını düşünüyordur. aklınca naz yapmıştır.
gerçekten değmez şu güzel günlerin geri gelmeyecek yavrunu boşuna sıkıntıya sokma.
eşinin kolun yapış yanağınada öpücük koy.
umursama inanki yüzünün düşmesinden bile keyif alırlar. diyorum yanına git bana hediyen için teşekkürler de .
ne hediyesi derse ....... istememişsin ya bana en büyük hediyeyi verdin Allah razı olsun de gül ve geç
Seni anlıyorum bozulduğun noktalar olmuş belki kendine göre haklısın da
Ama bence yapman gereken geçmişi düşünmemek
Sonuçta eşin senin yanında
Tüm zorlukları beraber aşmışsınız evlenmişsiniz
Görümcenle de çok görüşme muhatap olma
Yada bi araya geldiğiniz dönemlerde orada olmamaya özen gösterin
Onların gitmediği bi dönem yapın ziyaretlerinizi
kaç yaşındasın ve ne kadarlık evlisin kaçırmış olabilirim
boşver gitsin ... ya da boyle zorla evlendirilen erkek olamaz gibi şeyler yazmanın şuan hiç bir anlamı yok... ben o adamla şuan evliyim ve bir bebelk bekliyorum.. kızı da çok iyi tanıyorum. ve eşimin o an ki durumuna vee bu iş olacak diye diretenleri de tanıyorum. eşim benden öncede kaç defa hayır demesine rağmen kabul etmesi için başka birilerini dahi araya sokmuşlardı.. eşimin o kıza karşı bir şey hissetmediğini çok iyi biliyorum. bundan endişem yok. o sıkıntılı dönem sonrası halini de gördüm..
sorun benm yaşadıklarımı unutamamam. ailesinden bazı kişilerin bu iş olsun diye ki öabalarını unutamamam.. ve halao kızı görmem, aynı ortamda bulunmak zorunda olduğum zamanlarla başa çıkamamam...
Sonuçta evlenmişsin ama yine de yazayım.Kimseyi kimse zorlama evlendiremez,hele de erkeği.Bugün ailesinin evliliği ile ilgili kararında söz sahibi olamayan,yarın her kararı onlara bırakır.
Bir insanın kendi kendinin huzurunu kaçırması,kendi mutluluğunu fırlatıp atması böyle birşey işte.Kimse kimsenin ilk tercihi değildir.Evlenmişsin yuvan olmuş.Daha önce bir kız istenmiş.Olmamış.Niye kızın babasıyla görüşmesin.İnsanlar boşanmış çocuklu kişilerle evleniyor da,eski eşle çocuk için ömür boyu görüşmek zorunda kalıyor.Onlar ne yapsın.Sen yuvana bak.Bırak geçmiştekileri.Eşinle çok büyük aşk yaşadılar da,eşin unutamıyor mu.
herkesi,herşeyi bir kenara bırakıp kalbinin sesini dinle.....sadece kendin için ne istediğini düşün...
hyr kızla arasında duygusal hiç bir şey yasamadı.. eşim sevgili olabilecek biri değil.. hiç bir kızla gezıp tozmamıs birisi... o kızın arkadaşı ve benle ciddi düşünmüş sadece.. ama o kızla iki üç gün msjlaşmışlar.. ona karşı bişey hıssetmedıne eminim.. hissetseydi gelip tekrr baslamak ısteseydı kabul ederdı dıye dusunuyorum...
başkaları kaldırabilirler bunu.. ben kaldıramıyorum malesefff... kızın babasıyla nedne görüşsün ki.. akrabalık bağı mı var. ablasının evlenmesi sonucu oluşan bi akrabalık.. selamlasmak hal hatır sormanın dışında konuşacak neleri olabilir ki.. hele de yaşanıln bu olaydan sonra.. benm eşim neden o kızın babasıyla oturuop muhabbet etsin ve onun işlerini halletsin.. ayrıca o adam kızının eşimle evlenmesini de çok istedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?