- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
Valla yapamayacagini ben de biliyorum, her insan bir degil. Sen de ben degilsin. Ama bu demek degildir ki her anlatmaya basladiginda kibar kibar oturup onu dinlemek zorundasin; kalk git. Mutfaga git, tuvalete git, evine git, isine bak, karsisinda oturma, ilgiliymissin gibi dinleme. Ancak bu sekilde tepkini koyabilirsin. Esek degil ya, anlar o zaman hoslanmadigini, hatta dislandigini. Bir-iki konusur, keser sesini o da. Hic bir sey yapmadan tepki koyamazsin, o da aynen devam eder, sen de sinirinden catlarsin. Sana yazik degil mi?
İyi aksamlar arkadasim. Sadece ilk mesajlarinizi okudum diger yorumlari okumadim. esinizin baska biriyle gorusturulmus olmasi sizi cok uzmus normal olarak. ama suanda bunu surekli akliniza getirmeniz yanlis. gecmis zamanda yasadiginiz acilari tazelemeye gerek yok. bu iliskinizi yipratmaktan baska birsey yapmaz. size soyleyecegim onceden ayri oldugunuz zamanlarda esinizle ilgili ogrenmek istediginiz ne varsa sorun. oturup uzun uzun konusun aklinizda hicbirsey kalmasin.herseyi ogrenin ve bu konu orda kapansin. belki icinizde bir kosede her zaman kalacak ama esinize ve evliliginize yansitmamaya calisin. boylesi en iyisi olacaktir....
Bu konusmalarin cogu benm evimde oldu.4 5gun yatiya geldiler.farkki sehirlerdeyiz. Kalkip gidemiyorm.he bazen isim var diye kalkiyorm.ama bundan bise anlamiyor ki o.. tabi ki tepki koymak istyrm. Ama bunu yaparken ne kendime laf ettiricem ne de esimle arami bozucam.. bunu yapmm lazm
Senin evinde olsun, farketmez. Konuyu actigi anda kalkip gideceksin. Her seferinde.. Tepki oldugunu baska nasil anlayacak ki? Kendi evinde kacacak daha cok yerin var zaten. Iste sendeki bu ayip olur korkusu.. Laf soylemiyorsun birsey yapmiyorsun, bari dinleme, o kadarcik tepkin olsun. En fazla rahatsiz mi oluyorsun bu konudan diye sorar, sen de evet dersin. Evet demek de mi yasak yani? O zaman hic bir tepki koyma, oyle bekle lafinin bitmesini.. Ne diyeyim.
O sana laf ediyor zaten, seni asagilamakla sana en buyuk kotulugu yapiyor, yoksa neden gelip buraya bu konuyu acacaktin ki.. Aldirmiyor gibi yapiyorum falan diyorsun ama bu seni tatmin etmiyor iste. Cunki yeterli degil, tam tersine yanlis. Susarak da tepki koyulur, ama sen bundan bile korkuyorsun. Ne olacak senin bu halin? Hamilesin, bebegin hepsini hissediyor. Bir sekilde rahatlaman lazim. Insallah esin de seni senin iliskinizi dusundugun kadar dusunuyordur, bari ona soyle de hamile halinle seni uzmelerine izin vermesin.
yorum yapmadan önce konunuzu sayfalarca okumak isterim ama gerçekten bunu elimde olmayan sebeplerden dolayı yapamıyorum ...söyleyeceklerim belki işinize yarar..."dünyada bir gün vardır o da bugün"...geçmiş yaşanmış bitmiştir yapılması gereken sadece ders çıkarmaktır, yarın ??? koca bi soru işareti...oysa bugün avuçlarınızın içinde ve nasıl yaşayacağınız size kalmış....
insanoğlu sorunsuz birhayat haşamaya başladığında kendisine dert yaratır ve bunu da genelde geçmişi deşip başarır...bu konuda da genelde biz kadınlar daha başarılıyızdır....yaşanmışı değiştiremezsiniz, bazen tamamen hayatınızdan çıkaramazsınız....siz de önemsizleştirin ve yok edin ben öyle yaptım önemsemedim yok olup gitti...başlarda takıldım sonra dalga geçmeye başladım bir süre sonra pufff uçtu gitti.....(kayın anne babamın benden önceki gelin adayı)
unutmayın kim ne derse desin geçmişte ne olursa olsun cüzdan sizde .....
Valla canım erkek kardeşlerle ablalar arasında müthiş bir bağ oluyor, eşinin tepki vermesi normal. Ama bu seni de ezdireceği anlamaına mı geliyor, asla!!!!! Ablası da kardeşinin huzuru için durması gerektiği noktayı bilmeli. Ben burada eşini de haksız buldum. Aradaki yorumları okumadım, kaçırdıgım bir nokta olabilir ama kimbilir vakti zamanında eşin seninle ilgili ne anlatttı ki bu insanlar da oğullarını düşündükleri için senden ayrılmasını istedi. Eşin maalesef aradaki dengeyi kuramıyor. Burada yapabileceğin üç şey var, ya geçmişi unutacaksın önüne bakacaksın. Ya bu insanları karşına alıp açık açık rahatsız oldugun konuları konuşacaksın. Ki bana sorarsan en doğru ve medeni olan budur. İma yapacak yaşta değilsin bence. Karşındaki de bakalım senin imalarını anlayacak mı. Güzellikle rahatsız oldugun konuları dile getirip paylaşmalısın. Üçüncüsü de geçmişi düşüne düşüne depresyona girmen, sinir hastası olman. Gencecik yaşta kendini tüketmen. Hakkında hayırlısı olsun.
Dun esimle tekrar knustum. Anlattim. Bazi anlatmadiklarimi da ankattim. Neden bana ankatmadin.bir daha gelip birsey derse. Cvbini ver dedi. Ben de hyr verirsem onun istedigini yapmis olurum o zaten bunu istiyo dedim. Ben olsam kizardam.baska konu mu yok kapat bi bu kinu bu evde konusulmayacak derdm dedi.. sen dersin senin icin sorun olmaz ama ben drrsem hosuna gidecek dedm.
Snea dedi ki benm yanmda derse ben sustururum. Zaten sorunda o.esiimim yaninda iyilik melegi gorumcem. Bunu da anlattm. Bisey diyemedi. Biraz daha susmaya ve sabretmeye karar verdim. Bana karsi bir tavri daha okuraa bu sefer gercekten sessiz kalmicam.
Kiza gelnce.. esim ondan knusmak bile istemiyo.. ondan cok rahatsiz oldugunu gordum.. cocuk o kibritcikiZ bu yaptiklari terbiyesizlik. Bir de hani kizin babasi gelmisti oturmustuk demistm.kiz gelmemisti. O konuyu da avtm.o kdr samimuyetten rahatsz oldgmu anlattm. Dikkat edicem dedi. Hee bide.. ben babasini yillardir taniyorm. Kinusmamazlk yapamam ama biraz mesafeli okurum dedi.ama eger biz otururken masaya gekseydi kiz o zaman kalkalim kibritcikiz diyecektim dedi.
Beni anladigini hissettm esimin.. ama yine de ne olacagi bikinmez.. bekleyip gorucem.
Bazi hanimlar gercekten destek verecek.. daha akilli dusunmemi sagkayacak yorumlar yapti. Onlara cok tesekkur ediyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?