Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Çay
Tam tahılı ekmek
Ara fındık
Öğle
Yayla çorbası
Tavuk fırın
Ara yeşil çay
Akşamı saat 19 da yiyeceğim sonrasında acıkırsam yoğurt yerim
Akşam tavuk fırın çavdar ek.
2 litre su
Hoşgeldiniz, kürkçü dükanına döndük ama eski irade,azim,vs ne yazık ki bende de yok.Dikkat etmeye çalışıyorum ama arada kaçamaklar da olmuyor değil.Umarım Temmuza kadar hedefe ulaşırım.Hep birlikte artık başarırız.Ben 55 e kadar (54.9 u bile görmüştüm)indiğim halde pis boğazım yüzünden geri aldım. Bugün 68 dim. Bakalım tekrar nasıl vereceğim?
Menülerimi bir türlü yazamadım ama fena değil sadece kahvaltı düzenli,onun dışında kaçamaksız ama düzensiz besleniyorum.Ne kadar işe yarar bilemiyorum.Ne yazık ki şartlar böyle gerektirdi.Dediğim gibi düzensiz olduğundan yazamıyorum.
ah ah benim ideal kilom 68 tekrar düşerim inş şuan bana çok uzak geliyor ama gayretliyim eşim gene tatlı almış gelmiş kızım börek istedi mecbur yaptım sağım solum yasaklı yyeceklerle dolu ama şimdilik galibim sabaha kadar kısılmaz azmim inş bu geceyi atlatsam harika olacak :) menümü yazayım
sabah güzel kahvaltı kaçamaksız yeşil çay eşliğinde
ara yapmadım
öğle bezelye ve çavdar ek . (ekmekleri azaltmam gerek farkındayım )
ara gene yok
akşam tavuk ve yoğurt
3 lt su
menülerim benmde düzensiz oluyor ama düzene girse daha iyi sonuç alırız ara öğünleri es geçmemeli önceden hassas tartıyla tartardık :) ince hesaplardan geçirir öyle yerdik kaçamak yapana ferça çekerdik güzel günlerdi umarım burasıda kalabalıklaşır
Bugün sınav vardı ancak girdim eve dün sınava hazırlanıyordum bu gecede hazırlanmaya devam şimdi bebişimi emziriyorum anca fırsat buldum yani dün tartıldım 88 çıktı Baskül ahhhh 68 lerde olduğum günler aklımda tekrar gelecek o günler inş
Dediğin gibi burada kimseler kalmamış nerededeeeer
selamlar ben geldim ...seher im hoş geldin sefa geldin.menüler de yazılıyor ne güzel.ben de yazayım artık menülerimi.bende de beklenen bıkkınlık oluşmaya başladı.tavuk ve balık görmek istemiyorum.et de her zaman alınıp yenmiyor.ne yapacağım ben ya ne yiyecğim.asla dukanı bırakmayı düşünmüyorum ama inanın tavuğun kokusuna bile tahammül edemez oldum.balık desen buğulama yiyemiyorum.mecburen çupra gibi balıklar alacağım.artık onu ızgara yapar yerim.biraz pahalı olacak ama off ya ne yapacağım ben..
Güzel verdin canım ya bende yaşamıştım dukanda bu sıkıntıyı ama senin içinmiş resmen bu diyet ne yap paraya acıma msafir1001 in dediği gibi diyetisyen ücreti:)selamlar ben geldim ...seher im hoş geldin sefa geldin.menüler de yazılıyor ne güzel.ben de yazayım artık menülerimi.bende de beklenen bıkkınlık oluşmaya başladı.tavuk ve balık görmek istemiyorum.et de her zaman alınıp yenmiyor.ne yapacağım ben ya ne yiyecğim.asla dukanı bırakmayı düşünmüyorum ama inanın tavuğun kokusuna bile tahammül edemez oldum.balık desen buğulama yiyemiyorum.mecburen çupra gibi balıklar alacağım.artık onu ızgara yapar yerim.biraz pahalı olacak ama off ya ne yapacağım ben..
Merhabalar,
Ne sinavina girdiniz?En iyi sekilde gecmistir insallah.
Kilolari da verirsiniz,gozunuzde buyutmeyin.Dogum yapali ne kadar oldu?
Canım senin adın neydi misafir demiym yani
ben bu yaşta işletme okuyorum 2 . Sınıftayım işte eğitimin yaşı yok yaşım 30 bu arada
Doğum aptalı 3 aya yakın zaman olacak 94 le doğuma gittim 88 le çıktım ve hala aynıyım emzirdiğim için olsa gerek Regl olmadım kiloda veremedim. Tatlı yediğimden of offff sıkıntı büyük yani
Menümü yazayım kaçamağım var ama
Sabah
Peynir çavdar ek
Çay zeytin
Yeşil biber
Ara yeşil çay fındık
Öğle
Çorba
Yarım porsiyon makarna yağsız
Ara Nescafe
Akşam maalesef yemek yapamadım bisküvi yedim çayla
İki çocuk gelen giden ev temizliği ütü derken yemek yapmak istemedi canım
Bol su
Yazdıklarımı okuyunca çok yememişim ama yasak yedim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?