Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

Tarif icin tesekkurler,mikrodalgada kek duymustum da ekmek de oluyor demek.
Menu gayet guzel,bir de su yuruyuse baslasak.Bir ara guzel yuruyordum,kaldi yine.Pazartesi beraber baslayalim.Masallah Selma cok guzel yuruyor.
200 gr.hemen gider,cok degil,nedeni de belli.

Dun menumy yazmayi unuttum.Aksam evde degildik ve gec gelince yazamadim.Dunku menum;
Sabah ayni kahvaltiydi yazmayayim
Ogle yine yogurt ve suzme yogurt
Ara,2 diyet biskuvi ve 3 lokma peynir ekmek
Aksam,baharatli haslama tavuk,1 dilim ekmek,karisik yagsiz salata
Gezmede sadece cay ve minik hanuta isimli bir minik gofret

Bugun sabah yine ayni kahvalti
Ogle ve aksam yok ama ikindi de (gezmede) yazilamayacak :18: seyler yedim.

Son düzenleme:
Kilo bildirimim:
Baslangic: 70.8
Gecen hafta: 67.1
Bu hafta: 65.8
Giden: 1.3

Simdi biraz isim var, en gec 11.00 de cikmam lazim.Yetistirebilirsem gelecegim.

tebrik ederim çok güzel vermişsin.

canın sağ olsun telafi edeceğine inanıyorum.

ben de artık saf protein yada sebze protein diye ayırmayacağım günleri.sıkıldım biraz sanki.kafama göre yapacağım.

bugünkü menüm

sabah (12,00): 1 dilim dukan ekmeği (pynirli,maydonozlu) ,2 yumurta,domates

öğle (17,30) : ızgara tavuk,yoğurt

ara (22.00) : 1 tane dukan çikolata

2 lt su
2 kupa yeşil çay

bu da çikolatalarımın resmi.gerçi face e koymuştum..

bugünkü menüm

sabah : mikrodalga ekmeği,2 yumurta,domates

öğle : ızgara tavuk,ıspanaklı menemen,light limonata

akşam : 2 dukan çikolata
1 bardak tarçınlı light süt

2 lt su
2 kupa yeşil çay

Gunaydin
Haftaici verdiklerimi haftasonu aliyorum.Malesef yine hic dikkat etmeden yedim ve verdiklerim fazlasiyla geri geldi.Kisir dongu oluyor.Bundan sonra haftasonlari dikkat etmeliyim.

Gunaydin
Haftaici verdiklerimi haftasonu aliyorum.Malesef yine hic dikkat etmeden yedim ve verdiklerim fazlasiyla geri geldi.Kisir dongu oluyor.Bundan sonra haftasonlari dikkat etmeliyim.

haklısın kendi elimizle çabamızı baltalıyoruz.bende gevşedim kaçamak yapmıyorum ama sanki gevşek disiplinsiz davranıyorum.toparlanırız inşallah..

bugünkü menüm

sabah : 1 yumurta,1 dilim dukan ekmeği

öğle : ızgara tavuk,yoğurt

akşam : ızgara tavuk,peynirli patlıcan salatası

1 lt su

yeşil çay ve spor yok

İyi geceler,
Evet ne yazık ki hafta sonları o kadar emekle verdiklerimizi 2 günde alıyoruz, ben kendi payıma öyleyim. Hafta sonu hooooppp geliyorlar, sonra hafta boyunca çabala dur. Bu hafta sonu da yine doğum günü var ,yesen bir türlü yemesen bir türlü. Neyse bakacağız artık.
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim ekmek
2 zeytin
2 dilim beyaz peynir
4 çeri domates
kuru biberler
çörekotu, biberiye, kekik
bugün yeşilliği yıkmaya üşendim
şekersiz çaylar

Öğle:
4-5 yk bakla
sarımsaklı süzme yoğurt
1 dal taze soğan
3 dilim turp
1 dilim ekmek
2 yk fasulye diplemesi

Ara:
3 yulaflı diyet bisküvi

Akşam:
1 avuç leblebi
şekersiz çaylar
1 lt su
spor hala yok

yarın dukanda tartı günü.artık her gün tartılmıyorum perşembeden perşembeye olacak.face de de öyle yazarım artık.neyse menüm..

az sütlü neskafe
sabah: peynir,domates,yumurta,semizotu,salatalık (salata yaptım)

ara : sade türk kahvesi

öğle : sebze yemeği,yoğurt

akşam : 5 tane ızgara köfte ,yeşil salata

1.5 su

spor yok yeşil çayı da normal çay içtim diye istemedim.eşim 2 haftadır yoktu yarın geliyor.artık akşam yürüyüşlere başlarım o gelince

bugünkü menüm

sabah : 2 yumurta,dukan ekmeği

ara: sade kahve

öğle : köfte,yoğurt

akşam : ızgara tavuk yoğurt

yeşil çay içmedim daha.
2 lt su

İyi akşamlar
Bu aralar maalesef dikkat edemiyorum,bu yüzden menülerimi yazmadım.Düzene girer girmez yazacağım.İradem iyice zayıfladı.

Merhabalar,
Ben yine döndüm,bu kaçıncı ama ne yapayım zararın neresinden dönsem kardır.Şu ana kadar kaçamak yapmadım,bundan sonra da inşallah yapmam, artık bozmak istemiyorum diyorum ama dedikçe de bir şeyler mutlaka çıkıyor ve bozuyorum arkası da geliyor.Önceden bozduğum günün sonrası kaldığım yerden devam ederdim ve kolay kolay da bozmazdım.Şimdi neredeyse bozmak için bahane arıyorum.Eski irade ve azmim kalmamış sanki.Ama yaz gelmeden de eskisi gibi olmam şart.
Bugünlerde bayağı almış olmam gerekiyor,1-2 hafta öncesi bol olan kıyafetlerin içine bile sığamıyorum,o derece kilo aldım,tartılmadım ve tartılmayacağım da, tartılınca moralim bozuluyor.Biraz verince yine haftada bir tartılırım.
Akşama menümü yazarım.Görüşmek üzere...

Bugünkü menüm.
Sabah:
Geç kalktığım için kahvaltı yapamadan gittim.Teneffüste sadece şekersiz çayla 2 lokma simit yedim.

Öğle:
4-5 yk süzme yoğurt
peynir-domates-salatalık
3 çatal patlıcan salatası

Ara:
3 diyet bisküvi
şekersiz çaylar

Akşam:
1 dilim ekmek
tavuk haşlama
lahana ve biber turşusu(bol)

Ara:
beyaz leblebi(biraz fazla oldu)
1 diyet bisküvi
şekersiz çaylar

sanırım 1,5-2 lt su(turşudan dolayı her zamankine göre çok oldu, sayamadım)

Merhabalar,uzun süredir gelemedim.Tabii bu sürede de diyet falan yok.Tatilde arkadaşıma gittim ve diyet olmadığı gibi abartı ne varsa yaptım.Dünden beri yine dönüş oldu,umarım bu son olur artık.Bunu hep diyorum ama uygulamaya gelince...
Dünkü menümü yazayım.
Sabah:
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 zeytin
4 çeri domates
şekersiz çaylar

Öğle:
200 gr yoğurt
1 çatal yoğurtlu biber

Ara:
1 portakal

Akşam:
2 yk bulgur pilavı
2 yk kadar oğlak kebabı
bol yağsız karışık salata

Ara:
15-20 beyaz leblebi
Şekersiz çaylar

Gunaydin
Dun menumu yazamadim ama kacamak da yapmadim.Menu genelde ayni idi.
Bu sabah tartildim ,68.9 um,bakalim yarin ne olacak?

Son düzenleme:
Merhabalar.
Dün 68.9 dum bugün 68.4. 1 günde 500 gr.Çok çok iyi,Hafta sonu çok hızlı gelince hızlı da gittiler.Artık bundan sonrası, 66 dan aşağı inmesi önemli.Bu kadar hızlı gitmeyeceği kesin ama ben diyeti bırakmazsam az da olsa gidecektir.

Dünkü menümü yine yazamadım,yoğundum.Zamanı geçince de yazmaya üşeniyorum.2 gün de yokum. Pazartesi yine yazmaya başlarım,inşallah tabii.

Bende beceremedim dukan bana olmadı sonrasında yedim yedim gene 88 i gördüm hala adet te olmadım ama bunu bahane etmeyeceğim zayıflamam gerek gene buraya geldim ama bu sefer kalori hesabına gideceğim umarım başarırım desteklerinize
Bugün başladım menümü akşama yazarım
Azminiz bol olsun Canlar

Son düzenleme:
Kilo takip çizelgemi bile oluşturdum hahahahahah olacak bu sefer ah ahhhh 68 i gördüydüm bir gebelikte bu kadar kilo alınırmı ya

Son düzenleme:
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Çay
Tam tahılı ekmek

Ara fındık

Öğle
Yayla çorbası
Tavuk fırın

Ara yeşil çay

Akşamı saat 19 da yiyeceğim sonrasında acıkırsam yoğurt yerim

Akşam tavuk fırın çavdar ek.
2 litre su

Canım ortim hadi birlikte başlayak tekrar noluuuuuuuuuuuuuur

Hoşgeldiniz, kürkçü dükanına döndük ama eski irade,azim,vs ne yazık ki bende de yok.Dikkat etmeye çalışıyorum ama arada kaçamaklar da olmuyor değil.Umarım Temmuza kadar hedefe ulaşırım.Hep birlikte artık başarırız.Ben 55 e kadar (54.9 u bile görmüştüm)indiğim halde pis boğazım yüzünden geri aldım. Bugün 68 dim. Bakalım tekrar nasıl vereceğim?

Menülerimi bir türlü yazamadım ama fena değil sadece kahvaltı düzenli,onun dışında kaçamaksız ama düzensiz besleniyorum.Ne kadar işe yarar bilemiyorum.Ne yazık ki şartlar böyle gerektirdi.Dediğim gibi düzensiz olduğundan yazamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…