Tarif icin tesekkurler,mikrodalgada kek duymustum da ekmek de oluyor demek.Mikrodalga ekmeği
2 yk yulaf kepeği veya 3 yk yulaf kepeği galeta karışımı
1 yumurta
1 yk süt tozu
1 çyk kabartma tozu
1 yk yoğurt veya 10 yk kadar süt
hepsi bu kadar , ben seramik tavalardan kullanıyorum. tüm malzemeleri bu tavanın içinde çırpıp migrodalgada 4 dk pişiyorum. sonuç bu şekilde..(3 yemek kaşığı yoğurt daha iyi olur diye biri önermiş)
tarifi bu canım.ben de seramik kapta yapıyorum 4 dk da.izgara kısmı değil de direk en yüksek ayarda pişiriyorum.
menü fena değil de sporumuzu ihmal ediyoruz ya.bir ara ne güzel yapıyorduk.inşallah yine başlarız.
canım saf protein günüm demişsin ama sebze protein yapmışsın sen.yani bugün sebze yememen lazımdı.ya da senin sp dediğin şey sebze protein mi?eğer öyleyse dukan teriminde sp: saf protein,ps : proetin sebze demek.
bi de sebzeyi yanlış yemişsin.öğlen yediğin için akşama pırasa yememen lazımdı.yani bir sebzeyi sadece 1 kez yiyebilirsin gün içerisinde.sporun güzel.ama suyu yazmamışsın sanırım.
çok güzel geçmiş.inşallah güzel sonuçlar alırsın.
evet ya çok düzensiz olmuş.yarın da hafta sonu ama olsun telafi edilebilir.
ben de dün yazamadım menümü.dün kalsın artık bugünü yazayım.
sabah : dukan ekmeği,2 yumurta
öğle : ızgara tavuk,light limonata
akşam : 4-5 ızgara tavuk, 3 köfte ,yoğurt
2 lt su
3 bardak yeşil çay soda karışımı
spor yok (allah kahretmesin beni)
ay unuttum bildirimi.tabi fazla çıktım ya ondan geç yazıyorum.
geçen hafta :77
bu hafta : 77,2
gelen : +200
daha dün 76,6 dim.ama ne zman sebze yesem ertesi gün böyle oluyor.olsun ne yapalım
Kilo bildirimim:
Baslangic: 70.8
Gecen hafta: 67.1
Bu hafta: 65.8
Giden: 1.3
Simdi biraz isim var, en gec 11.00 de cikmam lazim.Yetistirebilirsem gelecegim.
Dun menumy yazmayi unuttum.Aksam evde degildik ve gec gelince yazamadim.Dunku menum;
Sabah ayni kahvaltiydi yazmayayim
Ogle yine yogurt ve suzme yogurt
Ara,2 diyet biskuvi ve 3 lokma peynir ekmek
Aksam,baharatli haslama tavuk,1 dilim ekmek,karisik yagsiz salata
Gezmede sadece cay ve minik hanuta isimli bir minik gofret
Bugun sabah yine ayni kahvalti
Ogle ve aksam yok ama ikindi de (gezmede) yazilamayacak :18: seyler yedim.
Gunaydin
Haftaici verdiklerimi haftasonu aliyorum.Malesef yine hic dikkat etmeden yedim ve verdiklerim fazlasiyla geri geldi.Kisir dongu oluyor.Bundan sonra haftasonlari dikkat etmeliyim.
haklısın kendi elimizle çabamızı baltalıyoruz.bende gevşedim kaçamak yapmıyorum ama sanki gevşek disiplinsiz davranıyorum.toparlanırız inşallah..
bugünkü menüm
sabah : 1 yumurta,1 dilim dukan ekmeği
öğle : ızgara tavuk,yoğurt
akşam : ızgara tavuk,peynirli patlıcan salatası
1 lt su
yeşil çay ve spor yok
Bende beceremedim dukan bana olmadı sonrasında yedim yedim gene 88 i gördüm hala adet te olmadım ama bunu bahane etmeyeceğim zayıflamam gerek gene buraya geldim ama bu sefer kalori hesabına gideceğim umarım başarırım desteklerinizeMerhabalar,
Ben yine döndüm,bu kaçıncı ama ne yapayım zararın neresinden dönsem kardır.Şu ana kadar kaçamak yapmadım,bundan sonra da inşallah yapmam, artık bozmak istemiyorum diyorum ama dedikçe de bir şeyler mutlaka çıkıyor ve bozuyorum arkası da geliyor.Önceden bozduğum günün sonrası kaldığım yerden devam ederdim ve kolay kolay da bozmazdım.Şimdi neredeyse bozmak için bahane arıyorum.Eski irade ve azmim kalmamış sanki.Ama yaz gelmeden de eskisi gibi olmam şart .
Bugünlerde bayağı almış olmam gerekiyor,1-2 hafta öncesi bol olan kıyafetlerin içine bile sığamıyorum,o derece kilo aldım,tartılmadım ve tartılmayacağım da, tartılınca moralim bozuluyor.Biraz verince yine haftada bir tartılırım.
Akşama menümü yazarım.Görüşmek üzere...
Gelmeye yüzüm yok ki :2::2::2:
Siz devam edin kızlar ben takipteyim, facebook grubunda yeterince moral bozup oyun bozanlık yaptım, buraya da bulaşmayayım en iyisi. Olmuyor işte bu hafta öyle kötü bir haftaydı ki regli, grip, iş yerinde fatura haftası, patronların ekstra işleri bitmedi, bitmedi... Buna pararlel sinirim, stresim de tabi. Ve ben stres olunca ne yaparım? Tabi ki yerim... Yok bu işte olduğum sürece olmayacak bu iş, tam 4 gündür mutfağa inip form çayı hazırlamaya vaktim olmadı ya. Bir kere yapabildim onda da içine buz atılmış soğukluğa gelince içebildim. 2 gün öğle yemeğimi 4'de yedim, cuma ise hiç yiyemedim, kepekli sandviçimi getirdiğim gibi götürdüm. Akşama kadar yiyebildiğim sadece 1 paket topi tanem, bir de simit, o da yolda...
Neyse ya takipteyim ben sizi.
Bende beceremedim dukan bana olmadı sonrasında yedim yedim gene 88 i gördüm hala adet te olmadım ama bunu bahane etmeyeceğim zayıflamam gerek gene buraya geldim ama bu sefer kalori hesabına gideceğim umarım başarırım desteklerinize
Bugün başladım menümü akşama yazarım
Azminiz bol olsun Canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?