Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

selam kızlar cok şükür bu günde güzel gecti zaten regliyim canım bişey istemiyor ama acayip şişim inş oda regli bitince biter

KAVALTI Domates iki dilim ekmek peynir yeşil cay

ARA bir bardak yogurt kaysı

ÖGLEN ıspanak yemegi iki kepce corba

1.ARA tost 1 bardak ayran

2.ARA bir portakal yeşil cay

AKŞAM ıspanak yemegi salata

ARA bir kivi su 2 lt spor 1 saat yürüyüş

bugünkü menüm

sabah : 1 dilim dukan kek (peynirli maydonozlu)
ara: muzlu mistik çay

öğle : ıspanak,beyaz peynir,domates,biber ve 2 yumurtadan oluşan acılı omlet (ayyy çok güzeldi)

akşam : ızgara balık,salata

suyum 1,5 oldu daha içerim.
2 kupa yeşil çay

spor yok yine.ama mutfak ve iki odanın duvarlarını sildim bayağı yoruldum spordan saysak mı

selam canım nasılsın nilgün bende hep tek oluyorum ama denk gelik bu arada süpersin maşallah az kaldı 75 görmene

maşallah canım çok güzel gidiyorsun.randevun ne zamandı?

selam canım nasılsın nilgün bende hep tek oluyorum ama denk gelik bu arada süpersin maşallah az kaldı 75 görmene

ay evet az kaldı ama bugün protein sebze günümdü genelde artı çıkıyorum bugünlerden sonra.ya da az vermiş oluyorum.form çayı da içmek istemedim wc normal şu an gerek yok yani takviyeye

haftaya canım galiba carşamba yarında öbör işi halledecegim inş

haftaya canım galiba carşamba yarında öbör işi halledecegim inş

çok sevindim git de bir görün bakalım dr a.benim de geçen mayısta çıkarttırmam lazımdı.aslında çıkartabiliriz dedi. kesin çıkması lazım demedi ama 7 sene oldu artık.ağrı falan da yapmıyor alıştık birbirimize

merhaba gayet güzel bir menü.madem şekersiz içemiyorsun derhal tatlandırıcı almanı tavsiye ederim.koyduğun şekere göre bir iki tablet atarsın çayına.hem asıl şekerden daha zararsız.üstelik şeker keyfin devam eder.

umarım motivasyonun devam eder böyle.arada acıkacağın canının bir şey isteyeceği zamanlar da olacak yersen başa dönersin.ben de açlık hissediyorum hele ki bu günlerde.özellikle 7 den sonra bir şey yemiyorum.muzlu mistik çay var.çok lezzetli- bana göre tabi-.o benim açlık krizimi önlüyor.

bi de içtiğin suyu yazmamamışsın.onu da belirt lütfen.

kızlar susuz menüye güzel demiyelim artık.aman suyumuzu sporumuzu ihmal etmeyelim..
ben banta başlayamadım hala ama yatarken karın kalça hareketleri yaptım dün.bundan sonra yapmayı planlıyorum.

güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.

asıl bombayı sona sakladım.dün 77,2 idim bugün 76,6 yım.

sabrın solu selamet sakın unutmayın [/QUOTE]

günlük 3 litre su içiyorum canımcım ah birgün bende görsem o 70 li rakamlarıı :26:tbrk ederim bu arada
hiç tatlandırıcı kullanmadım ben eczanedenmi alınıyor ?

Merhaba kk da tekrar buluşmak nasip oldu :)bendeeeee silip başlamak istiyorum azminiz bol olsun canlar

günlük 3 litre su içiyorum canımcım ah birgün bende görsem o 70 li rakamlarıı :26:tbrk ederim bu arada
hiç tatlandırıcı kullanmadım ben eczanedenmi alınıyor ?[/QUOTE]

3 lt su gayet iyi.tatlandırıcıyı kipadan alıyorum.büyük marketlerde bulabilirsin.

Merhaba kk da tekrar buluşmak nasip oldu :)bendeeeee silip başlamak istiyorum azminiz bol olsun canlar

ay seherciğim çok özlemişim hem nick ini hem resmini.eskiyi hatırladım burnumun direği sızladı valla.menü paylaşmayı unutma

bugünkü menüm..

saf protein günü..

sabah : light sütle neskafe
mikrodalga ekmeğim ve light peynir

öğle : 2 dilim dukan kek (gezmedeydim.biraz kepek hakkımı geçtim)

akşam : ızgara tavuk,2 bardak ayran

yeşil çay yok bugün
2 lt su
1 kupa form çayı

Hoşgeldiniz, bekliyoruz

Merhabalar, gezmedeyken bile maşallah gayet iyisiniz.Menüler gayet güzel gidiyor.
Mikrodalga ekmeği nasıl oluyor? Izgara kısmı da kullanılıyor mu?

Yoğunluktan dünkü menümü de yazamadım. Bugün de yine bu saatlere kaldım. Yarın ağır misafirlerim var, biraz hazırlık yaptım. Oğlumun arkadaşları gelecek, kendisiyle beraber 10 çocuk ağırlayacağım.
Dün güzel geçti, kaçamaksız bir gündü.

Bugünkü menüm:
Sabah:Hep aynı ama yine de yazayım
1 dilim ekmek
2 zeytin
2 dilim peynir
4 çeri domates
yeşillik,kekik,çörekotu,biberiye
kuru biberler
şekersiz çaylar

Öğle:
yoğurtlu kırmızı lahana salatası
1 etsiz çiğ köfte
yeşillik

Ara:
1 lokma kek
1 şekersiz Türk kahvesi

Ara:
1 elma

Akşam:
1 lokma köfte(tavada)
Yağsız karışık salata

Ara:
1 avuç beyaz leblebi

Şekersiz çaylar
1 lt su(y ine)dün zorla 2 lt içmiştim
spor yine yok.

Hoşbuldum
Nilgünüm bende özlemişim burası ayrı bir motive ediyor açıkcası birbirimizi bırakmayalım ilk menümü yazayım dukan yapıyırum bugün sp günüydü özlemişim sebzeyi umarım yanlışım yoktur
Sabah
Haşlanmış yumurta
Dukan krep
Papatya çayı
Peynir
Yeşil biber

Ara
Nescafe

Öğle
Tavuk pırasa
Diyet kola

Ara

Yoğurt kekikli

Akşam pırasa hindi füme
Pırasayı bıraz abarttım yalnız 2 tabak kadar

Ara közlenmiş biber patlıcan

Spor 20 dak yürüyüş

selam kızlar nasılsınız cok şükür iyi gidiyor diyetim sporumua yapıyorum şimdilik iyi gidiyor carşamba günü saat 2.5 da randevum inş vermişimdir kilo cok heycanlıyım

KAHVALTI domates marul peynir iki dilim ekmek

ARA bir bardak yogurt kuru kaysı

ÖGLEN kapuska iki kepce mercimek corbası

1.ARA tost bir bardak ayran

2. ARA bir portakal

AKŞAM kapuska salata ve bir dilim ekmek SU 2 LT SPOR 1 SAAT YÜRÜYÜŞ COK ŞÜKÜR BU GÜNDE GECTİ BÖYLECE

İyi aksamlar.Bugun duzensiz bir menum oldu.
Sabah:
1dilim ekmek
2 dilim peynir
2 zeytin
4 ceri domates
1minik salatalik
Kuru biberler
Maydanoz,kekik,biberiye
,corekotu
Ogle:
250 gr yogurt
3 yk suzme yogurt
8-10 kraker

Ara:
1kofte
1/2 poaca
Az kremali pasta(cocuklara servis yaparken bicaktaki kalanlarBal tutan parmagini yalar ornegi oldu.)

Aksam:
1/2 poaca
1 kase yogurt

1,5 lt su
Sekersiz caylar

selam kızlar ilk menü benden gelsin başım cok agrıyor ilac içip biraz dinleneyim sonra yürüyüşe cıkarım

SABAH bir tane sogan dolması masanın üzerindeydi attım agzıma miniçikti domates peynir maydanoz iki dilim tam buday ekmegi peynir

ARA yogurt kaysı

ÖGLEN iki kepce corba 6 kaşık melemen

1ARA bir simit

2. ARA yok

AKŞAM yok

ARA portakal su 2 lt spor 1 saat yürüyüş bol bol carşıda yürüyüş

Hoşgeldiniz, bekliyoruz
Merhabalar, gezmedeyken bile maşallah gayet iyisiniz.Menüler gayet güzel gidiyor.
Mikrodalga ekmeği nasıl oluyor? Izgara kısmı da kullanılıyor mu?

Mikrodalga ekmeği
2 yk yulaf kepeği veya 3 yk yulaf kepeği galeta karışımı
1 yumurta
1 yk süt tozu
1 çyk kabartma tozu
1 yk yoğurt veya 10 yk kadar süt

hepsi bu kadar , ben seramik tavalardan kullanıyorum. tüm malzemeleri bu tavanın içinde çırpıp migrodalgada 4 dk pişiyorum. sonuç bu şekilde..(3 yemek kaşığı yoğurt daha iyi olur diye biri önermiş)

tarifi bu canım.ben de seramik kapta yapıyorum 4 dk da.izgara kısmı değil de direk en yüksek ayarda pişiriyorum.

menü fena değil de sporumuzu ihmal ediyoruz ya.bir ara ne güzel yapıyorduk.inşallah yine başlarız.

canım saf protein günüm demişsin ama sebze protein yapmışsın sen.yani bugün sebze yememen lazımdı.ya da senin sp dediğin şey sebze protein mi?eğer öyleyse dukan teriminde sp: saf protein,ps : proetin sebze demek.
bi de sebzeyi yanlış yemişsin.öğlen yediğin için akşama pırasa yememen lazımdı.yani bir sebzeyi sadece 1 kez yiyebilirsin gün içerisinde.sporun güzel.ama suyu yazmamışsın sanırım.

çok güzel geçmiş.inşallah güzel sonuçlar alırsın.

evet ya çok düzensiz olmuş.yarın da hafta sonu ama olsun telafi edilebilir.

ben de dün yazamadım menümü.dün kalsın artık bugünü yazayım.

sabah : dukan ekmeği,2 yumurta

öğle : ızgara tavuk,light limonata

akşam : 4-5 ızgara tavuk, 3 köfte ,yoğurt

2 lt su
3 bardak yeşil çay soda karışımı

spor yok (allah kahretmesin beni )

ay unuttum bildirimi.tabi fazla çıktım ya ondan geç yazıyorum.

geçen hafta :77
bu hafta : 77,2
gelen : +200

daha dün 76,6 dim.ama ne zman sebze yesem ertesi gün böyle oluyor.olsun ne yapalım

Kilo bildirimim:
Baslangic: 70.8
Gecen hafta: 67.1
Bu hafta: 65.8
Giden: 1.3

Simdi biraz isim var, en gec 11.00 de cikmam lazim.Yetistirebilirsem gelecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…