canımmmm yetiştimmi kuuuu ah işlerim olmasa tozunu attırcamdaNeyssse Inşallah burası bize iii gelecek ellerine sağlık sevdammmm
isallah anim yadaha bizde tam yola girmedik cnm kenarında köşesinde dolanıyoruz ee yıl başı bu sonuçta
yılbaşı bitsin işte o zaman giricez hizaya inşş. cnm ..
hai ii eglencelerKızlar kuaföre gittim saçımı başımı yaptırdım
makyajımı yaptım bir güzel
Evi toparladım süsledim
bu yıl ilk defa çam ağacı aldık onu süsledik çok güzel oldu
Akşama kardeşim,eşi ve kayınvalidesi gelicek yılbaşını birlikte kutlicaz
inşş. Güzel geçer haa bu arada sahte kar aldık sıkıyosun havaya bildiğin kar yağıyomuş gibi
ama kısa bi süre sonra yok oluyo köpük gibi bişey
noel şapkasıda aldım noel anne olucam bu gece
Hooo hooo hoooo
çok teşekkürler sizinde yeni yılınız kutlu olsun
canım ismim sevda senin de beril adım 77 doğum tarihim demiştin yanlış hatırlamıyosam memnun oldumisallah anim ya
hai ii eglenceler
ben dunden basladimbirseyim kalmadi
kayipeder hindileri firinda pisirtecek hazirladim verdim
ama saim bozuldu yaaaaaaaaa
ikizler habire ru surup duruor
agac alali 15 gun felen oldu hediyeleri birazdan yerlestireem
bugee sabahlar olmazzzzzzz ayyyyyyyyyyyyyyyy
yupiiiiiiiiiiiiiiiiii
canim o kar haliyi ortuyu mahvetmesin
tatlim ismin ne
ay sevdam ne güzel ya okurken heycan yaptım vaaa:)))
bend ebiraz sonra evd eolan eşime kapıyı anhaarınla aç dedimm pastasının mumlarını yakıpp süpriz dogum günü yapcez bebelerle
bu yıl çam agacı süslemedim. ama seneye allah kısmet eder evimde olursam züpperrr bi agaç süslüycemmmm..
berill senin yaş kaç cnm? bende partinize katılabilirmiiyimm?
benim içind ebi heidye koy, zayıflama aleti , kitabı veya diyetisyen randevusu gibi
ÖZLEM HOŞGELDİN CNM WİSPER ARKADAŞIMIZ AYRINTILI Bİ ŞEKİLDE YAZMIŞ CNM Bİ DENE BAKALIM ..
tickerfactory weight loss yaz
istediğin şeyleri seç
private data seç
weight seç
weights unıt den kilograms ı seç
target (hedef) kilonu yaz
starting (başlama ) kilonu yaz
current (şu anki ) kilonu yaz
weight date e bugünün tarihini yaz
ortadaki waist measurements ı geç gerek yok
body mass istersen yaz (boy bilgileri)
height unıt de metric i seç
en aşağıya boyunu yaz
next e bas
bbcode da yani ilk kutudan sonu png ile biten yeri kopyala.mesela benimki " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjsMmpp/weight.png" yani en son png yazısına kadar al kopyala profilde ilgili yere yapıştır.orayı bilmiyorsan belirteyim canım
çok teşekkürler sizinde yeni yılınız kutlu olsun
canım ismim sevda senin de beril adım 77 doğum tarihim demiştin yanlış hatırlamıyosam memnun oldumbu ara sabahtan beri çocuklarla kudurduk kendimize o kar köpüğünü sıkıp duruyoruz hiç bişey olmadı tv ye geldi halılara sehbalara örtülere hiç bişey yapmadı kendiliğinden kayboluyo zaten ..
banuşum valla ben hiç heycan yapmadım kuu niyeyse bir buruğum bu yıl başı heralde annemler gitti ya köye ondan böyle üzgünüm
nice nice yıllara birlikte girinn inşşş. ne güzell süpriz partii heee iyiki doğdun diye bi çığlık atın adamın aklını alın kuuu
canim ben 77 liyim bebemay sevdam ne güzel ya okurken heycan yaptım vaaa:)))
bend ebiraz sonra evd eolan eşime kapıyı anhaarınla aç dedimm pastasının mumlarını yakıpp süpriz dogum günü yapcez bebelerle
bu yıl çam agacı süslemedim. ama seneye allah kısmet eder evimde olursam züpperrr bi agaç süslüycemmmm..
berill senin yaş kaç cnm? bende partinize katılabilirmiiyimm?
benim içind ebi heidye koy, zayıflama aleti , kitabı veya diyetisyen randevusu gibi
aman dikkat bende temizlik takinti biraz hemen o aklima geldi tatlimçok teşekkürler sizinde yeni yılınız kutlu olsun
canım ismim sevda senin de beril adım 77 doğum tarihim demiştin yanlış hatırlamıyosam memnun oldumbu ara sabahtan beri çocuklarla kudurduk kendimize o kar köpüğünü sıkıp duruyoruz hiç bişey olmadı tv ye geldi halılara sehbalara örtülere hiç bişey yapmadı kendiliğinden kayboluyo zaten ..
banuşum valla ben hiç heycan yapmadım kuu niyeyse bir buruğum bu yıl başı heralde annemler gitti ya köye ondan böyle üzgünüm
nice nice yıllara birlikte girinn inşşş. ne güzell süpriz partii heee iyiki doğdun diye bi çığlık atın adamın aklını alın kuuu
benimde heycanım yoktuda snei okuyunca heycan yaptım...
dogum günü partimizi yaptık içeri girer girmezzz bagırdık çocuklarlaa adam şok oldu kala kaldıı kapıda
selam beni unutmayin
bende katılmak ıstıyorum ama cızelgeyi nasıl yapıyoruz
mrb kızlar bende katılmak istiyorum..bende1 aydır diyet miyet yok sanki kıtlıktan çıkmış gibiyim tekrar kilo almaya başladım..iradem sıfır nasıl eski halie dönerim lütfen ban biraz gaz verin bu akşamda çok yedim ve vicdan azabı çekiyorum...2 kilo aldım vermem gerekirken yoksa bu gidişle eski halime döncem napsaaaaaaaaaaaaaaaaam kiiiiiiiiiiiiiiiii((((
İyi akşamlaaaar !
Kürkçü dükkanına geri dönmek bu oluyor sanırım :)
18 kilo verip 8'ini geri alan bir hatun kişiden merhabalar. Yine yeni baştan azimle ilerlememiz dileğiyle...
benim nelerim yokki
ikizlerim 10 yasini bitirecek
mercimek elifim 6 aylik
5 kaynim
1 gorumcem
kayinvalidemler
su an annemde bende
ayni binada oturuyorum
veeeeeee en agiri 20 kiloya yakin yagim var belimden beni sarannnnnnnnnnnnnn
hersey cok ustuste geldi
ne zormus kilo vermek
ama simdi daha iyiyim
gercekten unutmayin beni
1.5 yil once avatardaki gibiydim
simdi aynadaki kadini tanimiyorum
tsk ederim dileklerin icin
benim 2013'de yapmam gerekenler tam bir değişim...
33 yaşın hakkını vermem gerek artık...
Selam kizlar... ne guzel insallah buradan devam ederiz ve hedeflerimize ulasiriz
ÖhöömmHatunlar yeni topiğiniz hayırlı olsun
Yaşasın güzeller süper düşünmüşsünüz bende varım bensiz olmaz sizi seviyorum çok özlemişim Kk yı benim çizelgeyi rica etsem biriniz yapabilir misiniz eski çizelgemi olacak şimdiki kilolarımızla başlıyoruz yoksa ilk gruptaki kilolarımızla mı hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz yine face book ta görüşmeye devam edeceğiz değil mi
bende katılmak istiyorum aranıza kabul edermisinizzzzzz
yeni yil ama yok yaaaaaaaaaaaa
ben istemiyorum disari cikmayi bugun
ama cikmam lazim hatunlar
benim hunkarin emri kizlarida alip kuafore gitmem lazim
ordan kizimin arkadasina gidecez bugun dogum gunu
ogleden sonrada mutfakla randevum var malum bizim yikim ekibi aksam yemeginde bizde
sonra disari cikacaz cocuklari birakip
gecede masum olmaz sanirimmmmmmmmmmm
ama aklim burda arada gelecem geldikcede sizi gormek istiyorum
hepinize hayirli mutlu bir yil olsun
rabbim baskulede - leri gostersin
bekarlar sevdine kavussun
evliler yeniden esleriyle dolu dizgin asklar yasasin
bebek bekleyenlerin kucaklari gobusleri dolsun
cocugu olanlar saglikli basarili bir yil gecirsin
kusler barissin
sevenler ayrilmasin
issizler bol kazancli isler bulsun
tombislerin mutfaklari diyet yemekleri pisirsin
gobekler erisin duzlessin
bacaklar selulutsiz sutun gibi olsun
kalcalar sakirayi kiskandirsin insallahhhhhhhhhh
bende geldiiiiimmmmmm
yeni yıl ve bu yeni baslangıc hepimize ugur getirsin
arkadaşlar genel itibariyle yazılarınızı okudum aşk ve şevk içindesiniz bu kilolar bu motivelere dayanamaz inş benide aranıza alırmısınız
kızlarrrr bende varımmm varımmm diyip diyip yok oluyorum ama 3 hafta kaldı düğüne çok işim var evi sil baştan ele aldım badana falan eşyalar değişiyo ama tek değişmeyen benim kilolar şu 3 haftada birazcık bari erisemmm çok yazamasamda beni unutmayın tamammı
ya ben hicbirsey anlamadım yeni uyeyim kusura bakma ilk basta dedıgın tıckerfactory onları nereye yazcam
merhba hoş geldin ben nilgün ben de 34 yaşındayım.en yaşlı benim hala
canım zum (sevda ) sana açıklamayı kopyalamış sanırım.google dan tickerfactory yaz devamını yazdım zaten açıklamada.
hoş geldin canım
deryam merhaba nick ini ne kadar özlemişim.
kalabalık ve mutlu bir aile..allah ayırmasın
hoş geldin tatlım
merhaba canım inşallah ulaşacağız
vay tülay hoş geldin.iyi ki geldin ..
özelden bilgilerini mesaj at bana ben linki yollrım sana canım
ettik bile hoş geldin
ikinci sevda (zum)çok tatlı dillisin maşallah
hoş geldin zekiyeciğim...
aşk şevk ve yağ içindeyiz.inşallah eriteceğiz
kolay gelsin hoş geldin
tatlım özelden mesaj at ben yapıp linki yollarım sana
şimdi kendime geleyim.duru nun gösterisi vardı onunla uğraştık tüm gün.çok şükür her şey çok güzel oldu.reglim dün oldum bugün ve yarın fenayım .haliyle şişim.bugüne özel yemek serbest ama yarından itibaren herkes dikkat etsin artık kendine.mazeret kabul etmiyoruz.su içmemenin gece 7 den sonra yememenin bahanesi olmasın artık.bu iki değişiklik bile bize yarayacak.en azından o kadar yemeden sonra detosk yapıp vücudumuzu rahatlatalım.yani detoks gibi hafif beslenelim.isteyen lapa ayran çorbası detoksları yapabilir.sporu herkese mecbur kılmayalım da ama
2 lt su
akşam 7 den sonra yememek
herkes de geçerli olsun.
neyse kaçıyorum benim cadılar birbirine girdi.
mutlu yıllar.sağlığımız,huzurumuz,paramız bol ; kilomuz az olsun
Hooo hoooo hooooo
Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl
sizlere kutlu olsun
yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl
bizlere kutlu olsun
Yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk,huzur,bol paralar,
hayırlı geçimler,ağız tadı,sevinç,umut,evlat isteyene evlat,
borcu derdi olana kolaylık her ne isteğiniz her ne dileğiniz varsa onu getirsin inşallahhhh
hiç gülmediği kadar gülsün yüzünüz
hiç olmadığı kadar huzur dolsun yuvanız
hepinizi çok seviyorum mutlu yıllar anacım
hepinize hayirli mutlu bir yil olsun
rabbim baskulede - leri gostersin
bekarlar sevdine kavussun
evliler yeniden esleriyle dolu dizgin asklar yasasin
bebek bekleyenlerin kucaklari gobusleri dolsun
cocugu olanlar saglikli basarili bir yil gecirsin
kusler barissin
sevenler ayrilmasin
issizler bol kazancli isler bulsun
tombislerin mutfaklari diyet yemekleri pisirsin
gobekler erisin duzlessin
bacaklar selulutsiz sutun gibi olsun
kalcalar sakirayi kiskandirsin insallahhhhhhhhhh
bende geldiiiiimmmmmm
yeni yıl ve bu yeni baslangıc hepimize ugur getirsin
arkadaşlar genel itibariyle yazılarınızı okudum aşk ve şevk içindesiniz bu kilolar bu motivelere dayanamaz inş benide aranıza alırmısınız
kızlarrrr bende varımmm varımmm diyip diyip yok oluyorum ama 3 hafta kaldı düğüne çok işim var evi sil baştan ele aldım badana falan eşyalar değişiyo ama tek değişmeyen benim kilolar şu 3 haftada birazcık bari erisemmm çok yazamasamda beni unutmayın tamammı
Kızlar kuaföre gittim saçımı başımı yaptırdım
makyajımı yaptım bir güzel
Evi toparladım süsledim
bu yıl ilk defa çam ağacı aldık onu süsledik çok güzel oldu
Akşama kardeşim,eşi ve kayınvalidesi gelicek yılbaşını birlikte kutlicaz
inşş. Güzel geçer haa bu arada sahte kar aldık sıkıyosun havaya bildiğin kar yağıyomuş gibi
ama kısa bi süre sonra yok oluyo köpük gibi bişey
noel şapkasıda aldım noel anne olucam bu gece
Hooo hooo hoooo
deryam merhaba nick ini ne kadar özlemişim.
şimdi kendime geleyim.duru nun gösterisi vardı onunla uğraştık tüm gün.çok şükür her şey çok güzel oldu.reglim dün oldum bugün ve yarın fenayım .haliyle şişim.bugüne özel yemek serbest ama yarından itibaren herkes dikkat etsin artık kendine.mazeret kabul etmiyoruz.su içmemenin gece 7 den sonra yememenin bahanesi olmasın artık.bu iki değişiklik bile bize yarayacak.en azından o kadar yemeden sonra detosk yapıp vücudumuzu rahatlatalım.yani detoks gibi hafif beslenelim.isteyen lapa ayran çorbası detoksları yapabilir.sporu herkese mecbur kılmayalım da ama
2 lt su
akşam 7 den sonra yememek
herkes de geçerli olsun.
neyse kaçıyorum benim cadılar birbirine girdi.
mutlu yıllar.sağlığımız,huzurumuz,paramız bol ; kilomuz az olsun
selam güzel topiğim.. bekle yarın başlıoss bugün yenilsin içilsin yarın herkes menü yazıoo hatunlarr sabahtan başlayın ne yediğinizi yazmaya.. akşam herkesin ifadesi alınacak.. öpüldünüzhappy new years
selam güzel topiğim.. bekle yarın başlıoss bugün yenilsin içilsin yarın herkes menü yazıoo hatunlarr sabahtan başlayın ne yediğinizi yazmaya.. akşam herkesin ifadesi alınacak.. öpüldünüzhappy new years
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?