Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

canımmmm yetiştimmi kuuuu ah işlerim olmasa tozunu attırcamda Neyssse Inşallah burası bize iii gelecek ellerine sağlık sevdammmm

sen işlerini bi hallet hele attırırsın tozunu anacımm Rica ederim can kuşum

daha bizde tam yola girmedik cnm kenarında köşesinde dolanıyoruz ee yıl başı bu sonuçta
yılbaşı bitsin işte o zaman giricez hizaya inşş. cnm ..
isallah anim ya

hai ii eglenceler
ben dunden basladimbirseyim kalmadi
kayipeder hindileri firinda pisirtecek hazirladim verdim
ama saim bozuldu yaaaaaaaaa
ikizler habire ru surup duruor
agac alali 15 gun felen oldu hediyeleri birazdan yerlestireem
bugee sabahlar olmazzzzzzz ayyyyyyyyyyyyyyyy
yupiiiiiiiiiiiiiiiiii

canim o kar haliyi ortuyu mahvetmesin

tatlim ismin ne

ay sevdam ne güzel ya okurken heycan yaptım vaaa:)))

bend ebiraz sonra evd eolan eşime kapıyı anhaarınla aç dedimm pastasının mumlarını yakıpp süpriz dogum günü yapcez bebelerle
bu yıl çam agacı süslemedim. ama seneye allah kısmet eder evimde olursam züpperrr bi agaç süslüycemmmm..

berill senin yaş kaç cnm? bende partinize katılabilirmiiyimm?
benim içind ebi heidye koy, zayıflama aleti , kitabı veya diyetisyen randevusu gibi

çok teşekkürler sizinde yeni yılınız kutlu olsun
canım ismim sevda senin de beril adım 77 doğum tarihim demiştin yanlış hatırlamıyosam memnun oldum bu ara sabahtan beri çocuklarla kudurduk kendimize o kar köpüğünü sıkıp duruyoruz hiç bişey olmadı tv ye geldi halılara sehbalara örtülere hiç bişey yapmadı kendiliğinden kayboluyo zaten ..

banuşum valla ben hiç heycan yapmadım kuu niyeyse bir buruğum bu yıl başı heralde annemler gitti ya köye ondan böyle üzgünüm
nice nice yıllara birlikte girinn inşşş. ne güzell süpriz partii heee iyiki doğdun diye bi çığlık atın adamın aklını alın kuuu

ya ben hicbirsey anlamadım yeni uyeyim kusura bakma ilk basta dedıgın tıckerfactory onları nereye yazcam

benimde heycanım yoktuda snei okuyunca heycan yaptım...

dogum günü partimizi yaptık içeri girer girmezzz bagırdık çocuklarlaa adam şok oldu kala kaldıı kapıda

canim ben 77 liyim bebem
benim bu yilki hediyelerim oyle bir seyler sanirsam daha almadim bizimkiler yemekteyken ben w den yaziyom
insallah ok guzel iine sine bir evin olurda againi ikizler susler

aman dikkat bende temizlik takinti biraz hemen o aklima geldi tatlim
ohhhh iyi olmus bebiklerle stres atmissiniz
benimde heycanım yoktuda snei okuyunca heycan yaptım...

dogum günü partimizi yaptık içeri girer girmezzz bagırdık çocuklarlaa adam şok oldu kala kaldıı kapıda

nice yaslara nice yillara

selam beni unutmayin

merhba hoş geldin ben nilgün ben de 34 yaşındayım.en yaşlı benim hala

bende katılmak ıstıyorum ama cızelgeyi nasıl yapıyoruz

canım zum (sevda ) sana açıklamayı kopyalamış sanırım.google dan tickerfactory yaz devamını yazdım zaten açıklamada.

hoş geldin canım

İyi akşamlaaaar !

Kürkçü dükkanına geri dönmek bu oluyor sanırım :)
18 kilo verip 8'ini geri alan bir hatun kişiden merhabalar. Yine yeni baştan azimle ilerlememiz dileğiyle...

deryam merhaba nick ini ne kadar özlemişim.

kalabalık ve mutlu bir aile..allah ayırmasın

benim 2013'de yapmam gerekenler tam bir değişim...
33 yaşın hakkını vermem gerek artık...

hoş geldin tatlım

Selam kizlar... ne guzel insallah buradan devam ederiz ve hedeflerimize ulasiriz

merhaba canım inşallah ulaşacağız

Öhöömm Hatunlar yeni topiğiniz hayırlı olsun

vay tülay hoş geldin.iyi ki geldin ..

özelden bilgilerini mesaj at bana ben linki yollrım sana canım

bende katılmak istiyorum aranıza kabul edermisinizzzzzz

ettik bile hoş geldin

ikinci sevda (zum) çok tatlı dillisin maşallah

bende geldiiiiimmmmmm

yeni yıl ve bu yeni baslangıc hepimize ugur getirsin

hoş geldin zekiyeciğim...

arkadaşlar genel itibariyle yazılarınızı okudum aşk ve şevk içindesiniz bu kilolar bu motivelere dayanamaz inş benide aranıza alırmısınız

aşk şevk ve yağ içindeyiz.inşallah eriteceğiz

kolay gelsin hoş geldin

ya ben hicbirsey anlamadım yeni uyeyim kusura bakma ilk basta dedıgın tıckerfactory onları nereye yazcam

tatlım özelden mesaj at ben yapıp linki yollarım sana

şimdi kendime geleyim.duru nun gösterisi vardı onunla uğraştık tüm gün.çok şükür her şey çok güzel oldu.reglim dün oldum bugün ve yarın fenayım .haliyle şişim.bugüne özel yemek serbest ama yarından itibaren herkes dikkat etsin artık kendine.mazeret kabul etmiyoruz.su içmemenin gece 7 den sonra yememenin bahanesi olmasın artık.bu iki değişiklik bile bize yarayacak.en azından o kadar yemeden sonra detosk yapıp vücudumuzu rahatlatalım.yani detoks gibi hafif beslenelim.isteyen lapa ayran çorbası detoksları yapabilir.sporu herkese mecbur kılmayalım da ama

2 lt su
akşam 7 den sonra yememek

herkes de geçerli olsun.

neyse kaçıyorum benim cadılar birbirine girdi.

mutlu yıllar.sağlığımız,huzurumuz,paramız bol ; kilomuz az olsun

sanirim dun topige girmem itibariyle yaslilik bayrani elinden aldim artik citirsin wsekerim
ama bu gece itibriyle 10 yil 35 te kalmaya karar verdim
kalabalik bir aileyiz esimin bonuslari ama sevisiriz biz
seker dilim tatli dilimi birde baskul baba sinirimi bozunca gor sennnnnnn
iyi yillar sekercimyasliligida kaptirdin ya bana ohhhhhhhhhhhhh

ya ben niye resim yukleyemiyorum
kopyala yapistir diyolar olmuyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Amiiin bebeğim

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

bende geldiiiiimmmmmm

yeni yıl ve bu yeni baslangıc hepimize ugur getirsin

Hoşgeldin bebek

arkadaşlar genel itibariyle yazılarınızı okudum aşk ve şevk içindesiniz bu kilolar bu motivelere dayanamaz inş benide aranıza alırmısınız

Ne demek dağyolu hoşgeldin

Hoşgeldin semram

Ben de bugün kendimi bildim bileli hiçbir yılbaşında olmadığım kadar tatsızım. Umarım önümüzdeki yıl senin gibi heyecanlı olurum sevdam

Canımm

Nilgünüm spora imkan yok vakit ve enerji ayıramam :26: Ölü halde dönüyorum işten.
Su işi tamamdır en kolayı o ama eve geldiğimde saat 7.30 oluyor yemek hazırla ye derken Ama en hafif akşamı yapacağım için yine de verebilirim diye düşünüyorum. Yarından sonra başlasak olmaz mı

selam güzel topiğim.. bekle yarın başlıoss bugün yenilsin içilsin yarın herkes menü yazıoo hatunlarr sabahtan başlayın ne yediğinizi yazmaya.. akşam herkesin ifadesi alınacak.. öpüldünüz​
happy new years​

anacim bugece pek uzun olacak gibi yaaaaaaaaaaaa

kisceler herkes beni ishal saniyor
bir telefon gormeyim kaptigim gibi wc deyim
sizi merak ediyorum canocanlar
hem yiyom hemde nasilsa bugun son gun diyorum
kizmayin
yarin basliyoz dediniz

Mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrr canlarımmmmmmmmm

Geçmiş okumak denen şeyde varmış ama alıntı yapmayı unutmuşum .Çaylaklara döndüm yahuu 2 bin küsür mesajı başkası yazmış sanki

Bugün yedikleriniz 6 ay gidicek ona göre.Motivem yok, kaçtı,gitti bitti,yıldım ,yıkıldım ,sapıttım ,çozuttum ,kaçırdım gibi kelimeleri bi süre çıkarın daarcığınızdan .

Tam gazz hedefeee

Bu arada herkese mutlu ,hayırlı bi yıl diliyorum .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…