Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

canımsınnnn

huuuu huuuuuu nilgünüm ortim nassınn canımmm

Merhaba.Eger kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim. Bu arada yaşım 16 sorun olur mu?

tünadın kızlar 10,30 da kalktım ama ancak geldim.deryacığım yarın başlayalım ne olacak.ama dikkati elden bırakmayalım.spor konusuna gelince zaten herkes zorunlu olmasın dedim.yapabilen yapsın.yemek olayı da elinde olmayan bir şey.yemeğinden sonra bir şey yememeye çalış.

reglim şişim inşallah cuma tartı gününe kadar biter.bu arada tartı günümüz cuma olacak değil mi?

Merhaba.Eger kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim. Bu arada yaşım 16 sorun olur mu?

canım merhaba tabiki hoşgeldinn aramıza
yaşının 16 olması bizim için sorun değil ama bu yaşta sakın ağır diyetlere kalkışma
düzenli beslen az ye sık ye
cipstir hamburgerdir v.s onlardan uzak dur
ama yok zart diyetiymiş zurt diyetiymiş diye işe başlarsan
hem vücut gelişimine hemde kendine zarar verirsin
hadii kolay gelsin bakalımm biz hep burdayız askuşum

ortimmm cuma günü tartı günü olarak devam ederiz kanımca

Çok teşekkür ederim . :)Ben diyetisyenden yardım alıyorum.Düzenli kontrollerimide yaptırıyorum. Sağlıksız diyetler yapmıyorum yani.

Çok teşekkür ederim . :)Ben diyetisyenden yardım alıyorum.Düzenli kontrollerimide yaptırıyorum. Sağlıksız diyetler yapmıyorum yani.

valla süpersinnnn o zamann canım ne diyimm
bu arada ben sevda

bu arada yılbaşı fotolarınızı bekliyorum faceden ona göre

Ben harika bi yılbaşı geçirdimm halay çektik,eşim beni dansa kaldırdı
oynadık zıpladık içtik valla süperdiiii herşeyy
inşşş. sizlerinki de güzel geçmiştir
fotoğraflar akşama facede bekleyin yawru davşanlarımm

kuzum en az yarim kilo diyorsun ben hirsli bilirdim seni yaaaaaaaaaaa

Çok menmun oldum. Ben de kübra. :)

bende Kübracım :)
biraz bahsetsene kaç kilosun ?
ne zamandır diyetisyene gidiyorsun ?
kaç kilo verdin ? gibi gibii ... :)

ben ilk hamileliğimde 105 kiloya kadar çıktım
sonra 49 kiloya düştüm ..

sonra bi süre bazı sıkıntılardan dolayı(kadın hastalıkları) tedaviye başladım
70 kiloya çıktım 70 kiloyla hamile kalıp
95 kiloyla doğuma gittim tekrar 65 kiloya falan düştüm

sonra ne olduysa olduu bi anda 86 kiloda buldum kendimi :2:
20 kilo verip 66 ya düşmüştüm ki bu yaz her akşam çekirdek yemekten çoğunu geri aldım
şuan 78 küsür kiloyum hedefim şimdilik 60

ne çok konuştum dimii

Son düzenleme:
kilo verislerinde neler yapmistin
ne kadar surede vermistin
bunlari yazarsa sevinirim

Hayatın kilo alıp vermekle geçmiş :)) 105 ten 49 a inmek nasıl bi histi acaba?Muhteşem olsa gerek.
Ben bundan yaklaşık 1 yıl önce diyetisyene gitmiştim.70 kiloydum 1 ayda 8 kiloya yakın kilo verdim.Listede yazanların yarısını yedim resmen. Diyetimin 1. ayı tam da doğum günüme denk geliyordu.O gün tıka basa yedim bi şey olmaz dedim.ertesi gün yedim bi şey olmaz dedim.öyle öyle bi şey olmaz diye diye verdiğim 8 kiloyu aldım hemde +3 de hediye :))aralığın 1 inde tartıldım.73 kilo olmuştum.3 kiloyu kendi çabalarımla verdim.sonra kilo verirken sağlığımdan olmamak adına Aralığın 17 sinde diyetisyene gittim.1 haftada 2.5 kilo verdim.2.3 kilosu yağdan gitti.Böyle işte. Hedefe yürüyorum :))

selam kızlar yeni yılın ilk günü yeni bir başlangıç için ne kadan iii olurdu ama kocişşş sabah börek almış kahvaltıya ev ayakta birbirine girmiş durumda boyacı kapı boyuyo bellonacılar çocuk odası getirdi onu ayarlıyo ben üst katta ööle boş boş oturuyom diyete de başlayamadım haliyle ama hiç bişey engel olamayacak yarın başlıycam bu gün bi ara markete gidicem kepek ekmeği ile işe başlıycam o oldumu evde ben moda giriyorum zaten

NİLGÜNÜM DERYAM hoşbuldum kızlar hadi birbirimize destek olalımda yiyelim başını şu kiloların

Örnek bi menümü yazayım ama bu sabit değil.İsteğime göre değişebiliyor.Biber dolması,sarma,sütlü tatlı gibi şeyleri de yiyebiliyorum.
SABAH (09.30)
2 kibrit kutusu peynir,
2 ceviz
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
bol marul ve maydanoz

ara (11.30)
8 badem
1 bardak süt

öğle (13.35)
marul,roka ve tavuklu kepekli sandviç
1 kutu ayran

ara (16.30)
1 porsiyon meyve
1 dilim tam tahıllı ekmek

akşam (19.00)
Tavuklu cevizli roka salata
8 kaşık sebze yemeği
2 kepçe çorba
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek

2 porsiyon meyve

kilo verislerinde neler yapmistin
ne kadar surede vermistin
bunlari yazarsa sevinirim
berilcim ben öyle aman aman diyetler yapmadım en başta az yedim bol su içtim ama limonlu ılık suyun çok faydasını gördüm akşam yemeğinden sonra bişey yememek çok etkiliyo gerçekten ama ne zamanki 86 kiloya çıktım o bana bi uğursuz geldi yapmadıgım denemediğim diyet kalmadı 20 kilo verdim ne zorluklarla ama noldu çok kısa sürede geri geldi çoğuu (
kübracım aslında eskiden o yiyip almıyan modellerdendim ben ( yukardada dediğim gibi hamileliklerim de aşırı kilo alışlarım oldu çok zorlanmadan verdim ama 86 ya çıktım sonra herşey alt üst oldu al ver al ver al ver oldu resmen kafam kırılsın bida başa dönersemm valla

semram cnm kolay gelsin yılbaşı yılbaşı ne odası ne kapısı kuuu :))hayırlı olsun cnm güle güle kullansınlar bak yarın başlamıyanı oyarım içine de badem koyar yerimm
haberiniz olaaa kızlar

bende senin tersine kendimi bildim bileli kiloluydum. Bi daha başa dönmek yooook tabi.........

kızlar bu cuma günü herkes kilo bildiriminde bulunsun
haftaya cuma da liste işinden anlıyan arkadaşlar da
liste işini hallederiz derlerse listemiz de yayınlanır
süper olur herşey inşşş. küçük bi hatırlatma kilo bildirimi şu şekilde olacak :

KİLO BİLDİRİMİ :
BAŞLANGIÇ:
GEÇEN HAFTA:
BU HAFTA:
GİDEN-GELEN:
TOPLAMDA GİDEN:
HEDEF:
SPOR:
BOY:
BEDEN:

kızlar bu bizim eski bildirim şeklimiz bu şekilde devam edelim değil mi ??????

Son düzenleme:

Tabi ki sorun olmaz canım hoşgeldin aramıza. Senin yaşlarında 2 arkadaşımız daha vardı 2 yıl önce birlikte zayıfladık, onlar fıstık oldu biz gene aldık
Hele bir arkadaşımız azmin dibiydi. Facebooktan haber vereyim de fotolarını koysun hem ilham olur hepimize.

reglim şişim inşallah cuma tartı gününe kadar biter.bu arada tartı günümüz cuma olacak değil mi?

Cuma olsun bence de.

Neyini koyayım bir pastamız vardı onu da çektim koydum
Kutlayasımız yoktu hiç bu yıl çok boş geçti be sevdam...Ama bu yılda böyle olsun dedik ne yapalım.

kuzum en az yarim kilo diyorsun ben hirsli bilirdim seni yaaaaaaaaaaa

Berilcim sen beni tanıyor muydun ya ben neden hatırlayamadım ki :)
Evet eskiden hırslıydım gençken ahh
Şaka bir yana ufak hedeflerle başlayayım ki hevesim kaçmasın dedim

Tamamdır KAPTAN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…