Berilcim şaka bir yana en korktuğum şeydir rakip çünkü bahane bulup kaçamazsın, bırakamazsın
Bu güne kadar hiç rakibem olmadı sayılır, ama madem bu işe niyetliyiz, anlaştık :13:
Haftada 500 gr diyorum ben uzuuuun süredir diyeti bıraktığımdan tırsıyorum
hahahah nasıl da biliyor
alan sen ol bebeğimm
Merhaba.Eger kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim. Bu arada yaşım 16 sorun olur mu?
tünadın kızlar 10,30 da kalktım ama ancak geldim.deryacığım yarın başlayalım ne olacak.ama dikkati elden bırakmayalım.spor konusuna gelince zaten herkes zorunlu olmasın dedim.yapabilen yapsın.yemek olayı da elinde olmayan bir şey.yemeğinden sonra bir şey yememeye çalış.
reglim şişim inşallah cuma tartı gününe kadar biter.bu arada tartı günümüz cuma olacak değil mi?
canım merhaba tabiki hoşgeldinn aramıza
yaşının 16 olması bizim için sorun değil ama bu yaşta sakın ağır diyetlere kalkışma
düzenli beslen az ye sık ye
cipstir hamburgerdir v.s onlardan uzak dur
ama yok zart diyetiymiş zurt diyetiymiş diye işe başlarsan
hem vücut gelişimine hemde kendine zarar verirsin
hadii kolay gelsin bakalımm biz hep burdayız askuşum
Çok teşekkür ederim . :)Ben diyetisyenden yardım alıyorum.Düzenli kontrollerimide yaptırıyorum. Sağlıksız diyetler yapmıyorum yani.
Berilcim şaka bir yana en korktuğum şeydir rakip çünkü bahane bulup kaçamazsın, bırakamazsın
Bu güne kadar hiç rakibem olmadı sayılır, ama madem bu işe niyetliyiz, anlaştık :13:
Haftada 500 gr diyorum ben uzuuuun süredir diyeti bıraktığımdan tırsıyorum
hahahah nasıl da biliyor
alan sen ol bebeğimm
Çok menmun oldum. Ben de kübra. :)
kilo verislerinde neler yapmistinbende Kübracım :)
biraz bahsetsene kaç kilosun ?
ne zamandır diyetisyene gidiyorsun ?
kaç kilo verdin ? gibi gibii ... :)
ben ilk hamileliğimde 105 kiloya kadar çıktım
sonra 49 kiloya düştüm ..
sonra bi süre bazı sıkıntılardan dolayı(kadın hastalıkları) tedaviye başladım
70 kiloya çıktım 70 kiloyla hamile kalıp
95 kiloyla doğuma gittim tekrar 65 kiloya falan düştüm
sonra ne olduysa olduu bi anda 86 kiloda buldum kendimi :2:
20 kilo verip 66 ya düşmüştüm ki bu yaz her akşam çekirdek yemekten çoğunu geri aldım
şuan 78 küsür kiloyum hedefim şimdilik 60
ne çok konuştum dimii
bende Kübracım :)
biraz bahsetsene kaç kilosun ?
ne zamandır diyetisyene gidiyorsun ?
kaç kilo verdin ? gibi gibii ... :)
ben ilk hamileliğimde 105 kiloya kadar çıktım
sonra 49 kiloya düştüm ..
sonra bi süre bazı sıkıntılardan dolayı(kadın hastalıkları) tedaviye başladım
70 kiloya çıktım 70 kiloyla hamile kalıp
95 kiloyla doğuma gittim tekrar 65 kiloya falan düştüm
sonra ne olduysa olduu bi anda 86 kiloda buldum kendimi :2:
20 kilo verip 66 ya düşmüştüm ki bu yaz her akşam çekirdek yemekten çoğunu geri aldım
şuan 78 küsür kiloyum hedefim şimdilik 60
ne çok konuştum dimii
berilcim ben öyle aman aman diyetler yapmadım en başta az yedim bol su içtim ama limonlu ılık suyun çok faydasını gördüm akşam yemeğinden sonra bişey yememek çok etkiliyo gerçekten ama ne zamanki 86 kiloya çıktım o bana bi uğursuz geldi yapmadıgım denemediğim diyet kalmadı 20 kilo verdim ne zorluklarla ama noldu çok kısa sürede geri geldi çoğuukilo verislerinde neler yapmistin
ne kadar surede vermistin
bunlari yazarsa sevinirim
kübracım aslında eskiden o yiyip almıyan modellerdendim benHayatın kilo alıp vermekle geçmiş :)) 105 ten 49 a inmek nasıl bi histi acaba?Muhteşem olsa gerek.
Ben bundan yaklaşık 1 yıl önce diyetisyene gitmiştim.70 kiloydum 1 ayda 8 kiloya yakın kilo verdim.Listede yazanların yarısını yedim resmen. Diyetimin 1. ayı tam da doğum günüme denk geliyordu.O gün tıka basa yedim bi şey olmaz dedim.ertesi gün yedim bi şey olmaz dedim.öyle öyle bi şey olmaz diye diye verdiğim 8 kiloyu aldım hemde +3 de hediye :))aralığın 1 inde tartıldım.73 kilo olmuştum.3 kiloyu kendi çabalarımla verdim.sonra kilo verirken sağlığımdan olmamak adına Aralığın 17 sinde diyetisyene gittim.1 haftada 2.5 kilo verdim.2.3 kilosu yağdan gitti.Böyle işte. Hedefe yürüyorum :))
selam kızlar yeni yılın ilk günü yeni bir başlangıç için ne kadan iii olurdu ama kocişşş sabah börek almış kahvaltıya ev ayakta birbirine girmiş durumda boyacı kapı boyuyo bellonacılar çocuk odası getirdi onu ayarlıyo ben üst katta ööle boş boş oturuyom diyete de başlayamadım haliyle ama hiç bişey engel olamayacak yarın başlıycam bu gün bi ara markete gidicem kepek ekmeği ile işe başlıycam o oldumu evde ben moda giriyorum zaten
NİLGÜNÜM DERYAM hoşbuldum kızlar hadi birbirimize destek olalımda yiyelim başını şu kiloların
berilcim ben öyle aman aman diyetler yapmadım en başta az yedim bol su içtim ama limonlu ılık suyun çok faydasını gördüm akşam yemeğinden sonra bişey yememek çok etkiliyo gerçekten ama ne zamanki 86 kiloya çıktım o bana bi uğursuz geldi yapmadıgım denemediğim diyet kalmadı 20 kilo verdim ne zorluklarla ama noldu çok kısa sürede geri geldi çoğuu(
kübracım aslında eskiden o yiyip almıyan modellerdendim ben( yukardada dediğim gibi hamileliklerim de aşırı kilo alışlarım oldu çok zorlanmadan verdim ama 86 ya çıktım sonra herşey alt üst oldu al ver al ver al ver oldu resmen kafam kırılsın bida başa dönersemm valla
semram cnm kolay gelsin yılbaşı yılbaşı ne odası ne kapısı kuuu :))hayırlı olsun cnm güle güle kullansınlar bak yarın başlamıyanı oyarım içine de badem koyar yerimm
haberiniz olaaa kızlar
Merhaba.Eger kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim. Bu arada yaşım 16 sorun olur mu?
reglim şişim inşallah cuma tartı gününe kadar biter.bu arada tartı günümüz cuma olacak değil mi?
bu arada yılbaşı fotolarınızı bekliyorum faceden ona göre
Ben harika bi yılbaşı geçirdimm halay çektik,eşim beni dansa kaldırdı
oynadık zıpladık içtik valla süperdiiii herşeyy
inşşş. sizlerinki de güzel geçmiştir
fotoğraflar akşama facede bekleyin yawru davşanlarımm
kuzum en az yarim kilo diyorsun ben hirsli bilirdim seni yaaaaaaaaaaa
kızlar bu cuma günü herkes kilo bildiriminde bulunsun
haftaya cuma da liste işinden anlıyan arkadaşlar da
liste işini hallederiz derlerse listemiz de yayınlanır
süper olur herşey inşşş. küçük bi hatırlatma kilo bildirimi şu şekilde olacak :
KİLO BİLDİRİMİ :
BAŞLANGIÇ:
GEÇEN HAFTA:
BU HAFTA:
GİDEN-GELEN:
TOPLAMDA GİDEN:
HEDEF:
SPOR:
BOY:
BEDEN:
kızlar bu bizim eski bildirim şeklimiz bu şekilde devam edelim değil mi ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?