Sildim seni dedi bana...:(

akisinabiraktim

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
560
12
16
35
Diğer
kızlar önceki konumu bilenler vardır ...ayrıldık erkk arkadasımla ve bana telfnda ben seni sildim sende beni sil artık dedi...senszi nefes alamam ölüm ayırır bizi bilmem ne derdi hepssi mi yalandı neden böyle bu erkekler...ben mi cok salağım cabukmu güveniyorum neden böyle oluyor aylardır uyumuyorum aldığm nefes batıyor kalbime...ama sonuç? BENİ SİLMİŞ!

bu cocuktan sen kendı ıstegınle ayrılmamışmıydın?

erkeklere genellemek lazım mı bilemiyorum ama genel olarak insanlar öle maalesef. çok kolay atıp tutuyoruz, tutamayacağımız sözlerin altında eziliyoruz farkında değiliz.
insan neler yaşıyor hayatı boyunca, ama herşey ve herkes unutuluyor zamanla. dilerim sende unutursun tez zamanda.

defalarca güvendm insanlara ve defalarca üzülen ben oldum bu kezse toparlanmaya gücüm yok Rabbimin gücüne gitmesn isyan etmiyorum ama yorgunum kırgınım..

Erkekten erkege degisebilir bu.
Ben iki gun once tangoda, verdigin umudu geri alan, aldigi ahi geri veremez sozunu paylasmistim.
Iki saat gecmeden nerdeyse ayriligimizin ucuncu yilina girdigim eski nisanlim sozu uzerine alindi
En son aylar once yine kavga etmistik halbuki, senede 3 bilemedin 4 kez didisiyoruz.
Surekli ayni sorunlari tartisiyoz, ama biz ayrildik ayrilali ben nerdeyse bir uni bitirmis bulunuyorum.
Sen kendini gelistirmeye bak, onemli olan sensin.
Kaderden oteye gidemez insan. Eger kaderindeki kisi o ise, doner dolasir yine seni bulur.
O yuzden toparlan canim, uzulmek sadece gucunu tuketmeye yeter.

Allah büyük içim yanıyor..ztn bir cıkmaza girdik bu saatten sonra düzelmesi neredyse imkansız ama bu kadar kolay bi çırpıda kestirip atılırmı...

Kendini üzme, Bazi erkekler gecmisi kücük hatalarda olsa Kabul etmiyo,
Oysa kendilerinin yemedigi nanede kalmiyo..
Dün burda yine bir konu vardi, Adam eski sevgilisii karisinin basina kakiyodu. Ikinci el demis karisina.
Nekadar üzücü.

Herkesin kücük büyük hatalari vardir elbet. Bence gecmisi gecmiste birakip anlatmamali, yoksa ya kabullenemiyolar,
Yada ömrü billah basina kakiyolar. Kimbilir kendi gecmisinde anlatmadigi neler var oysa.

Sana diycem, sadece önüne bak, gecmiste takili kalma

Allah büyük içim yanıyor..ztn bir cıkmaza girdik bu saatten sonra düzelmesi neredyse imkansız ama bu kadar kolay bi çırpıda kestirip atılırmı...

Cikmazin ne kadar zor oldugunu bilirim, surekli ayni seyleri tekrarlayip sucu baskalarini uzerine atar vicdanini rahatlatmaya calisirlar.
Nerdeyse ucuncu yila gircez, hala dusuncelerinde bir degisiklik olmamis.
Erkeklerin dusuncelerini degistirmek gercekten zor. Gidip baskalarindan feci bir darbe yiyeceklerde degerimizi anlayacaklar.
Sen ama zaman kayip etme, donup baktiginda toparlanmis guclu sekilde gorsun seni.
Okulum nerdeyse bitiyo diyince sasirmisti hinzir

Bir şey olmuyorsa ya hayırlı olmadığı içindir ya daha hayırlısı olacağı içindir..

üzülmeyin her şey olacağına varır.

tsk ederim...güya dürüstlük yaptım ama kaybeden üzülen ben oldum...oysa ne fedakarlıklar yaptım onun icin..sevgisi falan yalanmış

tsk ederim...güya dürüstlük yaptım ama kaybeden üzülen ben oldum...oysa ne fedakarlıklar yaptım onun icin..sevgisi falan yalanmış

Uzulmen cok normal, buyuk bir bosluk olusmustur hayatinda.
Ben en yakin arkadasimi kayip etmis oldum.
Ve birlikteyken butun arkadaslarimdan uzaklasmistim.
Bir an once kendini toparlar, arkadaslarinla gez toz eglenmene bak.
Hayat devam ediyor. Dedigim gibi kaderden oteye gidilmez,
Kaderinde o var ise, yillar sonrada doner sana..
Hatta benim bi arkadasim var. Lisede bir ara biriyle gorusuyodu,
olmadi ayrildi. Bir kac yil sonra bu kiz 3 ay kadar biriyle nisanli kaliyor, nisani atiyolar.
NIsani attiktan iki ay sonra eski sevgilisi kizi tekrar ariyor ve suan evliler.
Nasip iste.. Uzme kendini degmez..

tsk ederim..umarım kısa zamanda toparlanırım..kaç kez yıkıldım toplandım ama bu kez cidden zor olacak..Allah yardmcım olsun

Bosver dicem , bizim icin soylemesi
kolay diye dusuneceksin ..

Öyle bir zaman gelecekki , inan bana senin icinde
öyle olucak ..

seni sileni sende sil.... seven insan oyle kolay kolay silmez silemez....

kendine bir meşgale bul, müzik dinleme

İnsan sevdiğini bu kadar kolay bırakmamalı, bir süre arama sorma yüzünü esirge. İnşallah hatasını anlar özrünü diler ve konuyu etraflıca konuşmanıza olanak sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…