Sildim seni dedi bana...:(

önceki konularına göz gezdirdim biraz da sen bunları hala askerdeyken mi söyledin? erkeklerin askerlik psikolojisi çok farklı oluyor benim gözlemlediğim kadarıyla... bence biraz düşünsün siniri yatışsın seni gerçekten seviyorsa seni olduğun gibi kabullenecektir sen tövbe etmişsin geçmişinden ders almışsın şuan bu yaşadıkların da rabbimin bir sınavıdır öyle düşün ve herşeyin hayırlısı neyse onu iste gecenin en karanlık anı şafağa en yakın andır unutma Allah'ım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesin... (AMİN)

o seni sildiyse sen onu iki kere sil. yallah tazyik diyeceksin böylelerine( nedense bir filmden aklıma geldi şuan :)))

küçük iskenderin bir sözü var harikulade:

Erkeğin kalbine giden yol kıçından geçer, tekmeyi bir koyarsın hop hemen kalbinde baş köşedesin.

aminnn tsk ederim..
evett askerdeydi malesef cok farklı bi durumda kaldım söylemem grekti cok üstüme geldi cünkü..izne gelmişti.
bir arkadasıma asla ona geri dönmeyeceğm demiş....
dediğin bigi hakkımda hayılısı olsun..cümlemizn tabi..

haha iyiymiş bu bak:) ama bnmki bi gider gururundan geri dönmez:) yinede güçlüyüm.. seviyorum yahu napym ayrıldık dye sevmekten vazgecmicemmm

üzme kendini diyebilirim ama ne faydası olur bilmem. ne olursa olsun insanız en önemlisi kadınız. üzülürüz. sonra ağlar kendimizi dağıtırız belki. evet böyle olur genelde. benimde 18 yıllık eşim 10 sene önce karşıma geçip ben başkasına aşık oldum ama seni de seviyorum dedi. hangi kadın erkeğini paylaşabilir ki ? ayrıldık elbette. sonra onsuz nasıl yaşarım derken bir baktım yaşıyorum sonra sadece onun için harcadığım yıllara üzüldüm ancak yaşamam sebebim olan çocuklarım için ondan nefret de edemedim. yaşadığın duyguları acın hafifleyince değerlendirmelisin bence.. acı da olsa tecrübe ile yaşadıkların seni daha da güçlü kılacaktır. acizane benim deneyimimden çıkardığım sonuçtur bu. bu sözlerimi 24 yaşında olan kızım için de söyledim. onun da aşk acısı çektiğini gördüm. şimdi çok daha iyi sağlam bir ilişkisi var yakında söz keseceğiz. dilerim karşına seni anlayan seni sen olduğun için seven ve seni düşünen biri çıksın ki bu acılarına gülebilesin.( benim öyle oldu. çocukluk aşkım artık şimdiki eşim ve dert ortağım )

Her insan hatayı bir başka insana güvenmekle yapar.. Üzülmeyin dua edin

öncelikle cok tsk ederim önemseyip yazdığınz için.. ben hatalarımın bedelini aşık olduğum adamı kaybederek ödedim ...umarım dediğiniz gibi olur ve beni anlayan ben olduğum icin seven bir cıkar karsıma ben de kızınız gibi 24 yaşındayım..ama kendimi öyle yorgun öyle bitkin hissediyorum ki.. sevgiye olan açlığım yüzünden hep birilerine inanıp güvendim... evet şimdi hatalarım bana doğru olmayı öğretti fakat bi o kadar da üzgün, özgüvensiz... umarım hersey düzelir ve ben yeniden gülümsemeyi öğrenebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…