Ağrım olmadı öyle şeklini sanırım beğenmedim. böyle yapay bi maddeyle de yaşamak istemiyorum,uzun yıllar vücudumda kalacak olması beni korkutuyor. Yaptırırken hiç böyle düşünmüyordum çok hevesliydim ki burda göğüs büyütme forumunda kızlarla çok uğraştık estetiksiz büyütebilmek için, çok çaba harcadık. Tam hayallerime kavuşmuşken niye böyle oldu bilmiyorumpişman olup çıkarttıran vardı.
şeklini beğenmeyip pişşman olanda vardı.
ancak sen henüz çok yenisin biraz sabırlı ol lütfen neden pişman oldun ki ağrıdan mı yoksa şekilden mi
Sarkık değildi aksine diriydi bunları düşündükçe daha da mutsuz oluyorumBazisinda hic yoktur erkek gibi olur o baska ama eger gogus yuvarlak.sekilliyse bence hic silokona gerek yok cunku destekli camasirla ve sporlar gayet iyi oluyor sarkmis olsa bile
Uzulmeyin su durumu atlatin dilerseniz cikartirsiniz sarktiysa bile biraz spor toparlar cozumsuz degil birsey caninizi sıkmayinSarkık değildi aksine diriydi bunları düşündükçe daha da mutsuz oluyorum
Çevremde kimse desteklemedi bu isteğimi ben hevesliyim diye kabul ettiler sürekli ne gerek vardı laflarını duymak beni çok üzüyorÜzüldüm. Ben olsam çıkartırdım. Ne gerek var. Uğraşmayın lütfen oranızla buranızla.
henüz çok yenisin üç ay içinde alışırsın diye düşünüyorumAğrım olmadı öyle şeklini sanırım beğenmedim. böyle yapay bi maddeyle de yaşamak istemiyorum,uzun yıllar vücudumda kalacak olması beni korkutuyor. Yaptırırken hiç böyle düşünmüyordum çok hevesliydim ki burda göğüs büyütme forumunda kızlarla çok uğraştık estetiksiz büyütebilmek için, çok çaba harcadık. Tam hayallerime kavuşmuşken niye böyle oldu bilmiyorum
Ödemler ne Zaman geçti ve ne zaman rahat hareket etmeye başladiniz?bu arada bende de var silikon
Ne kadar Zaman sonra geçti ödemleriniz?Valla bende de silikon var...baya oldu yaptıralı...cooook memnunum...benim organim gibi oldular...iyi ki de yaptirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?