Silikonlar ve pişmanlık

crpdm1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
329
32
118
Kızlar daha yeni sayılır silikon taktırdım 1 hafta olmadı ama çok pişmanım eski göğüslerimde güzeldi şımarıklıktan taktırdım gibi hissediyorum öyle küçük de değillerdi fazla. 75 a takıyordum ama tam dolduruyordu.
Aranızda taktırıp pişman olan var mı geçici bişey mi bu psikolojim bozuldu resmen ödemler falan inince belki güzel gelir gözüme diyorum ama çıkartırmak istiyorum daha fazla deforme olmadan

pişman olup çıkarttıran vardı.
şeklini beğenmeyip pişşman olanda vardı.
ancak sen henüz çok yenisin biraz sabırlı ol lütfen neden pişman oldun ki ağrıdan mı yoksa şekilden mi

Bazisinda hic yoktur erkek gibi olur o baska ama eger gogus yuvarlak.sekilliyse bence hic silokona gerek yok cunku destekli camasirla ve sporlar gayet iyi oluyor sarkmis olsa bile

pişman olup çıkarttıran vardı.
şeklini beğenmeyip pişşman olanda vardı.
ancak sen henüz çok yenisin biraz sabırlı ol lütfen neden pişman oldun ki ağrıdan mı yoksa şekilden mi
Ağrım olmadı öyle şeklini sanırım beğenmedim. böyle yapay bi maddeyle de yaşamak istemiyorum,uzun yıllar vücudumda kalacak olması beni korkutuyor. Yaptırırken hiç böyle düşünmüyordum çok hevesliydim ki burda göğüs büyütme forumunda kızlarla çok uğraştık estetiksiz büyütebilmek için, çok çaba harcadık. Tam hayallerime kavuşmuşken niye böyle oldu bilmiyorum

Benimkiler 85 beden destekli kullanıyorum . Şekil olarakta dik ve dolgun ama cesaret edebilsem taktırırdım .
Çok seksi duruyor bi kere
Bence biraz daha sabret . Sonra bikinini giyerrsin seksi seksi dolaşırsın

İyi yapmışsın boşver ödemler bi insin giyeceğin bikinilerle nasıl duracağını düşün.benimkilerde 85 şekli çok güzel ama cesaret edebilsem taktırırım çünkü silikonlu çok güzel oluyorlar

henüz çok yenisin üç ay içinde alışırsın diye düşünüyorum

Valla bende de silikon var...baya oldu yaptıralı...cooook memnunum...benim organim gibi oldular...iyi ki de yaptirdim...

Dur bir bismillah çok yeni.. Şu an şekli bile belli değil ki.. 2-3 ayda şekli ancak oturuyor, 1 yıla kadar da gerçek şekline kavuşmaya başlıyor. Benimkiler ilk aylar yamuk yumuktu, şimdi doğal memeden hiçbir farkı yok. Sakin kötü düşünme, düzelecek ve yaptırdığın için iyi ki diyeceksin.

Konu hakkinda bilgim olmamakla beraber alisma surecinde oldugunuzu dusundum.bir iyilessin odemler.Sonra vucudunuza uyum saglar su an yabanci madde gibi hissetmeniz normal.bi de yorumlarda okudum da 80-85 normal değil mi silikon gerekli mi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…