Silikonlu Meme Tarifi

elinize sağlık. bizim toplumumuz bellidir, kol kırılsın yen içinde kalsın ne kadar pislik yapılırsa yapılsın gizliyse sorun yok ama açıkça konuşulursa vay halimize.

Ortam kötü bikere böyle yilisik konuşmalar normaldir öyle bir ortamda sevgilinizde terbiyesizlik etmiş fazlasıyla daha önceden dokunmuş bile olsa bu ne curet benim yanımda soyluyo

Konu sahibinin modernlikten kastı; 'insanların yaşayış biçimlerini yargılamayip, asıl soru yerine konuyu başka yere çekmeye calismayanlar' demekti. Tabi bunu anlamak için de algı sorunu olmaması gerek.

"Modernlik"le alakali bir kamu spotu olusturulmali bence. Sene Isa'dan sonra 2016 ve hala bu kavramin anlamini bilmeyen insanlarimiz var.

"Modernlik"le alakali bir kamu spotu olusturulmali bence. Sene Isa'dan sonra 2016 ve hala bu kavramin anlamini bilmeyen insanlarimiz var.
Evet zaten biz modernler bu çağda her turden insan olduğunu bilir ve saygı duyarız. Bizim gibi olmayanları yargilamaz saldirmayiz. Cesitlilige ayak uyduruyoruz. Kamu spotu olarak algila bunu.

Evet zaten biz modernler bu çağda her turden insan olduğunu bilir ve saygı duyarız. Bizim gibi olmayanları yargilamaz saldirmayiz. Cesitlilige ayak uyduruyoruz. Kamu spotu olarak algila bunu.

Uslubunuz bile modernliginizin dozunu ortaya koyuyor. :)

Sosyal platformlarda saygi duydugum insanlara o tarzda yaklasiyorum, uzgunum.

Saygi da modernligin parcasi degil mi? :)

Sirf size muhalif oldum diye saygiyi hak etmedigimi dusunuyorsaniz modern sifati size birkac beden buyuk. :)

Saygi da modernligin parcasi degil mi? :)

Sirf size muhalif oldum diye saygiyi hak etmedigimi dusunuyorsaniz modern sifati size birkac beden buyuk. :)
Tam tersine benim dusuncelerimin tersini savunup, bana ve benim gibilere saygi gosterenleri daha cok seviyorum ben.
Kendini ustun insan olarak gorup ona buna ahlak bekciligi yapanlar bende saygi uyandirmiyor.
Ayrica o kadar saygi derdinde olan insan once diger insanlara saygi gosterir. 'Siz' kelimesinin derdije dusmeden once insan bir donup kendine bakar, ben ne kadar saygi gosteriyorum insanlarin hayatina da karsimdaki insanlar bana ne versin.
Kisaca sizli bizli konusmak kimseyi saygili insan yapmaz.

Her insanin dusunce bicimine, dunya gorusune, yasam tarzina saygim sonsuz. Bir seneye yakin bu forumdayim ve hicbir konuda genelleyici, onyargili veya dislayici bir tutum sergilemedim. Bu nedenle, suclayici tavrinizdan uzaklasin, haddiniz degil cunku.

Modern nedir ya sen buna modernlikmi diyorsun ac bir sozluge bak modern insanlar kulturlu medeniyet sahibi olanlardir sevgilisinin memesini konusan ya..aklar degildir saptirmayin ve anlamini degistirmeyin sizin gibiler medeniyetin icine ettiler
Şşşş!
Ablalar gelir saldirirlar simdi. Yesilayciyim alkole sigaraya karsiyim de bastaci olursun. Ama en ufak muhafazakarlik kirintisi tasi ustunde yada tasima hissetsinler "sen benim yasamima saygi duymuyorsun ocu kaka" olursun. Sonra muhafazakarlarin hatalari yanlislaeri serilir bi guzel " biz hic degilse bunu yapmayiz" derler. Neyin yarisina girdiklerini anlayamadan ardindan genellestirmeyin derler. Genellestirmenin âlâsini yaparlar. Kutuplastirmayin derler kutuplastirmanin en guzel orneklerini siralarlar.
Tum bunlar olurken bide siz hayatindan memnun olmayan o yuzden boyle ortamlari kiskanan(!) insan olursunuz. Size nahos gelen ortami belirttiginizde guya "ustunuzdeki baskilar sonucu mutlu(!) olan insanlari" kiskaniyor olursunuz. Sizi hislerinizi cok iyi bilirler. Psikologlar halt etmis.

Bu tur saldirilarin hedefi konumundasiniz.
Kolay gelsin

Arkadasim cevrenden memnunsun onu anladik cunku senin cevren elit ve modern insanlar... ama ben kendi cevreme bakiyorum hiiicc modern degilmis ona uzuldum bak simdi... cunku asla bir araya gelince millettin totosunun memesinin muhabetini yapmiyorlar hatta beylerin agzindan bi kufur cikinca bin kere ozurlerini dinliyoruz .... neyse senin soruna cevap vereyim benim yanimda hayalindeki meme tarifi yapan adami yanima bile yanaştirmam .... bide merak ettim kizlarda malum seyin boyutu hakkindaki hayallerini paylastinizmi ???

Orda hava atmış silikonlu da elledim gibisinden amacı bu bence.eşim ilk çıktığı kızın memelerini anlatmıştı gülüp geçtim çünkü amacı kiskandirmakti bu zevki yaşamadım ona seninki farklı aynı şeyi bende sana yapıcam derdim kesin

İçki içenleri yükselteceğim derken içki içmeyenleri gömmek.

Sabahtan beri okuduğum yorumlar arasında ki en bomba yorumlardan birisi hele ki son cümle her şeyi özetliyor olsa gerek elinize sağlık hanımefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…