elinize sağlık. bizim toplumumuz bellidir, kol kırılsın yen içinde kalsın ne kadar pislik yapılırsa yapılsın gizliyse sorun yok ama açıkça konuşulursa vay halimize.yahu ne kadar tahammülsüzsünüz
bir konu ne kadar sabote edilebilir en iyi örneklerinden vermişsiniz
bir konu da bar alkol erkek arkadaş kelimeleri geçsin sanki konu sahipleri pavyona düşmüş muamelesi yapıyorsunuz
konu sahibi de banlanmış
çok önceden buraya konu açılmıştı arkadaşıyla bara gittiğini kız arkadaşının erkek arkadaşının sapıttığını arkadaşını dövmeye kalktığını kendinin araya girmesiyle kendisinin dayak yediği kıza neler neler yazmıştınız?
aklıma gelenler ohhh iyi olmuşlar keşke daha beter dövseymiş sizi adam
inşallah annen baban öğrenir de seni okuldan alırlar havada uçuştu
kıza tek kişi çıkıp yardım etmedi
ki kız 18 yaşında mıydı neydi
gözünüz de içki içen insanların hepsi sapık, hepsi ekstra rahat insan namussuzlar kimin eli kimin cebinde belli değil diğer içki içmeyenlerin hepsinin evine nur iniyor da
o çok kapalı çok dindar ailelerin içinden kendi dayısının kıza sulandığı aileler var onlar ne olacak peki ama olur mu öyle şey değil mi
genellemeyelim değil mi ama siz bunu yapınca sorun yok
rahatlıktan girmişler sen de bir tarafını açıp gösterseydinden çıkmışlar
konu sahibi konusuna kendi gibi düşünenleri istemekte haksız mı şimdi?
bana göre değil içki muhabbeti de yazma ama yok illa kendinizin ne kadar namuslu olduğunuzu buraya yazacaksınız
illa ki insanları yargılayacaksınız hakaret edeceksiniz başka yolu yok
içki sadece insanın içindekileri dışa vurdurur
evinin tüm sadakasını içkiye yatırıp içip içip karısını dövenlerle pazar akşamları gidip mezenin yanında bir iki kadeh bir şey içeni ayırın bir
konu sahibine gelince bu adam nerede nasıl davranacağını bilmeyen biri
içki masasının da bir adabı görgüsü vardır özellikle yanında sevgili durumunda ol olma kız arkadaş varken o eliyle gösterme hareketi falan iğrenç geldi
Konu sahibinin modernlikten kastı; 'insanların yaşayış biçimlerini yargılamayip, asıl soru yerine konuyu başka yere çekmeye calismayanlar' demekti. Tabi bunu anlamak için de algı sorunu olmaması gerek.
Evet zaten biz modernler bu çağda her turden insan olduğunu bilir ve saygı duyarız. Bizim gibi olmayanları yargilamaz saldirmayiz. Cesitlilige ayak uyduruyoruz. Kamu spotu olarak algila bunu."Modernlik"le alakali bir kamu spotu olusturulmali bence. Sene Isa'dan sonra 2016 ve hala bu kavramin anlamini bilmeyen insanlarimiz var.
Evet zaten biz modernler bu çağda her turden insan olduğunu bilir ve saygı duyarız. Bizim gibi olmayanları yargilamaz saldirmayiz. Cesitlilige ayak uyduruyoruz. Kamu spotu olarak algila bunu.
Uslubunuz bile modernliginizin dozunu ortaya koyuyor. :)
ben de olsam o mesajima verecek cevap bulamazdim. Haklisin.
Harikasınız , anlatmaya çalıştım anlatamamıştım ...Konu sahibinin modernlikten kastı; 'insanların yaşayış biçimlerini yargılamayip, asıl soru yerine konuyu başka yere çekmeye calismayanlar' demekti. Tabi bunu anlamak için de algı sorunu olmaması gerek.
Sosyal platformlarda saygi duydugum insanlara o tarzda yaklasiyorum, uzgunum.Modernlige tanimadiginiz insanlara "sen" diye hitap etme gafletinden kurtularak baslayabilirsiniz mesela. Zor degil. :)
Sosyal platformlarda saygi duydugum insanlara o tarzda yaklasiyorum, uzgunum.
Tam tersine benim dusuncelerimin tersini savunup, bana ve benim gibilere saygi gosterenleri daha cok seviyorum ben.Saygi da modernligin parcasi degil mi? :)
Sirf size muhalif oldum diye saygiyi hak etmedigimi dusunuyorsaniz modern sifati size birkac beden buyuk. :)
Tam tersine benim dusuncelerimin tersini savunup, bana ve benim gibilere saygi gosterenleri daha cok seviyorum ben.
Kendini ustun insan olarak gorup ona buna ahlak bekciligi yapanlar bende saygi uyandirmiyor.
Ayrica o kadar saygi derdinde olan insan once diger insanlara saygi gosterir. 'Siz' kelimesinin derdije dusmeden once insan bir donup kendine bakar, ben ne kadar saygi gosteriyorum insanlarin hayatina da karsimdaki insanlar bana ne versin.
Kisaca sizli bizli konusmak kimseyi saygili insan yapmaz.
Şşşş!Modern nedir ya sen buna modernlikmi diyorsunac bir sozluge bak modern insanlar kulturlu medeniyet sahibi olanlardir sevgilisinin memesini konusan ya..aklar degildir saptirmayin ve anlamini degistirmeyin sizin gibiler medeniyetin icine ettiler
Alkol masasında silikonlu meme muhabbeti açıldı ve sizin sevgiliniz de limonu tutarak "bundan biraz daha katı /yumuşak" vs diye tarif verdi durduk yere diyelim. Arkadaşlarınız da oooohahah diye güldü falan. Normal bi insan bozulmaz mi buna simdi? Eve dönerken yolda sordum "gerçekten gördün dokundun da mi söylüyorsun" diye bilmiyorum emin degilim diyo, amacin neydi kendini daha mi erkek göstermek diyorum ses cikarmiyor. Tabi ordan sonra benim şalterler koptu...
Her silikonlunun memesi de farkli kivamdadir yani bunu düşünemeyecek kadar da gerizekalı iste.
"Umursamaz, bunun icin sevgilimi üzmezdim" diyebilen var mi bunu merak ediyorum?
Orda hava atmış silikonlu da elledim gibisinden amacı bu bence.eşim ilk çıktığı kızın memelerini anlatmıştı gülüp geçtim çünkü amacı kiskandirmakti bu zevki yaşamadım ona seninki farklı aynı şeyi bende sana yapıcam derdim kesinAlkol masasında silikonlu meme muhabbeti açıldı ve sizin sevgiliniz de limonu tutarak "bundan biraz daha katı /yumuşak" vs diye tarif verdi durduk yere diyelim. Arkadaşlarınız da oooohahah diye güldü falan. Normal bi insan bozulmaz mi buna simdi? Eve dönerken yolda sordum "gerçekten gördün dokundun da mi söylüyorsun" diye bilmiyorum emin degilim diyo, amacin neydi kendini daha mi erkek göstermek diyorum ses cikarmiyor. Tabi ordan sonra benim şalterler koptu...
Her silikonlunun memesi de farkli kivamdadir yani bunu düşünemeyecek kadar da gerizekalı iste.
"Umursamaz, bunun icin sevgilimi üzmezdim" diyebilen var mi bunu merak ediyorum?
İçki içenleri yükselteceğim derken içki içmeyenleri gömmek.Ayyy bu içkiyi öcü görüp de aman içki ortamında her şey olur diyenlerden cidden gına geldi.
Ben de içki içmeyen insanları sıkıcı buluyorum mesela. Eksik yaşadıklarını ve eğlenmediklerini düşünüyorum. Ama bir kadın ay geçen gün gün yaparken şaziye bana böyle dedi mealinde bir konuda ayyy bak işte ot gibi yaşıyorsunuz da ondan demiyorum.
Yaşamadığınız şeylerin de önyargısıyla burada ahlak dersi vermeyin.
Benim de ortamım gevşektir, kadın erkek içeriz, çift olarak içeriz, aile büyükleriyle falan da içeriz oh fıstık gibi eğlendiğimiz çok güzel bir hayatımız var.
Burada konu sahibi, içmesi yada ortamı değil sorun, sevgilisinin boşboğazlığı. Bu kadar takılma salak salak konuşmuş işte.
Arkadasim cevrenden memnunsun onu anladik cunku senin cevren elit ve modern insanlar... ama ben kendi cevreme bakiyorum hiiicc modern degilmis ona uzuldum bak simdi... cunku asla bir araya gelince millettin totosunun memesinin muhabetini yapmiyorlar hatta beylerin agzindan bi kufur cikinca bin kere ozurlerini dinliyoruz .... neyse senin soruna cevap vereyim benim yanimda hayalindeki meme tarifi yapan adami yanima bile yanaştirmam .... bide merak ettim kizlarda malum seyin boyutu hakkindaki hayallerini paylastinizmi ???
Ama hayir hayir hayiiiiiiiir ayristirmasanaİçki içenleri yükselteceğim derken içki içmeyenleri gömmek.
Aa neden daha mi sert oluyorProtezli memeyi limonla kıyaslıyorsa emin ol protezli meme ellememiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?