Zeholl uzayıp gitmesin tartışma çıkmasın.+1
Hadi madem oyle diyelim. Boyleymis azicik modern olmak. Sevgili konu sahibinin sozlugunde bu manaya geliyormus diyelim.
Basta bize modern olmanin tarifini verseydi "azicik modern olmayanlar yazmasin" deseydi de yazmasaydik bizde
Ne bilelim meme muhabbetini arkadas ortaminda yayila yayila yapmanin modernligin bi gostergesi olup olmadigini
Evet dogru, ama Turk erkeklerinde abartili bir pasif macoluk var. Namus derler kadini kollayip korumasini bilmezler, kapi tutmaz, kibar davranmazlar, kadina nasil davranilir bilmezler. Adab sifirin altinda cogunun.Değil bence. Görgüsüz ve çiğ insanlar her yerde var. Kezban her yerde kezban maalesef.
Ben de olsam takilirdim,haklisin sen..bunu hemen affetme ozur dilesin biraz da surunsun..sana saygisizlik bu
+1
Hadi madem oyle diyelim. Boyleymis azicik modern olmak. Sevgili konu sahibinin sozlugunde bu manaya geliyormus diyelim.
Basta bize modern olmanin tarifini verseydi "azicik modern olmayanlar yazmasin" deseydi de yazmasaydik bizde
Ne bilelim meme muhabbetini arkadas ortaminda yayila yayila yapmanin modernligin bi gostergesi olup olmadigini
Evet dogru, ama Turk erkeklerinde abartili bir pasif macoluk var. Namus derler kadini kollayip korumasini bilmezler, kapi tutmaz, kibar davranmazlar, kadina nasil davranilir bilmezler. Adab sifirin altinda cogunun.
Hayat görüşü azıcık da olsa modern olanlar yazsın konu sapmasın bi ya. Konu cevre degil ben cevremden memnunum. Sadece sevgilisi olan birinin bu lafi soylemesine karsiyim. Ben buna takilmayacak kadin düşünemiyorum, o ise benim takıntılı oldugumu düşünüyor merak ediyorum gercekten takilmayacak biri var mi?
He o tarife göre antimodern olan ben yorum yapmamıştım Allahtan+1
Alkol masasında silikonlu meme muhabbeti açıldı ve sizin sevgiliniz de limonu tutarak "bundan biraz daha katı /yumuşak" vs diye tarif verdi durduk yere diyelim. Arkadaşlarınız da oooohahah diye güldü falan. Normal bi insan bozulmaz mi buna simdi? Eve dönerken yolda sordum "gerçekten gördün dokundun da mi söylüyorsun" diye bilmiyorum emin degilim diyo, amacin neydi kendini daha mi erkek göstermek diyorum ses cikarmiyor. Tabi ordan sonra benim şalterler koptu...
Her silikonlunun memesi de farkli kivamdadir yani bunu düşünemeyecek kadar da gerizekalı iste.
"Umursamaz, bunun icin sevgilimi üzmezdim" diyebilen var mi bunu merak ediyorum?
Evet dogru, ama Turk erkeklerinde abartili bir pasif macoluk var. Namus derler kadini kollayip korumasini bilmezler, kapi tutmaz, kibar davranmazlar, kadina nasil davranilir bilmezler. Adab sifirin altinda cogunun.
Bence @Zeholl hanimi dislamayin. Kendisinin muhafazakar dusunce sistemine yakin olmasi size yardim etmek istemeyecgi anlamina gelmiyor.Zeholll gmineüzelim git bi kahve falan ic sen hadi bosver beni, ben iyiyim.
Az once ictim hayatim. Sagolasin.Zeholll güzelim git bi kahve falan ic sen hadi bosver beni, ben iyiyim.
Bence bir yeri kopasica... terbiyesiz adamin.Pff hakkikaten ya.. Kadınım der, yerin dibine sokar iste boyle.
Benden sonra tuttuğu her meme silikon olasıca...
Dislanmaktan en cok gurur duyacagim alan acikasi.Bence Zeholl hanimi dislamayin. Kendisi muhafazakar dusunce sistemine yakin olmasi size yardim etmek istemeyecgi anlamina gelmiyor.
Hayvanlarda olan birşey ile kadının mahremi olan yerini nasıl bir tutabildiniz hiç anlamadım. Putlaştırmak falan değil bu. Herşeyin adabı vardır, herşey herkesle konuşulmaz.. Adab-ı muaşeret tir bu.konu sahibi arkadaşım gördügün üzere burası meme konusu acabılecegın bır ortam degıl. Bizim toplumumuzda herşey gizli saklı oldugu icin bunlar konusulmaz. Tanrı askına yaf burada memeden bahsediyoruz herkeste olan hatta hayvanlarda bile olan birsey. Bunu neden bu kadar putlastırıyorsunuz. Nasıl bir toplumuz böyle¿
Benim de hiç hoşuma gitmezdi bu muhabbet açıkçası..ne gerek var, kız arkadaşının yanında resmen ben silikonlu biriyle birlikte oldum diyip , o ortamda sizi küçük düşürmeye..bende sinirlenirdim net.
Bence @Zeholl hanimi dislamayin. Kendisinin muhafazakar dusunce sistemine yakin olmasi size yardim etmek istemeyecgi anlamina gelmiyor.
Ben kimsenin dislanmasina dayananam. Protesto icin cekip gitmisligim vardir. Neyse, keyfin OK ise no problemo amigo!Dislanmaktan en cok gurur duyacagim alan acikasi.
Guzel kalbine tesekkur ederim fakat keyfim gayet yerinde pilavcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?