Silikonlu Meme Tarifi

Zeholl uzayıp gitmesin tartışma çıkmasın.

Değil bence. Görgüsüz ve çiğ insanlar her yerde var. Kezban her yerde kezban maalesef.
Evet dogru, ama Turk erkeklerinde abartili bir pasif macoluk var. Namus derler kadini kollayip korumasini bilmezler, kapi tutmaz, kibar davranmazlar, kadina nasil davranilir bilmezler. Adab sifirin altinda cogunun.

Ben de olsam takilirdim,haklisin sen..bunu hemen affetme ozur dilesin biraz da surunsun..sana saygisizlik bu

Yani iste özür diledigi yok. Kendini mutlak hakli görüyor o yüzden benim gözümde iliski ciddiyetini kaybetti. Çünkü daha once de benzer durum oldu. Baya görüşmedik ameliyata girdi cikti konusmadik aci cekti. Soz vermişti yapmayacağına. Demek ki o kadar da önemli degilmisim.

Zeholll güzelim git bi kahve falan ic sen hadi bosver beni, ben iyiyim.

Evet dogru, ama Turk erkeklerinde abartili bir pasif macoluk var. Namus derler kadini kollayip korumasini bilmezler, kapi tutmaz, kibar davranmazlar, kadina nasil davranilir bilmezler. Adab sifirin altinda cogunun.

Yaneee bizimkilerin en azından içi dışı bir. İçi hanzo dışı hanzo

Kibarlık adı altında içten pazarlıklı takılan hanslar da beter Öte yandan eğitim seviyesi kesinlikle daha yüksek.

Sözün özü insan bahtsız bedeviyse b.ku bulacağı varsa orda da buluyor burda da bknz şekil a ben

Siz buna modernlik mi diyorsunuz allah aşkına. Bir masada kızlı erkekli oturmuş meme muhabbeti ediyorsunuz ve siz sevgilinizin soylemesine mi tskiliyorsunuz. Hayret doğrusu. Kadınların ozelini bukadar ayaklar altına düşürmeyin lütfen ya. Biz tepki verince de lütfen modern olanlar konuşsun asfhghjjjk bla blaaa.

He o tarife göre antimodern olan ben yorum yapmamıştım Allahtan

Benim de hiç hoşuma gitmezdi bu muhabbet açıkçası..ne gerek var, kız arkadaşının yanında resmen ben silikonlu biriyle birlikte oldum diyip , o ortamda sizi küçük düşürmeye..bende sinirlenirdim net.

Pff hakkikaten ya.. Kadınım der, yerin dibine sokar iste boyle.

Benden sonra tuttuğu her meme silikon olasıca...

konu sahibi arkadaşım gördügün üzere burası meme konusu acabılecegın bır ortam degıl. Bizim toplumumuzda herşey gizli saklı oldugu icin bunlar konusulmaz. Tanrı askına yaf burada memeden bahsediyoruz herkeste olan hatta hayvanlarda bile olan birsey. Bunu neden bu kadar putlastırıyorsunuz. Nasıl bir toplumuz böyle¿

Bence Zeholl hanimi dislamayin. Kendisi muhafazakar dusunce sistemine yakin olmasi size yardim etmek istemeyecgi anlamina gelmiyor.
Dislanmaktan en cok gurur duyacagim alan acikasi.

Guzel kalbine tesekkur ederim fakat keyfim gayet yerinde pilavcim

Hayvanlarda olan birşey ile kadının mahremi olan yerini nasıl bir tutabildiniz hiç anlamadım. Putlaştırmak falan değil bu. Herşeyin adabı vardır, herşey herkesle konuşulmaz.. Adab-ı muaşeret tir bu.

Benim de hiç hoşuma gitmezdi bu muhabbet açıkçası..ne gerek var, kız arkadaşının yanında resmen ben silikonlu biriyle birlikte oldum diyip , o ortamda sizi küçük düşürmeye..bende sinirlenirdim net.

Kendimi tam olarak küçük düşmüş, asagilanmis, boştan yere kürek cekmis ve soyguna uğramış gibi hissediyorum.

Dislanmaktan en cok gurur duyacagim alan acikasi.

Guzel kalbine tesekkur ederim fakat keyfim gayet yerinde pilavcim
Ben kimsenin dislanmasina dayananam. Protesto icin cekip gitmisligim vardir. Neyse, keyfin OK ise no problemo amigo!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…