Silikonlu Meme Tarifi

Yaa ne gereksiz muhabbet. Hem de başkalarının olduğu ortamda. Ben de kızardım. Bi şekilde o limonu o muhabbetin içine sıkar ve kalkar giderdim. Haklısınız yani bence.

Kendimi tam olarak küçük düşmüş, asagilanmis, boştan yere kürek cekmis ve soyguna uğramış gibi hissediyorum.

Anlıyorum çünkü bende tam olarak bunları hissederdim.Bence sertçe uyarın erkek arkadaşınızı..bilerek yaptığını düşünmüyorum ama sanırım biraz patavatsız..Bir daha sizi bir ortamda küçük düşürecek birşey yaparsa sizde kalkın gidin bu seferde o küçük düşsün.Herkes sınırını bilecek, yok öyle dünya.Resmen erkekler kendi aralarında yaptıkları muhabbeti yapmışlar.

Gel de anlat iste. Memeden ve alkolden sıyrılıp cevap verebilen sayısı cok az. Digerleri ne yazik ki alkolde ve memede boğularak can verdi.

Dostlarla alkol masası gibi rahat bir ortamda olunsa bile bir insan ne konuşacağını bilmeli. Belki alkol yüzünden oto-kontrolünü kaybedip kendini sansürleyemedi. (ki bir insan beceremiyorsa alkol içmemeli)

Örnekleyerek silikonlu silikonsuz göğüs kıyaslaması yapması başlı başına çok yakışıksız. özellikle bayan yanında çok itici. Çok bilirim algısı yaratmaya çalışmış gibi gözüküyor. Halbuki her doğal göğüsün aynı sertlikte olmadığı gibi her silikonlu göğüs de aynı sertlikte değildir. Kendisi bilmediği bir konuda atıp tutmuş, bu da hanesine bir eksi.

Ben tutulucak bir yan göremedim. Sanırım bu diyaloga şahit olan çogu kadın benle hemfikir olur. Burada sorma ihtiyacı duyduğuna göre belli ki sende rahatsızlık duymuşsun, tepkini göstermelisin.

Saygısız kişiliksiz biri bencs arkadaşınız öyle elalemin ortasinda "silikonlu meme kıvamı tarifi" mi verilir!? Çok dokunmuş çok görmüş galiba

Konu limonun enine kesilince memeye benzemesinden acilmisti da :) daha kati veya cıvık oldugu sahip olunan meme dokusuna bagli zaten degil mi
Yernizde olsaydim bluzu acip herkese flash ederdim. "Ne var bunda muhallebi cocugu? senin annende olmasaydi bugun hayatta olacak miydin? " . Sanki araba yedek parcasi, insan organi bu insan.

Bildigini falan sanıyor oğlan çocuğu iste.

Konu sahibi alkol kullananlari modern olarak nitelendiriyor.Ortamindan da memnun.Devam edin iste dert ne dedim.
Sizde mudahil olmayin
Konu sahibi alkol olayını modern olarak nitelendirmedi , aynı bakış açısından olan insanları kastetti , bana göre normal size göre anormal ...

Buradaki soru farklı sizin soruya cevabınız kabul edilir , konu dışı yorumlar kişinin soru cevabı öğrenemediğini gösterir . Buraya gelince hep tabularınız var , normal hayatta nasılsınız çok merak ettim ...

İşte sizin yaptığınızı anlamanız için hayatınızı irdelemek istedim , hoş mu değil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…