Silikonlu Meme Tarifi

Saygısız kişiliksiz biri bencs arkadaşınız öyle elalemin ortasinda "silikonlu meme kıvamı tarifi" mi verilir!? Çok dokunmuş çok görmüş galiba

O imajı yaratmak istiyor iste. Beni hiçe sayma sebebi o bence. Eski hayatını özlüyor herhalde çenesine vurdu. Bi degerim olsa özür dilerdi zaten. Ugrasmadigina göre kendini haklı sanarak yasamasinda bi sikinti yok artik.

Benim eski sevgililerim dürüsttü en azından. Evet sen sinir ol diye yaptım ya da evet kendimi farkli gostermek icin yaptim bile derdi yüzüme. Bu korkak, kaçtı. Gelen, gidenleri bile aratıyor iste.

Kizmiyorum.beni hayatimi bilmiyorsun.merak etme.gayet iyi bir bakis acisina sahibim.insanlarida siniflandirmam.herseyin bir dozu oldugunu dusunuyorum.konuyu gayet iyi anladim.
Daha evvel bir konu acmisti sevgilisi hani hepimizin urktugu arabada icen ayyaslar vardir ya...gecelere kadar.iste o tiplerden
Siz gece yuruyuse ciktiniz..arabada icen birilerini gordgunuzde "ay tabulari yok ne kadar modernler" diyemi dusunuyorsunuz kimsenin tarafi olmayin.taraf tutacagim diye yanlislari dogru gostermeyin.
Hangi erkek sevgilisinin yanida limonu kesince memeye benziyor haha...muhabbetine girer.adamlik mi bu.modernlik mi??? Siz neyi savunuyorsunuz.neyin tabusunu.
Su alkolakarsi olanlar sig dusunceli olarak gormekten vazgecin.sizin ki bir tercihse bizimkide oyle.
Alkol sizi bir sinif yukari cekmiyor

Ben olsam alkollüyken yapılan böyle patavatsız şakalara sinirlenmezdim. Benimki silikon değil hayırdır nerden biliyon der geçerdim heralde

Size de malzeme vermeye gelmio. Kaynana gibi insanın yüzüne vurmak icin firsat kolluyorsunuz.

nefret ederim bu tarz seylerden benim esim degil baskasının ki yapsa onada sinir olurdum ve gozume igrenc bir adam olarak gorunurdu erkek dedigin boyle muhabbet yapmamalı vay be silikonlu meme ellemiş tamam sen daha erkeksin falanmı diye dusunulur sanıyorlar

Ben olsam alkollüyken yapılan böyle patavatsız şakalara sinirlenmezdim. Benimki silikon değil hayırdır nerden biliyon der geçerdim heralde

Ben de oyle yaptim zaten tam olarak. Ama sonra yalniz kalinca uyardım, hatasi yok gibi davraninca sinirlendim. Ipler koptu.

Ortamda sevgilinizden başka erkek var miydi

Taraf tutmuyorum konu sahibini tanımıyorum bile , araç içerisinde kimseye rahatsızlık vermedikleri sürece alkol alsınlar kime ne !

Bazen bakıyorum da bu konulara çok takılan insanlar özgür değil , yapmak isyeyipte yapamadıkları için , kimileri var içi seni dışı beni yakar tiplemesinde ...

Ben herkese her düşünceye saygı duymaya çalışırım. Ama hemen yok sevgili , yok meme yok alkol abooooo diyen insanlar biraz geriye beni....

Konu sahibine saygısızlık yapmak istemem , ziraa konu polemikler ile dolmasın , size iyi günler dileyerek nokta koyuyorum ...

Sadece suna cevap verecegim.sandiginiz gibi biri degilim.gayet ozgurum:) herkesin dusuncesi olabilir. Sizede iyi gunler...

Kendimi gayet modern biri olarak düşünürken. Ortamda konuştuğunuz konuyu modernlik olarak izah etmeniz günümüzde modernligin ne derece göreceli olduğunu gösterdi. Bununla beraber sevgiliniz de kendine göre modern davranıp daha önce ki deniyiminden örnek vererek silikonlu meme nasıldır diye muhabbet dönen masada herkesi aydınlatmış.

Samantha, cok sekersiniz :)
Ayrica da cok haklisiniz.
Zaten gayet sikmayan bir yapiniz varken adam bir de pms oncesi gibi "ama beni uzuyosuan"a baglamis, korkunc.
Ki bu tarz bir konusma yapmis olmaniz, 2. kere ayni hataya dustugunu gosterir.
Bu da acik acik onemsemedim ya da ben bir dengesizim, deme sekli olmus gibi gorunuyor.

Bir de arkadaslar su modernlik olayini uzatmasak, gercekten cok sikici ya hu.
Konu sahibi alkole ve ortama takilmayin demek istemis.
Yani konu namaz da olsaydi buna da takilmamak gerekirdi.

Benim hayat tarzima ve inanislarima da cok cok ters bi yasam turu ama "herkeş kimsenin hayatina garişamaz gurban oldugumuz ya Rabbimiz" der gecerim yani en nihayetinde :)

Neyse, simdi ayrildiniz mi?

Benim eski sevgililerim dürüsttü en azından. Evet sen sinir ol diye yaptım ya da evet kendimi farkli gostermek icin yaptim bile derdi yüzüme. Bu korkak, kaçtı. Gelen, gidenleri bile aratıyor iste.

Demek ki doğru insanla henüz kesişmemiş yollarınız bir gün öyle biri gelir ki tüm gidenlere teşekkür edersin gittikleri için. O yüzden geçmişte ve bugün edindiğin kötü tecrübelere odaklanıp gelecekten umudunu kaybetme. Bu saygısızlığı ailenin yanında ya da evlenip iki çocuk annesi olduktan sonra da yaşayabilirdin, şimdiden yaşayıp yolları ayırmakta ne var ki. Duyduğun rahatsızlık senin incelikli bir hanımefendi olduğunu, bir özür bile dilememesi onun haddini bilmeyen bir erkek çocuğu olduğunu gösterir. Yakın zamanda geri dönüş yapmak isteyebilir. affetmeeee!! belki biraz yontulur da başka bi hemcinsine faydan dokunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…