Saygısız kişiliksiz biri bencs arkadaşınız öyle elalemin ortasinda "silikonlu meme kıvamı tarifi" mi verilir!? Çok dokunmuş çok görmüş galiba
Kizmiyorum.beni hayatimi bilmiyorsun.merak etme.gayet iyi bir bakis acisina sahibim.insanlarida siniflandirmam.herseyin bir dozu oldugunu dusunuyorum.konuyu gayet iyi anladim.Konu sahibi alkol olayını modern olarak nitelendirmedi , aynı bakış açısından olan insanları kastetti , bana göre normal size göre anormal ...
Buradaki soru farklı sizin soruya cevabınız kabul edilir , konu dışı yorumlar kişinin soru cevabı öğrenemediğini gösterir . Buraya gelince hep tabularınız var , normal hayatta nasılsınız çok merak ettim ...
İşte sizin yaptığınızı anlamanız için hayatınızı irdelemek istedim , hoş mu değil ...
Hayir senin rahatsiz oldugun gorup dokunmasimi bence asla seninle ciddi dusunmuyor
sevgilileerinmi????!!!!
Kizmiyorum.beni hayatimi bilmiyorsun.merak etme.gayet iyi bir bakis acisina sahibim.insanlarida siniflandirmam.herseyin bir dozu oldugunu dusunuyorum.konuyu gayet iyi anladim.
Daha evvel bir konu acmisti sevgilisi hani hepimizin urktugu arabada icen ayyaslar vardir ya...gecelere kadar.iste o tiplerden
Siz gece yuruyuse ciktiniz..arabada icen birilerini gordgunuzde "ay tabulari yok ne kadar modernler" diyemi dusunuyorsunuz kimsenin tarafi olmayin.taraf tutacagim diye yanlislari dogru gostermeyin.
Hangi erkek sevgilisinin yanida limonu kesince memeye benziyor haha...muhabbetine girer.adamlik mi bu.modernlik mi??? Siz neyi savunuyorsunuz.neyin tabusunu.
Su alkolakarsi olanlar sig dusunceli olarak gormekten vazgecin.sizin ki bir tercihse bizimkide oyle.
Alkol sizi bir sinif yukari cekmiyor
Ben olsam alkollüyken yapılan böyle patavatsız şakalara sinirlenmezdim. Benimki silikon değil hayırdır nerden biliyon der geçerdim heralde
Ortamda sevgilinizden başka erkek var miydiAlkol masasında silikonlu meme muhabbeti açıldı ve sizin sevgiliniz de limonu tutarak "bundan biraz daha katı /yumuşak" vs diye tarif verdi durduk yere diyelim. Arkadaşlarınız da oooohahah diye güldü falan. Normal bi insan bozulmaz mi buna simdi? Eve dönerken yolda sordum "gerçekten gördün dokundun da mi söylüyorsun" diye bilmiyorum emin degilim diyo, amacin neydi kendini daha mi erkek göstermek diyorum ses cikarmiyor. Tabi ordan sonra benim şalterler koptu...
Her silikonlunun memesi de farkli kivamdadir yani bunu düşünemeyecek kadar da gerizekalı iste.
"Umursamaz, bunun icin sevgilimi üzmezdim" diyebilen var mi bunu merak ediyorum?
Taraf tutmuyorum konu sahibini tanımıyorum bile , araç içerisinde kimseye rahatsızlık vermedikleri sürece alkol alsınlar kime ne !Kizmiyorum.beni hayatimi bilmiyorsun.merak etme.gayet iyi bir bakis acisina sahibim.insanlarida siniflandirmam.herseyin bir dozu oldugunu dusunuyorum.konuyu gayet iyi anladim.
Daha evvel bir konu acmisti sevgilisi hani hepimizin urktugu arabada icen ayyaslar vardir ya...gecelere kadar.iste o tiplerden
Siz gece yuruyuse ciktiniz..arabada icen birilerini gordgunuzde "ay tabulari yok ne kadar modernler" diyemi dusunuyorsunuz kimsenin tarafi olmayin.taraf tutacagim diye yanlislari dogru gostermeyin.
Hangi erkek sevgilisinin yanida limonu kesince memeye benziyor haha...muhabbetine girer.adamlik mi bu.modernlik mi??? Siz neyi savunuyorsunuz.neyin tabusunu.
Su alkolakarsi olanlar sig dusunceli olarak gormekten vazgecin.sizin ki bir tercihse bizimkide oyle.
Alkol sizi bir sinif yukari cekmiyor
Silkelenmen icin sert ciktim.neyse konudan cikiyorum artik.Hayatinizdaki size gore degil.onunu gormedigin bir yoldasin..dogruyu bulman umidiyle..Size de malzeme vermeye gelmio. Kaynana gibi insanın yüzüne vurmak icin firsat kolluyorsunuz.
Sadece suna cevap verecegim.sandiginiz gibi biri degilim.gayet ozgurum:) herkesin dusuncesi olabilir. Sizede iyi gunler...Taraf tutmuyorum konu sahibini tanımıyorum bile , araç içerisinde kimseye rahatsızlık vermedikleri sürece alkol alsınlar kime ne !
Bazen bakıyorum da bu konulara çok takılan insanlar özgür değil , yapmak isyeyipte yapamadıkları için , kimileri var içi seni dışı beni yakar tiplemesinde ...
Ben herkese her düşünceye saygı duymaya çalışırım. Ama hemen yok sevgili , yok meme yok alkol abooooo diyen insanlar biraz geriye beni....
Konu sahibine saygısızlık yapmak istemem , ziraa konu polemikler ile dolmasın , size iyi günler dileyerek nokta koyuyorum ...
Kendimi gayet modern biri olarak düşünürken. Ortamda konuştuğunuz konuyu modernlik olarak izah etmeniz günümüzde modernligin ne derece göreceli olduğunu gösterdi. Bununla beraber sevgiliniz de kendine göre modern davranıp daha önce ki deniyiminden örnek vererek silikonlu meme nasıldır diye muhabbet dönen masada herkesi aydınlatmış.Hayat görüşü azıcık da olsa modern olanlar yazsın konu sapmasın bi ya. Konu cevre degil ben cevremden memnunum. Sadece sevgilisi olan birinin bu lafi soylemesine karsiyim. Ben buna takilmayacak kadin düşünemiyorum, o ise benim takıntılı oldugumu düşünüyor merak ediyorum gercekten takilmayacak biri var mi?
Benim eski sevgililerim dürüsttü en azından. Evet sen sinir ol diye yaptım ya da evet kendimi farkli gostermek icin yaptim bile derdi yüzüme. Bu korkak, kaçtı. Gelen, gidenleri bile aratıyor iste.
Alkol masasında silikonlu meme muhabbeti açıldı ve sizin sevgiliniz de limonu tutarak "bundan biraz daha katı /yumuşak" vs diye tarif verdi durduk yere diyelim. Arkadaşlarınız da oooohahah diye güldü falan. Normal bi insan bozulmaz mi buna simdi? Eve dönerken yolda sordum "gerçekten gördün dokundun da mi söylüyorsun" diye bilmiyorum emin degilim diyo, amacin neydi kendini daha mi erkek göstermek diyorum ses cikarmiyor. Tabi ordan sonra benim şalterler koptu...
Her silikonlunun memesi de farkli kivamdadir yani bunu düşünemeyecek kadar da gerizekalı iste.
"Umursamaz, bunun icin sevgilimi üzmezdim" diyebilen var mi bunu merak ediyorum?
Zamanin bukadarmi degersiz boyle insanlarla harciyosun ararsin bu yillariniBenimle ciddi düşünmüyor evet. Hicbir zaman da dusunmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?