Şımaran koca

ama alışık oldugu için başta daha cok çeker kendini sonra sen pes etmezsen yola gelir.
2gün sonra sen aradıysan muhtac oldugunu bir nevi göstermişsin tekrardan. böyle işe yaramaz ki.

ama mesela benım demek istediğim kavga edip sürekli tartısmak değil. ben küsünce buz kesiliyorum asla konusmuyorum elimde olmayarak yani yapım böyle. sonra konusturmaya calısan o oluyor derken barısıyoruz. susup yüzü düşürmek bence en etkilisi

Ben de varım mesajla laf sokmaya bayılırım telefonda yanında söylemediğimi msj da söylüyorum daha etki ediyor sanırım

Anca sinirim çıkıo. Oraya laf gitmeden eksik kalıyor. Hani erdemli davranayım lafı vardırmayayım diyorum da oraya olmuyor. Bir sonraki gün mutlak çıkıyor laf.
Elmy ama delik de girilmeyecek gibi değil ki bee.

Sen de kafayı kayınpederle bozucan

Ben aynı evde bile mesaj yazarım

Şu dokunmatikler çıktığından beri mesajlaşma zevkim kalmadı. Hiç kullanmıyorum mesaj kısmını neredeyse bir tek whats up kullanıyorum o da zoraki. kaldı ki ben o sinirle ous a yazamam bile harfler birbirne girer

bende artık öyle yapıcam galiba yoksa kavga falan edemiyorum gidip yatak odasında zıbarıyorum

Suratım mahkeme duvarına dönüyo
İçimden konuşmak gelmiyo
Sonra alıyorum elime telefonu, Allah ne verdiyse sitem mitem o biçim yani..

İşin komiği, o da mesajla cevaplıyo

Ben mesajla daha güzel giydiriyorum sanki

biz bide rizeliyiz ikimizde ne inadız bir bilsen bisefer ama tamam dedim busefer aramicam 10gün aramadım o aradı sonunda özlemekten ölmüştü

tek zevkim kocişle msjla kavga etmek
Off birde karadenizz inadııı diyosunnn :26:
Bendee arnavutumm meselaa, arnavutt damarımm war mı bilmem..
Bazen war sanırımm.. Ama 10 gün dayanırmıyımya ben aramamakla baksana adam
beni istemediğini düşünürüm ozaman diyii bana saçma bi cewap farkındayımm..

Yanımda olsaa o dediğini çok güzell yaparımda ben..
Anında ruh halim benim yüzüme yansırr çünkü..
Gerekirse de konuşmam..
Ama uzağımdayken 2 gün dayandımya..
Sordum kendisine, ben aramasydım ne olucaktı..
Beni istemediğini düşünürdüm dedi..
Eeee ben neden senin o düşündüğünden düşnmüyeyim ki ozamaan..
İyi sen arama, ben arama pisi pisinee mok yoluna gidicez ozaman süperr dimii dedimm..
Benim sinirlendiğimi anlayıncaa gülüyo karşımdaa ya, oyy benim aşkım sinirlendii gene bilmem ne

e hep sen aradığına göre ozaman sende onun seni istemediğini düşünmüyormusun seni seviyor istiyorsa arıyacak arkadaş o adam buraya gelicek

e hep sen aradığına göre ozaman sende onun seni istemediğini düşünmüyormusun seni seviyor istiyorsa arıyacak arkadaş o adam buraya gelicek

İşte bende aynı soruyu sordumm,
sen öyle düşünürsen bende öyle düşünürümm ozaman diye..
Bana bunlarla gelme diyo.. Sen düşünürsen bende düşünürüm gibi cewaplar klasik cewaplarmışş..
Ben düşünemezmişimm.. Çok bencil lan bu bak ben sinirr oldumm,
böyle konuşunca daha iyi anlıyomm..
Bana gelecekk o arkadaşşş

tam öyle dediği an çat diye telefonu suratına kapatmak gerek bence

tam öyle dediği an çat diye telefonu suratına kapatmak gerek bence

Bunu yüz yüzeyken konuşmuştukk,
yüzüne mi çaksaydım ozaman nee

Ya birde benim sinirlenmem hoşuna gidiyo
sırnaşıyo hemenn

Ama bu konuyu telefonda konuşsak
tartışırdıkk gene kesinnn bencill gıcıkk..

ya sizin ilişki konu sahibi gibi değilse sorun olmaz bence bazen kavga iyidir

ya sizin ilişki konu sahibi gibi değilse sorun olmaz bence bazen kavga iyidir

Birazz benziyo..
Bazen kaybetme korkusu olmadığını düşündürtüyor bana..
Hanii kavga ederken, napiyim üzülüyorsan şimdii üzül umrumda değil tawırlar beni ayar ediyor.
Sonraa sana kıyamıyorum sinirlendiriyosun beni demesiii çileden çıkıyorum :95:
Karşısında eğerr kavgacıı arıza bi kadın olsaydı, ilişkimizz bizim en fazla 1 ay sürerdii..

hayır işte böyle düşündüğün için 1 ay süreceğini sanıyorsun.
o sana böyle davranıyorsa demek ki aynı yolla karşılık vermen lazım. başka türlü anlamaz yaptıgını canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…