Şımaran koca

hayır işte böyle düşündüğün için 1 ay süreceğini sanıyorsun.
o sana böyle davranıyorsa demek ki aynı yolla karşılık vermen lazım. başka türlü anlamaz yaptıgını canım.

Yaptımda işte anca 2 gün dayandım..
Elbett benimde sabrım taşar ama dimii..
Kukla değiliz sonuçtaa..
Ya şu an mesaj döşeyesim geldiii ona

Aynı sorun bu ara bende de var, doğum sonrası 2 yıllık izindeyim ankarada tanıdığım çok fazla kimse yok, genelde evdeyim ve bütün ilgim kocamın üstünde, zamanla şımarttığımı farketmeye başladım, beni üzecek bişey söylemez hiç ama besbelli şımarık çocuk gibi oldu bi an önce iş bulmaya bak canım, az çok deme, yada çevre yapmaya çalış bak ne güzel bebek yok kurslara falan git, bana gel oturmaya:)) şaka bi tarafa sevgiyi bile abartmamak gerekiyo

Günaydın bayanlar hiç biriniz görüşürüz yazmamışsınız bana aşk olsun, ama benim durumumda bayanlar da yazmış başlık altına hoşuma gitti. hep beraber dize getirelim kocalarımızı =). Tavrımı koyduğum ilk günün sonuçlarını aktarıyorum; akşam yemeğinde hazır çorbayla makarna yapmıştım ki normalde soframda üç çeşit yemek olur yemeklerimi de herkes beğenir beyimiz anasının yemekleri gibi güzel olmadığını savunur.

5 gibi aradı arkadaşlarıyla dışarıda plan yaptıklarını eşlerin de katılacağını gelmem gerektiğini söyledi süslendim gittim arkadaşları ilişkimizi hep taktir eder eşimi tebrik ederlerdi ( beni nasıl yola getirmiş diye ) ama dün akşam öyle olmadı güldüm eğlendim ama eşimle gram ilgilenmedim eşlerinden biri nasıl olduğumu sordu iyiyim dedim gayet normal çok mutluyum.

Eve geldik neden böyle davrandığımı sordu eşim farkında değilmiş gibi nasıl yani canım dedim nasıl dvranmışım ki gayet normal davranıyorum sen alınganlık yapıyorsun bence.

Çay demledim tatlısını koydum ama ona eşlik etmedim diğer koltukta tv izledim yanıma geldi iki def öptü beni =)

Sonra tv izlerken uyumayı çok severim kıvrılıp uyumuşum koltukta öperek uyandırdı kaldırdı yatağımıza götürdü sarıldı bana ama uykum var uyumam lazım diyerek aarkamı dönüp uyudum.

Sabah uyandırdım ekmek yok evde bahanesiyle kahvaltı hazırlamadım yataktan hayırlı işler hayatım diyerek uğurladım ki normalde ayakkabısını çıkarır o gidene kdar bakardım arkasından. sinirlenmiş olacak ki kapıyı çarptı çıktı. ben ilk günkü gelişmelerden mutluyum bayanlar =) devam etmek bahanem oldu.

ilgi eksilince bak noluyrmş açıkcası sevindim yani hak etti bunu anlar umarım nasıl oluyrmş tek taraflı ilgi:13:

sana demiştim değil mi işe yarar diye
bu taktiklerle kaç yuva kurtudu bee

ahahah erkenden sevinmek istemiyorum bende ama
kurtulanlardan biride benim yuvacım olsun inşallah.

sen böyle devam et daha mutlu olacaksın emin ol tamamen ilgiyi kesme ama her şey yerinde güzel. yavaş yavaş süründür

Son düzenleme:
Yanlış takdikleri ıyguluyorsunuz. Hele cinsellikle cezalandırmak ilgisizlik göstermek evliliğinizin intiharı olur. Mutlu evliliğinizde ilgi göreceğim derken huzursuz bir adamla karşı karşıya kalırsınız. İnci yeşil yurt un kitaplarını okuyun derim . Kocanıza hislerinizi sakin bir zamanda anlatsanız takdiğe filan gerek de yok aslında. Siz bilirsiniz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…