- Konu Sahibi MinikPiranha
-
aynen bende her konuda sabırsızım hemen olsun istiyorum bişey istediğimde olmazsa depresyona giriyorum :26: bide bu kısa hayatta küs olarak geçirmek istemiyorum 1dk bilebenimkide başak küser hemen gıcık
Bencede.. Tabi bunlardan önce kendine güven gerekiyor, en başta eşini vazgeçilmez olarak görmemeli bence, anladığım kadarıyla okulu mesleği var, kendine güvenip ayakları üstünde durmaması için bir sebep yok..
Ben de eskiden asla ama asla küs kalamazdım. Sorun bir şekilde konusulmalı ama trip atılmamalı diye düşünüyordum. Ama tecrübelerim bana aksini öğretti. Gerekiyorsa adamın iliğini kemiğini sömüreceksin. Bu demek değil ki ota moka trip at. Haklı olduğunda süründürülmeli.
Ben de eskiden asla ama asla küs kalamazdım. Sorun bir şekilde konusulmalı ama trip atılmamalı diye düşünüyordum. Ama tecrübelerim bana aksini öğretti. Gerekiyorsa adamın iliğini kemiğini sömüreceksin. Bu demek değil ki ota moka trip at. Haklı olduğunda süründürülmeli.
ya bende küssem bile çok kısa sürer ve konuşmayı hiç sevmem nedense kavga edemiyorum artık hiç oyüzdenben msjla süper kavga edenlerdenim bazen diyorum yatak odasına gidim msjlaşalım
ay sizin anlattıklarınıza göre ben cok gaddar kalıyorum ya
ay sizin anlattıklarınıza göre ben cok gaddar kalıyorum ya
öyle mi diyorsun ama ben memnunum yagençken bende öyleydim geçicek canım merak etme
Yerinde olmak isterdimm haa
ya bende küssem bile çok kısa sürer ve konuşmayı hiç sevmem nedense kavga edemiyorum artık hiç oyüzdenben msjla süper kavga edenlerdenim bazen diyorum yatak odasına gidim msjlaşalım
Küsmekkk naz yapmak kadınaa yakışır zatennn ya dewir değişti hakkatten
ahahahaha msjla laf sokmak in cemkirmek out
Bence de, erkekler bizden daha tripcan
öyle mi diyorsun ama ben memnunum yahaksız olsam bile o özür diler kurtulmak için artık ne kadar bezdiriyorsam
olursun aslında ya dediklerimi uygula 2 günde muma çevirirsin
justu tanıyorsun dimi onun da eşi böyleydi şimdi burnundan getiriyor just
Küsmek diye bir şey gerçekten var mı elmy ya evlilikte? Gerçi ben aynı evin içinde 1 yıl küs kalan çift tanıyorum da.
Ben de küsme olayını onu süründürme değil de kendi sinirimin geçme süresi olarak yorumluyorum.
İlk evlendiğimiz zaman bu süreçler çok canımı acıtırdı ama şimdi hiç dokunmuyor
evet yaa bazen işteyken canım sıkkın oluyor kavgayı patlatıyorum eve gelince bişey olmamış gbi oluyorumşizofrenmiyim neyim
Küsmek değil de ipeğim böyle mırın kırın etmek var ay cok kırıldım, parçalara ayrıldım, senin gibi mikemmel bir odunun beni üzmesi hayal kırıklığına uğrattı"lar var
Sorunlu Kadınlar Kulübü
Kız kavga ettik 2 gün inat ettim aramadımm..
Aramadıya beniiii iant işteee inattttt
3.gün ben aradımm, hiç bişi olmamış gibi konuşmaz mı birde üstünee..
Dedimm sen iyimisin..
Açma konuyu dedi ağzıma tıkadıya lafııı..
Sonra normale döndük. Ama heçç bi mokk halledemedikk..
Ama unutmadım ben bunu tabi, elbet önüne getiricem bu konuyu..
Yanii beni rahatsız eden bi konuydu oyuzden tartışmıştık..
O konuyu halledemezsem kendimce gözlerim açık gider o derecee
Ouslara mesajla laf sokan tek ben değilmişim demek
Ben de o kadar narin takılmam. Böyle nazlar falan. Babasından girerim olaya
O zaman iplerin koptuğu andır zaten
Ben de o kadar narin takılmam. Böyle nazlar falan. Babasından girerim olaya
O zaman iplerin koptuğu andır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?