Şımaran koca

aynen bende her konuda sabırsızım hemen olsun istiyorum bişey istediğimde olmazsa depresyona giriyorum :26: bide bu kısa hayatta küs olarak geçirmek istemiyorum 1dk bile benimkide başak küser hemen gıcık

All iştee bunun burçla alakası yokmuşş kii,
benimkide oğlak hemen küserr gıcıkkk

Ben de eskiden asla ama asla küs kalamazdım. Sorun bir şekilde konusulmalı ama trip atılmamalı diye düşünüyordum. Ama tecrübelerim bana aksini öğretti. Gerekiyorsa adamın iliğini kemiğini sömüreceksin. Bu demek değil ki ota moka trip at. Haklı olduğunda süründürülmeli.

bunları birden yapamaz zaten de yavas yavas yaparsa kendine güveni gelir.

ya bende küssem bile çok kısa sürer ve konuşmayı hiç sevmem nedense kavga edemiyorum artık hiç oyüzden ben msjla süper kavga edenlerdenim bazen diyorum yatak odasına gidim msjlaşalım

Küsmekkk naz yapmak kadınaa yakışır zatennn ya dewir değişti hakkatten

ya bende küssem bile çok kısa sürer ve konuşmayı hiç sevmem nedense kavga edemiyorum artık hiç oyüzden ben msjla süper kavga edenlerdenim bazen diyorum yatak odasına gidim msjlaşalım

ay sizin anlattıklarınıza göre ben cok gaddar kalıyorum ya

gençken bende öyleydim geçicek canım merak etme
öyle mi diyorsun ama ben memnunum ya haksız olsam bile o özür diler kurtulmak için artık ne kadar bezdiriyorsam

Yerinde olmak isterdimm haa

olursun aslında ya dediklerimi uygula 2 günde muma çevirirsin
justu tanıyorsun dimi onun da eşi böyleydi şimdi burnundan getiriyor just

acilen işe girmen lazım:44: tek çözüm bu, kafan dağılır ayrıca. eşine de gerektiğinden fazla ilgi gösterme,bazen özleyip o sana ilgi göstersin...

ahahahaha msjla laf sokmak in cemkirmek out
Küsmekkk naz yapmak kadınaa yakışır zatennn ya dewir değişti hakkatten

Bence de, erkekler bizden daha tripcan

Küsmek diye bir şey gerçekten var mı elmy ya evlilikte? Gerçi ben aynı evin içinde 1 yıl küs kalan çift tanıyorum da.
Ben de küsme olayını onu süründürme değil de kendi sinirimin geçme süresi olarak yorumluyorum.
İlk evlendiğimiz zaman bu süreçler çok canımı acıtırdı ama şimdi hiç dokunmuyor

Kız kavga ettik 2 gün inat ettim aramadımm..
Aramadıya beniiii oda inat etti işteee uyuzz inattttt şeyyy
3.gün ben aradımm, hiç bişi olmamış gibi konuşmaz mı birde üstünee..
Dedimm sen iyimisin..
Açma konuyu dedi ağzıma tıkadıya lafııı..
Sonra normale döndük. Ama heçç bi mokk halledemedikk..
Ama unutmadım ben bunu tabi, elbet önüne getiricem bu konuyu..
Yanii beni rahatsız eden bi konuydu oyuzden tartışmıştık..
O konuyu halledemezsem kendimce gözlerim açık gider o derecee

Son düzenleme:

Küsmek değil de ipeğim böyle mırın kırın etmek var ay cok kırıldım, parçalara ayrıldım, senin gibi mikemmel bir odunun beni üzmesi hayal kırıklığına uğrattı"lar var
evet yaa bazen işteyken canım sıkkın oluyor kavgayı patlatıyorum eve gelince bişey olmamış gbi oluyorum şizofrenmiyim neyim

Sorunlu Kadınlar Kulübü

Ben de o kadar narin takılmam. Böyle nazlar falan. Babasından girerim olaya
O zaman iplerin koptuğu andır zaten

biz bide rizeliyiz ikimizde ne inadız bir bilsen bisefer ama tamam dedim busefer aramicam 10gün aramadım o aradı sonunda özlemekten ölmüştü

Ouslara mesajla laf sokan tek ben değilmişim demek

tek zevkim kocişle msjla kavga etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…