Şımarıklığımla Adamı Soğuttum

Konu ile alakali degil ama nicknizin açılımı ne merak ettim
Tuhaf geldi

Beyefendinin gözü açılırsa sizin esameniz okunmaz. Seviyorsanız bu aklınızda bulunsun. Bu kadar değer görmeyen, horlanan bir adam eğer kendisini yormayacak, huzur bulacağı biriyle karşılaşırsa anında siler sizi. Güvenmeyin sevgisine, her insanın bir "yeter be" noktası vardır.

Tamamen bizimde ilişkimiz böyleydi bende sizin gibi yaptım oda sevgilinizin size yaptığını bana yaptı 2.5 yıl kadar bu böyle devam etti. Sonuç olarak 1.5 yıllık evliliğimiz var. Ailesi de istenmiyordu beni çocuklarım var diye onun da bir kızı vardı halbuki.Hal böyle olunca oda ailesini karşısına alıp eşyalarını aldı ve bana taşındı hâlâ ailesi ile tanışmadım 5 yıldır bu adam benim hayatımda abisi ve kız kardeşleri ile aram gayet iyi ama anne babası ile tanışmadım bile hiç. Ama evliliğimiz çok güzel ilerliyor çocuklar da yanımızda sanki 20 yıllık evli gibiyiz. Bence sizde evlenirsiniz. Bende diyorum bu adam gibi bana kimse katlanmaz bende çok gecimsizim. Ama çok seviyoruz birbirimizi ve 8 saatçalışıyor ama 7 saati benle hâlâ telefonda konuşuyor evde de sürekli sohbet muhabbet. Allah her isteyene böyle bir eş nasip etsin inşallah. Kasma kendini akışına bırak elinde tutmaya çalış böyle adamlar çok fazla yok artık 🤭🤭
Ailesini bi çırpıda silen eşyalarını alıp taşının bir eş gayet hayırlı oluyor öyle mi? Hımm..

İlişkimiz şu şekilde; tartışma çıkar ben sinirle ayrılmak istediğimi söylerim o ayrılmak istemez ve gerekirse barışmak için evin önüne gelir, gönlümü almak için uğraşır, üzülür..

bunu okuyunca adama acıdım. Senden soğuması normal.

@Hz Zilli Şimdi seni yerden yere vuran yorumlar yapmayacağım çünkü arada bende senin gibiyim. Sen bu çocuğu sevdiğinden emin misin peki? Genellikle hep böyle olur ya zaten, tam dengi dengine seven bulunması baya zor. Sana kötü davranan birisi olsaydı eminim bayılırdın. Neyse bence kötü özelliklerini törpülemeye bak, böyle birini bir daha bulman çok zor olur. Son raddede seni öyle bir terk eder ki bir daha asla yüzüne bakmaz. Genellikle kötü yönlerini bul ve onları düzeltici şeyler yap.

internette akıl verenler fikrinize katılmakla birlikte ana fikrinizi anlamadım? Kadın ayrılmayıp çeksin mi yani (bu konudan bağımsız olarak)?
Ana fikrim yok. Sadece olacak olan olaylari, tecrübeyle durup görüp yasadiklarimi okuduklarimin özetini yaziyorum.
Tabi ki Kadin ceksin ya da cekmesin diye yorum bile yapmiyorum. Sadece olacak olan olaylari sirayla yaziyorum. Sadece tek tarafli anlatim oldugu icin bu sitede yapilan yorumlarin da dogrulugunu sorgulamak gerekir. Buna benim de tek tarafli olarak okuyup yazdigim yorumlar da dahil.
Insaniz, sasariz beseriz, doyumsusuz, agzimiz sükür derken, arka planda o bencil beynimiz hep daha fazlasini ister, azla yetinmeyi bilmedigimiz gibi, var olani da bir güzel harcariz.
Tüm bu yazdiklarimi asla konu sahibine özel yazmiyorum. Hayattan genellemeler sadece.

Ailesini bi çırpıda silen eşyalarını alıp taşının bir eş gayet hayırlı oluyor öyle mi? Hımm..
Hayır aileyi silmedi görüşüyor onlar ve çok şükür araları çok iyi kimse kimse için ailesini silmez ama hem karısını hem ailesini çok güzel idare ediyor bunu anlatmaya çalıştım anne baba duası olmazsa hiç-bir yuva ayakta durmaz

Dikkat ediyorumda bu piremses modundaki yaşam formlarının avatarlarıda hali ruhiyetlerini birebir yansıtıyor. Ya bir kraliçe fotoğrafı, anna boleyna denen ve en son dahi örnek alınmayacak tipin fotoğrafı, yada bu konu sahibindeki gibi taç falan oluyor :/ hiç şaşmaz. Bak pişman olup konu açmış ama yinede o içindeki piremsesi durduramıyor...
Konuya gelirsek sonsuza kadar seni böyle çekmeyecek bunu sende biliyorsun. Başlamış zaten. En kralı evlenene kadar tahammül ediyor. sonra piremsesin kabusu konulu film vizyona giriyor :/
Bide benim anlamadığım sen değil misin hergün görüşmek istiyor çok mesaj atıyor diye şikayet eden? Ee atmamaya başlamış işte. İstediğin buydu neden şimdide bunun için şikayetleniyorsunki?

Neden şımaracak mışım? Yorum yazılması ve fikir duymak için konu açılıyor burada zaten farkındaysanız.. dert etmesem zaten sormazdım. Dilerseniz siz cevap yazmayabilirsiniz kimse boğanıza bıçak dayamıyor.
Komiksiniz sadece :D

Dikkat ediyorumda bu piremses modundaki yaşam formlarının avatarlarıda hali ruhiyetlerini birebir yansıtıyor. Ya bir kraliçe fotoğrafı, anna boleyna denen ve en son dahi örnek alınmayacak tipin fotoğrafı, yada bu konu sahibindeki gibi taç falan oluyor :/ hiç şaşmaz. Bak pişman olup konu açmış ama yinede o içindeki piremsesi durduramıyor...
Konuya gelirsek sonsuza kadar seni böyle çekmeyecek bunu sende biliyorsun. Başlamış zaten. En kralı evlenene kadar tahammül ediyor. sonra piremsesin kabusu konulu film vizyona giriyor :/
Bide benim anlamadığım sen değil misin hergün görüşmek istiyor çok mesaj atıyor diye şikayet eden? Ee atmamaya başlamış işte. İstediğin buydu neden şimdide bunun için şikayetleniyorsunki?
Heheheh tespitinize hayran kaldım ve sanırım doğru hiç bu yönden düşünmemiştim ama gerçekten de taç koymam manidar olmuş :) valla masallardaki prenses sendromu mu yoksa fettan üvey kız kardeş nemrutluğumu bilemiyorum ama kimsenin vazgeçilmez olduğunu biliyorum.. sadece hareketlerime engel olamıyorum işte sinirliysen.. en ufak ayrıntıya bile takılıyorum.. bu da beni ve karşımdakini yoruyor.. haklısınız o yönlerden şikayet etmiştim ne istediğimi bilmiyorm sanırım.. çeki düzen vermeye başladım umarım bu ilişkide huylu huyundan vazgeçer de her şey güzel olur.. çok teşekkür ederim

Malesef aranızdaki saygı bitmiş özellikle siz ona saygı duymuyorsunuz..ve o saygı köprüsü bir kere yikildimi geri onarilamiyor

Back
X