Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun başka biri yada birileri var, ve ne yaparsan yap eskisi gibi olmayacaktır, sooaryHerkese merhaba,
Direk konuya girmem gerekirse;
8 aylık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım oldukça anlayışlı ve tabiri caizse beni deli gibi seven bir adam. Hiçbir konuda hakkını yiyemem karşıma çıkıp çıkabilecek en düzgün insan olabilir. Sürekli ilgilenir, karnım ağrısa ilaç getirir, bir dediğimi iki etmez.. Fakat bazen ilgiyi fazla abartabiliyor örneğin gün içinde çok fazla konuşmak istemek gibi. Yada her gün görüşmek gibi.. Ben de yapı olarak maalesef biraz geçimsiz biriyimdir. Öz eleştiri yapma konusunda iyiyim fakat iş uygulamaya gelince farkında olduğum kötü yönlerimi törpüleyemiyorum..
İlişkimiz şu şekilde; tartışma çıkar ben sinirle ayrılmak istediğimi söylerim o ayrılmak istemez ve gerekirse barışmak için evin önüne gelir, gönlümü almak için uğraşır, üzülür.. Bense tüm nemrutluğumla sanki lütuf yapmışçasına barışırım.. Sonra da oturup üzülürüm böyle davrandığım ve haksızlık yaptığım için.. Ama o an sinirle ne yazık ki hata yaptığımın farkına varamıyorum ağzıma geleni söylüyorum.. İlişki süresince en az 7 8 kere tekrarlanmıştır bu yukarıda bahsettiğim olay belki daha bile fazla.. Ve en son yine böyle bir tartışmada tekrar beni arama bunaldım senden sıkıldım istemiyorum artık tarzı laflar ettim.. Ve yine onun çabalarıyla barıştık.. Fakat bu son tartışma onu da değiştirdi.. sevmiyor diyemem yine seviyor fakat önceden yanındayken gözümün içine bakardı.. arabada kullanırken yüzümü severdi.. ben konuşurken beni izlerdi aşkla.. artık sanki tam olarak öyle değil.. sürekli bir şey desem noldu sıkıldın mı yine? diye gülerek laf sokuyor.. yine sarılıyor ama daha durgun.. önceden her fırsatta yazardı şimdi biraz daha azaldı.. sorduğumda sen böyle istedin artık ben de elimde olmadan öyle davranıyorum bilinçli yapmıyorum diyor.. Eskiden gelecekle ilgili hayaller kurardı heyecanlanırdı şimdi ben ilerde şunu yaparız dediğim de inşallah, kısmet demekle yetiniyor..
Sanırım şımarıklığım yüzünden onu kaybediyorum.. ve o böyle davrandıkça ben de üstüne gidiyorum niye böylesin, beni sevmiyor musun artık vs gibi.. daha da mı bunaltıyorum bilmiyorum nasıl davranacağımı.. Onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum..
Sizce tekrar eskisi gibi olur mu yoksa imkansız mı artık?
Ve ben ona söylediğim kırıcı sözleri unutturmak için ne yapabilirim bunun bir yolu var mıdır?
Nasıl davranmam gerek bu aşamada..
Şimdiden teşekkür ederim
Herkese merhaba,
8 aylık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım oldukça anlayışlı ve tabiri caizse beni deli gibi seven bir adam. Hiçbir konuda hakkını yiyemem karşıma çıkıp çıkabilecek en düzgün insan olabilir. Sürekli ilgilenir, karnım ağrısa ilaç getirir, bir dediğimi iki etmez.. Fakat bazen ilgiyi fazla abartabiliyor örneğin gün içinde çok fazla konuşmak istemek gibi. Yada her gün görüşmek gibi.. Ben de yapı olarak maalesef biraz geçimsiz biriyimdir. Öz eleştiri yapma konusunda iyiyim fakat iş uygulamaya gelince farkında olduğum kötü yönlerimi törpüleyemiyorum..
İlişkimiz şu şekilde; tartışma çıkar ben sinirle ayrılmak istediğimi söylerim o ayrılmak istemez ve gerekirse barışmak için evin önüne gelir, gönlümü almak için uğraşır, üzülür.. Bense tüm nemrutluğumla sanki lütuf yapmışçasına barışırım.. Sonra da oturup üzülürüm böyle davrandığım ve haksızlık yaptığım için.. Ama o an sinirle ne yazık ki hata yaptığımın farkına varamıyorum ağzıma geleni söylüyorum.. İlişki süresince en az 7 8 kere tekrarlanmıştır bu yukarıda bahsettiğim olay belki daha bile fazla.. Ve en son yine böyle bir tartışmada tekrar beni arama bunaldım senden sıkıldım istemiyorum artık tarzı laflar ettim.. Ve yine onun çabalarıyla barıştık.. Fakat bu son tartışma onu da değiştirdi.. sevmiyor diyemem yine seviyor fakat önceden yanındayken gözümün içine bakardı.. arabada kullanırken yüzümü severdi.. ben konuşurken beni izlerdi aşkla.. artık sanki tam olarak öyle değil.. sürekli bir şey desem noldu sıkıldın mı yine? diye gülerek laf sokuyor.. yine sarılıyor ama daha durgun.. önceden her fırsatta yazardı şimdi biraz daha azaldı.. sorduğumda sen böyle istedin artık ben de elimde olmadan öyle davranıyorum bilinçli yapmıyorum diyor.. Eskiden gelecekle ilgili hayaller kurardı heyecanlanırdı şimdi ben ilerde şunu yaparız dediğim de inşallah, kısmet demekle yetiniyor..
Sanırım şımarıklığım yüzünden onu kaybediyorum.. ve o böyle davrandıkça ben de üstüne gidiyorum niye böylesin, beni sevmiyor musun artık vs gibi.. daha da mı bunaltıyorum bilmiyorum nasıl davranacağımı.. Onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum..
Ve ben ona söylediğim kırıcı sözleri unutturmak için ne yapabilirim bunun bir yolu var mıdır?
Şimdiden teşekkür ederim
Nasıl yani, bir insanın hatalarını görüp pişman olması, haksızlık yaptığı kişiye kendisini affettirmeye çalışması olmadığı biri gibi görünmesi mi oluyor?Yanlış yapıyorsunuz. Olmadığınız biri gibi davranmayın. Benim bir arkadaşım var sizin hareketlerinizin on katını yapar, asla terk edilmez, eder. Yanlış mı yanlış ancak o asla ayrılıklara üzülmez. Beni yeterince sevmiyormuş der mutlu olur. Şu anda evlenecek, sonunda aradığı insanı buldu. Karşı tarafın hep alttan almasından da sıkılıyordu, şimdi maço birisi ile birlikte, inatlaşıyor adam ama en sonunda hep ilk mesajı atıyor ve mutlu ikiside. Siz triplere girmişsiniz. Ne olsa ayrılmayız diyerek ayrılalım denmez. Bu tarz insanlar cidden arkasındadır dediklerinin. Bittiğinde pişman olmazlar. Siz şimdi sanırım tripleri bir kenara bırakıp, onun size eskiden davrandığı gibi davranmayı düşünüyorsunuz. Yapmayın, bu sefer sevgiliniz havaya girer ve sizden aynı şekil davranıp intikam alır. Soğuduyda soğudu, bitti. Sürekli sorgulamayın sevgisini, normal davranın, sadece tripleri bırakın.
Bak işte... O kadar insan yazdı çizdi, kendiside tamam kendimi düzeltecem, hatamın farkındayım dedi.Çok teşekkür ederim onu da düşündüm aslında.. içimden geldiği gibi davranman daha doğru olur belkide sadece ayrılalım vs demeyeceğim o kadar
Herkese merhaba,
Şimdiden teşekkür ederim
Nasıl yani, bir insanın hatalarını görüp pişman olması, haksızlık yaptığı kişiye kendisini affettirmeye çalışması olmadığı biri gibi görünmesi mi oluyor?
O zaman hiçkimse yaptığı hatalardan çirkinliklerden çekinmesin ben buyum desin geçsin gitsin..
Olacak iş mi bu.
İnsanlar iyi yönde kendisini geliştirip ilerleyebilir. Olması gereken budur.
O garip arkadaşınızda aldığı ahları birgün elbet ödeyecek. Sadece henüz günü gelmedi.
Şu beni yeterince sevmiyormuş olayınada ayrı hastayım. Seven eşşek değil mi zaten sevdiğinin her türlü dengesizliğine katlanmalı, boynunun borcu. Oysaki o ağzını yaya yaya bono yotoronco sovmoyormoş diyen tip hiç kendisine sormaz mı ben neden beni sevene eziyet ediyorum diye?...