- 25 Ekim 2020
- 34
- 22
- 3
- Konu Sahibi Masallardiyari
-
Varsa yaptığınız Hatalar aklınıza geldiğinde pişmanlık duyuyor musunuz yoksa o hatalar sayesinde yolumu çizdim mi diyorsunuz? Ben birine sesimi yükseltsem bile günlerce düşünüyorum sonra özür diliyorum her şeyi hata görüyorum19 yaşında neler yaptımsa yaptım.
Pişman olduklarım oldu, iyi ki yapmışım dediklerim oldu, bana vakit kaybettirdiğini düşündüklerim oldu, bana bir şeyler öğrettiklerini düşündüklerim oldu... Pek çok şey oldu.
Dönüp ardıma baktığımda da hepsi geçmiş oldu, anı oldu; toplandı geldi şimdiki ben oldu.
Şimdiki halime baktığımda, evet daha iyi olabilirdim de/daha kötü olabilirdim de diyorum.
İyi-kötü ben oldum, daha kurcalamaya gerek var mı?
19 yaşında neler yaptımsa yaptım.
Pişman olduklarım oldu, iyi ki yapmışım dediklerim oldu, bana vakit kaybettirdiğini düşündüklerim oldu, bana bir şeyler öğrettiklerini düşündüklerim oldu, yaptıklarım oldu, yapmadıklarım oldu... Pek çok şey oldu.
Dönüp ardıma baktığımda da hepsi geçmiş oldu, anı oldu; toplandı geldi şimdiki ben oldu.
Şimdiki halime baktığımda, evet daha iyi olabilirdim de/daha kötü olabilirdim de diyorum.
İyi-kötü ben oldum, daha kurcalamaya gerek var mı?
19 yasinda okumak yerine kendinizi mental ve ascilik konusunda gelistirmeye calisip, zengin koca pesinde gezmenize iliskin konularinizdan sikildim. Anlayin iste, o isler oyle olmuyor, avukat es demissiniz mesela ben avukatim; cevremde hicbir arkadasimin esi lise mezunu degil. Hepsinin kariyeri var vs vs.
Ama ne desek dinlemeyeceksiniz, insanlarin hatalarindan ders cikartmaya calisacak kadar da bunalttiniz acikcasi. Sizi artik goz ardi ediyorum, lutfen kendinize gelin ve okulunuza devam edin
Yaw zaten avukatla evlense. Eşinin arkadaşları ile aynı ortama girdiğinde özgüveni yerle bir olacak. Çünkü o ortamlarda yaptığın yemeği vsyi konuşamazsın. Ortam üstüne karabulut gibi çöker19 yasinda okumak yerine kendinizi mental ve ascilik konusunda gelistirmeye calisip, zengin koca pesinde gezmenize iliskin konularinizdan sikildim. Anlayin iste, o isler oyle olmuyor, avukat es demissiniz mesela ben avukatim; cevremde hicbir arkadasimin esi lise mezunu degil. Hepsinin kariyeri var vs vs.
Ama ne desek dinlemeyeceksiniz, insanlarin hatalarindan ders cikartmaya calisacak kadar da bunalttiniz acikcasi. Sizi artik goz ardi ediyorum, lutfen kendinize gelin ve okulunuza devam edin
Varsa yaptığınız Hatalar aklınıza geldiğinde pişmanlık duyuyor musunuz yoksa o hatalar sayesinde yolumu çizdim mi diyorsunuz? Ben birine sesimi yükseltsem bile günlerce düşünüyorum sonra özür diliyorum her şeyi hata görüyorum
25 ten önce evlenmezdim,biraz gezerdim ülkeyi,işim vardı zaten tadını çıkarmaya çalışırdım hayatınŞimdi 19 yaşında olsaydım şunları yapardım dediğiniz ister pişmanlık ister iyikilerinizi benimle paylaşır mısınız lütfen önceki yazılarımı okuyup bana tavsiye vermeyin varsa kendi hayatınızdan dersler noktalardan anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?