- 2 Ekim 2014
- 2.474
- 5.344
- 358
- 39
- Konu Sahibi Masallardiyari
-
Valla gezip tozuyordum universitede arkadaslarimlaKızma kızma, anlat 19 yaşını ki anlasın o yaşta yapılması gerekenin ev hanımlığına hazırlık olmadığını. O yaşta genç kızların keyifli, verimli hayatlar yaşadığını görsün.
Tabi kiYaw zaten avukatla evlense. Eşinin arkadaşları ile aynı ortama girdiğinde özgüveni yerle bir olacak. Çünkü o ortamlarda yaptığın yemeği vsyi konuşamazsın. Ortam üstüne karabulut gibi çöker
Ben insanlara bunu anlatamıyorum kariyerli koca ile evlenmekle iş bitmiyor...
Ben memurum eşimde memur ben düz memurum eşim mühendis teknik personel aileler bir araya geldiğinde hepsi mühendis olunca konuları da teknik olduğu için ben bile rahatsız oluyorum yaş 35 ama mühendislik okuyacağım bu konu sahibi gibileri nasıl bir kafa yaşıyor merak ediyorum...Yaw zaten avukatla evlense. Eşinin arkadaşları ile aynı ortama girdiğinde özgüveni yerle bir olacak. Çünkü o ortamlarda yaptığın yemeği vsyi konuşamazsın. Ortam üstüne karabulut gibi çöker
Bu zihniyette biriyle evlenecek avukat doktor bilmem ne karısını o ortamlara sokmaz zaten. Kadın evde çocuk baksın yemek yapsın, ne işi var sosyal ortamlarda?Yaw zaten avukatla evlense. Eşinin arkadaşları ile aynı ortama girdiğinde özgüveni yerle bir olacak. Çünkü o ortamlarda yaptığın yemeği vsyi konuşamazsın. Ortam üstüne karabulut gibi çöker
Aslında konu sahibi hepimizden akıllı. Hiç emek vermeden kocanın en iyisine en iyi maaşlısına sahip olup güllük gülistanlık yaşayacağım modunda...Ben memurum eşimde memur ben düz memurum eşim mühendis teknik personel aileler bir araya geldiğinde hepsi mühendis olunca konuları da teknik olduğu için ben bile rahatsız oluyorum yaş 35 ama mühendislik okuyacağım bu konu sahibi gibileri nasıl bir kafa yaşıyor merak ediyorum...
O çok iyi koca boşarsa bunu nolcak bence tam tersine g...zekalıAslında konu sahibi hepimizden akıllı. Hiç emek vermeden kocanın en iyisine en iyi maaşlısına sahip olup güllük gülistanlık yaşayacağım modunda...
Ama unutmasın şunu. Ne kadar ekmek o kadar köfte...
Kesinlikle öyle zaten. O adamlar evine maalesef hizmetçi arıyor eş değil. Eş arasa zaten dengini arar.Bu zihniyette biriyle evlenecek avukat doktor bilmem ne karısını o ortamlara sokmaz zaten. Kadın evde çocuk baksın yemek yapsın, ne işi var sosyal ortamlarda?
Offf sıktın be kardesim. Ayni icerikli kac konu acacaksin. Mesken tuttun burayi resmen. 19 olsam 20 olsam. Gelecege bakmakta akliniza geliyor mu? Resmen gecmiste yasiyorsunuz pes.Şimdi 19 yaşında olsaydım şunları yapardım dediğiniz ister pişmanlık ister iyikilerinizi benimle paylaşır mısınız lütfen önceki yazılarımı okuyup bana tavsiye vermeyin varsa kendi hayatınızdan dersler noktalardan anlatın
Ben evleneceğim sen kendi varoşluğuna yan. Aday olmasaydı zaten avukat biriyle birlikte olmayı sormazdım. Yan yana gelsek iki düzgün cümle kuramayacak sen bana akıl veriyorsun he he aynen en kültürlü sensin Bi git işineAslında konu sahibi hepimizden akıllı. Hiç emek vermeden kocanın en iyisine en iyi maaşlısına sahip olup güllük gülistanlık yaşayacağım modunda...
Ama unutmasın şunu. Ne kadar ekmek o kadar köfte...
Eger 19 yasima geri donecek olsaydim.Kendi degerimi daha cok bilir ona gore davranirdim.Sinirlarimin asilmasina izin vermezdim.Tekrar eden hatalari affetmezdim.Şimdi 19 yaşında olsaydım şunları yapardım dediğiniz ister pişmanlık ister iyikilerinizi benimle paylaşır mısınız lütfen önceki yazılarımı okuyup bana tavsiye vermeyin varsa kendi hayatınızdan dersler noktalardan anlatın
Bu sözler sende çok komik durmuş ablacım etme.Ben evleneceğim sen kendi varoşluğuna yan. Aday olmasaydı zaten avukat biriyle birlikte olmayı sormazdım. Yan yana gelsek iki düzgün cümle kuramayacak sen bana akıl veriyorsun he he aynen en kültürlü sensin Bi git işine
Gel gelŞuan 20 yaşındayım ilerde pişman olur muyum bilmiyorum ama hiçbir şey yapmıyorum ben daha çok ileri zamanlara gitmek istiyorum işim eşim çocuklarımın olduğu zamanlara şimdi eksik gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?