- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Masallardiyari
-
Ben evleneceğim sen kendi varoşluğuna yan. Aday olmasaydı zaten avukat biriyle birlikte olmayı sormazdım. Yan yana gelsek iki düzgün cümle kuramayacak sen bana akıl veriyorsun he he aynen en kültürlü sensin Bi git işine
Çok beğendiğim ve doğru düşünce yapısı içeren bir yorum bence sizinki. Geriye dönüp şunu böyle yapsaymışımdan ziyade deneyimlerin insana ne öğrettiği önemli öteki türlü geçmiş insanı depresyona sokabilecek kadar güçlü bir duyguya bürünebiliyor insan için. Şimdi 19 yaşında olsaydım yine 19 yaşımdaki gibi davranır ve muhtemelen yine aynı şeyleri yapardım(ki kariyerim için hiç doğru şeyler yapmadığım yıllardı). Çünkü şu anki bize yılların birikimi ile geldik ve 19 yaş da buna dahil.19 yaşında neler yaptımsa yaptım.
Pişman olduklarım oldu, iyi ki yapmışım dediklerim oldu, bana vakit kaybettirdiğini düşündüklerim oldu, bana bir şeyler öğrettiklerini düşündüklerim oldu, yaptıklarım oldu, yapmadıklarım oldu... Pek çok şey oldu.
Dönüp ardıma baktığımda da hepsi geçmiş oldu, anı oldu; toplandı geldi şimdiki ben oldu.
Şimdiki halime baktığımda, evet daha iyi olabilirdim de/daha kötü olabilirdim de diyorum.
İyi-kötü ben oldum, daha kurcalamaya gerek var mı?
Şimdi bana kaybolan yillarimi verselerŞimdi 19 yaşında olsaydım şunları yapardım dediğiniz ister pişmanlık ister iyikilerinizi benimle paylaşır mısınız lütfen önceki yazılarımı okuyup bana tavsiye vermeyin varsa kendi hayatınızdan dersler noktalardan anlatın
Yaaa neden şaşırdınız Coronadan dolayı gezme yok iş yok aşk meşk yok ders çalışmaktan başka aktivitem yok tabi ileri ki zamana gitmek isticem monotonluktan sıkıldım benŞuan 20 yaşındayım ilerde pişman olur muyum bilmiyorum ama hiçbir şey yapmıyorum ben daha çok ileri zamanlara gitmek istiyorum işim eşim çocuklarımın olduğu zamanlara şimdi eksik gibiyim
Yaaa neden şaşırdınız Coronadan dolayı gezme yok iş yok aşk meşk yok ders çalışmaktan başka aktivitem yok tabi ileri ki zamana gitmek isticem monotonluktan sıkıldım ben
1. Ailemle ne olursa olsun tartışmaz, hiçbir şey için hiç kimse için kalplerini kırmaz, onlarla ters düşmezdim.Şimdi 19 yaşında olsaydım şunları yapardım dediğiniz ister pişmanlık ister iyikilerinizi benimle paylaşır mısınız lütfen önceki yazılarımı okuyup bana tavsiye vermeyin varsa kendi hayatınızdan dersler noktalardan anlatın
Özür dilerim kardeş ben 3 üniversite mezunu mühendisim haddimi bilemedim kusura bakma.Ben evleneceğim sen kendi varoşluğuna yan. Aday olmasaydı zaten avukat biriyle birlikte olmayı sormazdım. Yan yana gelsek iki düzgün cümle kuramayacak sen bana akıl veriyorsun he he aynen en kültürlü sensin Bi git işine
Olsa nolçek ben varoşum avukat bana bakmaz ki ne....Baska avukat var mi elde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?