Şimdi ben ne diyeyim kaynanaya

Yavrularmherseym

Bşlng: 82 gncl: 81.1 Hdf: 68
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
362
515
53
Kızlar merhaba

Şimdi benim kaynanam pekmez yollamış bana 5 çocuğuna 5 kilo bana gelen 1 kilo neyse birşey olmazdedim yerine koyacaktım ki baktım altında şekerlenmiş geçen senenin pekmezi çok üzüldüm bunu direk söylemeden nasıl ifade edebilirim sinirliyim ayrıca

Ara deki anne ya bu gönderdıgın pekmezın altı şekerlenmiş .
Bu nasıl yenır. Falan de. Bakalım ne dicek ..

Diğerlerinin ailesi kalabalık mı .. Neden size 1 kilo ?

Mesela ablamların 2 3 çocugu var . Benım yok . Annem bişey gönderceği zaman amann bana az gönder derim .
Acaba kaynananda öyle mı düşündü ?

5 çocuğuna 5 kilo derken, eşinize 1 kilo mu layık görmüş?
Ben olsam direk söylerdim geri verirdim hiç uğraşamam.

Kilo hesabini cozemedim ama ben bu tarz seylerde acik olmaktan yanayim. Acikca arayip soyleyin eline saglik dusunmussun ama keske gecen seneninkini yollamasaydin. Alti hep sekerlenmis. Yiyemedik yazik oldu deyin

Aslında kimse kimseye bir şey vermek zorunda değil o ayrı ama gönülsüzce sırf vermiş olmak için kullanılamayacak durumda olan bir eşyayı ya da yiyeceği bir başkasına hele ki evladına vermek hiç hoş olmamış. Ne söylersiniz ve nasıl söylersiniz bilemem ama öfkeyle bir şey söylemeyin

Niye pekmez yolluyor ki ben olsam hiç yollamam.

Yollanan şey kötü çıktı ise kötü çıktı kimse yemedi denir olur biter

Laf arsinda " annecim çoook zahmet edip o güzelim pekmezi yollamissin da bi kismet olmadi yemesi sekerlendi hemen " deyiverin gitsin.

Mesaji alır Güle güle de söyleyin tam olsun.

Hediyenin lafı yapılmaz istediğime 5 kilo yollarım istedigime hic yollamam. Yenmeyecek durumdaysa atın çöpe sorunca şekerlenmiş yollamışsın yenmedi attım dersiniz daha yollamazlar. Net çözüm.

Iyi de daha bu sene pekmez yapılmaya başlanmadı bence.

Şekerlenmiş şey bile bile yolladıysa seni takmıyor demektir ya da herkese öyle yollamıştır söylesen nolur begenmediysen at der .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…