Şimdi bunun anlamı nedir arkadaşlar ?

Aldattı mı bilemeyiz ama sen yine de takipte kal, belki de sadece içinden gelerek yapıyor, günahını almayalım.

Kuzum nickinden etkilenip ben nasılsa böyle düşünürüm deyip düşüncelere dalmış olabilir misin?

Akışına bırak belki evlilik teklif eder belki de altından Çapanoğlu çıkar...

Haklısınız

Şaka bir yana adam belki bir borçtan kurtuldu, yada gördüğü bir rüyanın etkisinde kaldı, belki içinden öyle geldi. Belki de sizin aldığınız bir hediye ya da bir davranış şeklinize çok mutlu oldu da yapıyor? Aldatan erkek hareketi değil bu. Ayrıca elinde bir sen kaldın da sana iyi davranıyor derken de bu ihtimali hala düşünüyorum Onun dışında olsa olsa çıkar menfaat ilişkisi bunları yaptırabilir. Ya da acaba sizin giyim kuşamınızda bir değişiklik mi oldu ki bu kadar takla atıyor?

Evet hediye aldım giyim kuşamım da değişti amaa bunlar bu kadar etkilememeli diye düşünüyorum sonuçta 3 yıl boyunca hiç böyle davranmayan Adam son dört ay görmeyince bu şekilde değişmiş

Yani yine eski odunluğuna döner yani
Muhtemelen. Erkek milleti ne yazıkki böyle. Yani görmeyince, yokluğunu hissedince, açık saçık insan görünce, etkilenince hemen değişiyor genelde. Tabi burda yüzeysel mesajlarla tahmin ediyoruz ama ben değişimin kaynağı olarak merkeze seni koydum. Senden ötürü de değiştiğini düşünürsek, ipler elinde demektir şeker. İyi davran iyi olsun diyelim. İstediğini elde edince ya da alışınca bu erkekler gene fabrika ayarına dönüyor, odunlaşıyor.

Of keşke hep böyle kalsa tam haylilerimde ki gibi her istediğini yaptıran kadın uysal erkek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…