- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Düşündüm baktım araştırdım hiçbirşey bulamadımAldatmış da olabilir
Öyle aldatma değil tek gecelik anla işteDüşündüm baktım araştırdım hiçbirşey bulamadım
Ya olabilir mi kiÖyle aldatma değil tek gecelik anla işte
Yıllardır böyle bir şeyler görmeyince bünye ters etki yarattıBiz kadınlara iyilik yaramıyor
Bilmem sen en son cinsellik konusu açtın ya adamla tartıştın olabilir yani :)Ya olabilir mi ki
Evet tartıştık bana dedi ki ben cinselliği sevmiyorum sorun yok yapmak istemiyorum dediBilmem sen en son cinsellik konusu açtın ya adamla tartıştın olabilir yani :)
HaklısınızAyyy adam kötü davransa aldatıyor deriz iyi davransa aldatıyor...biz bile kendimizi anlamıyruz erkekler nasıl anlasın
Şuan ki haliyle devam etse çok çok Mutlu olurdumBelki buraya açtığın konuları görmüştür. Sevmiyorum yazmıştın galiba, bir de kulu düzgün uçmuyordu galiba??
Şaka bir yana sürekli konu açıp yakındığın biriyle evlenme bence mutlu olamazsın.
Özüne dönmeseŞuan ki haliyle devam etse çok çok Mutlu olurdum
Böyle adamla evlenmeyi düşünmüyorsundur inşEvet tartıştık bana dedi ki ben cinselliği sevmiyorum sorun yok yapmak istemiyorum dedi
Evet bilmiyorum ben seviyorum düzenli yapmak isterim hastalık olduğunu düşündüm bu Zamana kadar ama açıkladı cinselliği sevmiyorum çokta önemli değil dedi ben hala olayın şokundayımBöyle adamla evlenmeyi düşünmüyorsundur inş
Evlenince ne yapacaksın uyuşmanız lazım iyi düşünEvet bilmiyorum ben seviyorum düzenli yapmak isterim hastalık olduğunu düşündüm bu Zamana kadar ama açıkladı cinselliği sevmiyorum çokta önemli değil dedi ben hala olayın şokundayım
Bunu küçük bir sorun olarak görüyor bu yüzden beni bırakacaksan hiç sevmemişsindir diyorEvlenince ne yapacaksın uyuşmanız lazım iyi düşün
Canım valla hamile karılarını aldatan çok erkek var sorsan hepsi seviyor ama o işi yapamıyorlar böyle durum da var cinsellik de bir ihtiyaç kalkıp işi kendi kendine mi halledeceksin yani adam yapmıyor diye aldatsan toplumda yiyeceğin damga da belliBunu küçük bir sorun olarak görüyor bu yüzden beni bırakacaksan hiç sevmemişsindir diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?