şimdi de beta hcg çok düşük

rabbim bizim için ne hayırlı ise onu versin diğer topikte seher vakti Meryem suresi okumayı düşünüyoruz ben bugünlerde gündüzleri hep dinliyorum bebeğime dinletiyorum

sonucu aile hekimim aradı söyledi 15. gün 136 ilk defa yüzüm güldü 9. gün 6 12. gün 21 15. gün 136 iyimi kötü mü bilmem görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler 3 gün sonra yine test

Kasık ağrılarına takılmayın arkadaslar benimde sol kasığım adet günümde hatta bi kac gun oncesinde ve sonraki iki gun cok agrıdı megrsem bebetolarim sol taraftayms tutunuyolarmis :)

Yükselmiş degerin bak :) iyi bi yükseliş bence umutsuzluğa kapılmana gerek yok :)

ilk defa sırıtıyorum bugün :) inş yarım kalmaz perşembe günü de bakalım ne olacak

Sunu bilmek gerek bu hiç bitmeyecek degerin iyi çıksa keseyi göreceğin gunü...
keseyi gördüğünde kalp atışını duyacagin gunu bekleyeceksin..
yani merak ve endişe hep yanımızda kalacak :) iste anne olmak boyle biseymis bende yeni anlıyorum )

Allah yardımcın olsun bence değerin çok güzel çok sevindim yükselmesine benim 12. Değerim 100 dü ama benimkiler üçüzdü inşallah kat kat katlanır ve 9 ay sonra rabbim kucağına almanı nasip eder

öyle gerçekten zaten kimsenin haberi yok bi eşim bi ben... senin de mi yeni kaç haftalık oldu rabbim hep güzel haberlerini aldırsın...

korkma inş devam edecek.bol bol dua et. ben kızıma hamileyken 130 la öğrenmiştim şimdi kızım 9 aylık teyzesi...

tşk ederim güzel haberler vermek isterim yesin onu teyzesi.... kim bilir ne yollardan geçti geldi kucağına
rabbim güzel günlerini göstersin....

hayırlı olsun..
sağlıkla devam eder inşallah...

Allah yardımcın olsun bence değerin çok güzel çok sevindim yükselmesine benim 12. Değerim 100 dü ama benimkiler üçüzdü inşallah kat kat katlanır ve 9 ay sonra rabbim kucağına almanı nasip eder

bana 2orta kalite 2 kalitesi düşük toplam dört tane koydular galiba bi tanesi benimle... gelişmelerden haberdar ederim ama hala herşey olabilir modundayım

Canım benim, tebrik ederim güzel büyüyor işte bebişin. Hiiç endişelenme, bebeğini de üzme canım.

Ben de sonucumu aldım ama maalesef 35 ten 31 e düşmüş. Kimyasal gebelik sanırım gerçekten. Ama daha kanamam başlamadı, crinone jel kullanıyorum, o yüzden belki de. Ege Ünide tedavi oluyordum, burda devlet hastanesinde test yaptırdım, tam sıra bana geldiğinde makine bozulmuş, e2 ve progesteron sonucum çıkmamış. Neyse nöbetçi lab varmış 8 e kadar açıkmış, birzdan gidip orada alacağım o sonuçları da ama onlar teferrüat tabi ki. Sonuçta hcg 35 ten 31 e düşmüş.

Ama daha kanamam yok işte, ne zaman kanamam başlar ki, bileniniz var mı içinizde?

Bu arada, dış gebelik olduğunda sonuçlar çok yükseliyormuş, hemşire söyledi,dış gebelik değildir dedi. Burda, Devlet Hastanesindeki dr vajinal ultrasona girin dedi, Egedeki hemşire girsen de bir şey görünmez dedi. Neyse yarın arayıp e2 ve progesteron sonucunu da verdiğimde değerlendirip geri dönecekler bana. O zaman karar veririm artık. Onlar ne derse onu yapacağım.

Sonucumu aldıktan sonra aklıma hastaneye gittiğimde yanıma oturan kızcağız geldi. Daha önceki mesajımda yazmıştım ya. Herşeyde vardır bir hayır, sonuçta belki de boşuna oturtmadı Allah onu yanıma. Çok üzülmeyeyim diye belki de kimbilir. Allahım biran önce adet olsam da çok beklemesem öyle bu halde.

öyle gerçekten zaten kimsenin haberi yok bi eşim bi ben... senin de mi yeni kaç haftalık oldu rabbim hep güzel haberlerini aldırsın...
Canım benim de daha yeni 6. Haftaligiz gecen hafta keseleri gördük ikiz bekliyorum ins:) haftaya da kalp atışını dinlicez ins. Kalplerinin sesini duyasiya rahat edemiyorum bende:)

Gecmis olsun canım uzulme vardir bir hayir ins bi dahaki sefere hayırlısıyla sende hamile kalırsın

rabbim büyük herşey bizim için çok kafanı karıştırma Meryem suresini oku ve sonuç ne olursa olsun söz ver kendine üzülme ben söz verdim dediğin gibi benimde karşıma öyle bi çocuk çıktı cuma günü gözümün içine baktı ve ben dedim ki sen herşeyin hayırlısını ver rabbim ne o üzülsün mutsuz olsun ne ben... bakalım daha bunun artışı var kesesi var kalp atışı var bizi neler bekliyor

cnmm slm...üzülme.güzel yükselmiş değerin.bak benim 9.gün 18.5, 12.gün 77, 15.gün 208 , ve 17.gün 581 olmuştu...içini ferah tut.

canım tebrik ediyorum. hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş. neden tekrar test yapıyosun ki? ilaçlarını kullan. kese için vaktinde doktora git bence. sonuçlar hep kafa karıştırıyor. çok şükür katlanmış. benim de 9. gün 45 ile başlamıştı. 2 defa baktırdım galiba sonrasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…