Benancım aynı şehirdeyiz sanırım muhtemelen Dr. Umuzda aynı. Bende ilk denememde hamile kaldım ama kalp atışını duyamadık kürtaj oldum. Dondurulmuşlarımda tutmadı maalesef. Şimdi 3. Denemeye hazırlanıyorum. İnanıyorum ki Rabbim bu sefer ol diyecek
( inşallah)
Seni takipteyim hayırlı haberlerini bekliyorum emin ol dualarım seninle. Merakta bırakma olur mu? Allah'a emanet ol
Nasıl yok olmaz olurmu bir arkadaş 13 le başladı bir arkadaş 22 ile başladı bir arkadaş 11 le başladı daha sayarım hepside doğurdu nolcek şimdi...hiç belli olmaz değer düşüşe geçmeden olmadı bu iş diyemeyiz..
güzel haberlerini almayı diliyorum...
yıllardır asılama yaptıran arkadasım gecen 12. gününde test yaptırdı değeri 4 cıktı
ısrarla 14.gün yaptır dedim değeri 26 cıktı sonra da 240 a cıktı dün de kalp atısını duydu bebeginin
darısı basına insallah
çok tatlısınız sizin yazdıklarının forumda çok denk geldi sizi uzaktan takip ediyorum
canım çok teşekkür ederim
madem takip ediyorsun mutlaka topiğimize beklerim...
sonuç her ne olursa olsun canın saolsun senden kıymetli hiç birşey olamaz bunu unutma bende 4.tüpe başlayacam..
bir kimyasal bir dış gebeliğim var napalım sınavımız buymuş anne olana kadar devam etcez...Rabbim sağlık ve maddiyatımızı elimizden almasın yeterki
üzüldüm şimdi 3. denemeyi de aynı yerde mi yapacan onlar benim 2. denemede elinden geleni yaptılar Alllah razı olsun ama zamanı ne zaman bilmiyorum... bende senin hayırlı haberlerini bekliyorum...
Üzülüyoruz falan ama napalım imtihanımız buymuş. Bi yerde okumuştum evlat hasreti çeken bayanlar ne özel insanlar ki peygamber eşlerinin imtihanıyla imtihan ediliyorlar yazıyordu. Çok etkilemişti bu beni. İnşallah bu sınavın sonu aydınlıktır ferahtır.
Evet ben aynı yerde yaptıracam Dr.umu seviyorum. Bide işlerden dolayı ve maddi olarakta şehir dışı çok zorlayacak bizi. Bizde bi kez daha burda deneyecez Rabbim bi ol desin herşey bahane. Sen testi ne zaman tekrarlayacaksın
benim bebiş normal bilmiyorum aynı mı ama ben,m bat günümde değerim 25,9 çıkmıştı cumaydı pazartesi tekrarladığımda 172 çıkmıştı. inşallah sende hamilesindir
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/638570-kimyasal-gebelik.html
bak bu da 2014 nisan anneleri gurubundaki bi arkadaşımızın ilk testleri o da umutsuzdu ve korkuyodu ama beişi hala onunla inşallah sağlıkla da kucağına alcak
link vermen güzel oldu sonucum ne olur bilmem ama bu durum fena bi durummuş en hayırlı sonuç ne ise o olsun
link vermen güzel oldu sonucum ne olur bilmem ama bu durum fena bi durummuş en hayırlı sonuç ne ise o olsun
Telaş etme ins iyi sonuçlarla gel bugün:)
inşallah canım bu arada ayşenuyy online olması lazım istersen ozelden onunla iletişime geçebilirsin
özel mesaj hakkım yok daha dur bakalım bugün sonuç çıksın belki hiç yükselmez bilemiyoruz
12. gün 21 çıktı
fazla umut yok araştırmalarında bu değerde hiç hamileliği devam eden görmedim bide ben açayım belki bir kaç tane çıkar ne dersiniz
Canım , şu güzel duandan benim için de yap olur mu. İnsanın elinde olmuyor, dün sabah ağlayarak uyandım, gittikçe arttı ağlamam. Eşim geldi yanıma sesimi duyup, biraz teselli etti ama çok üzgün bir gün geçirdim. Bu gün de ne hikmetse çok umutlu uyandım. Allahım hayırlısı neyse onu nasip et yarabbim. Kimseyi eleştirdiğimden değil ama hastaneye kan vermek için gittiğimde yanıma zihinsel özürlü bir kız oturdu. Tutamadım kendimi, ağladım orda. Ne kadar zor bir durum Allahım, sen her şeyin en iyisini bilirsin. Benim içimden geçenleri de biliyorsun, yardım et bize. Ve herşeyin hayırlısını ver. Değerimiz katlasa, yüselse bu sefer de, ikili testiydi üçlü testiydi derken daha çook streslerimiz çıkacak. Burda bitmeyecek ki.belki sana umut olurum dıye yazıyorum ama yınede herseyde bır hayır vardır bunu sakın aklından cıkarma! beterın beterı var arkadasım emın ol!
ben 1 dusuk, 1 dısgebelık gecırdım, 1 de negatif tup bebek.
nisan ayında tekrar yaptırdık tup bebek ve benım test gunu degerım 27 idi! sonra 2 gun aralıklarla yaptıdık, katlanarak arttı ve rabbıme cok sukur suanda 23 haftalık hamıleyım ınsallah 1 kızımız olacak!
ınsaallah senınde degerlerın saglıkla artar ve devam eder!
ama olmaz ısede vardır bır hayır, emın ol beterın beterı var!
degerın artar, düşük olur, dış gebelık olur, operasyon gecırmek zorunda kalırsın,
yada daha kalp atısı olmaz, saglıksız olur ..... dedıgım gıbı beterın beterı var,
herkes hamılelerın duası kabul olur dıyor, dilerim rabbımden senınde hakkında hayırlısı ne ıse o olsun! bılırım suanda ıcındekı duyguları senı oyle ıyı anlıyorum kı, herseyın hayırlısı olsun hakkında!
birbirlerini tanımayan insanların birbirine dua etmesi kadar muhteşem bir şey yok
çok tşk ederim 3ten sonra belli olur ama karnım çok ağrıyor bugün adet günüm normal şartlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?