çirkin şeyler .....
annemin kıymetini bir kez daha anladım gariban anam benimm
canım tebrik ediyorum. hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş. neden tekrar test yapıyosun ki? ilaçlarını kullan. kese için vaktinde doktora git bence. sonuçlar hep kafa karıştırıyor. çok şükür katlanmış. benim de 9. gün 45 ile başlamıştı. 2 defa baktırdım galiba sonrasında.
benancan arkadaşım çok sevindim. Hep güzel haberler al inşallah. Rabbim sağsalim tamamına erdirsin. Aklımdaydın dünden beri anca girebildim nete. Güzel haberini almayı umuyordum çok şükür ki öylede oldu. Bundan sonraki süreçleride hayırla atlatmanı diliyorum
yarın bakalım ne oluyor tüp bebek günlüğümüz topiğinde Meryem suresi okuyacağız birbirimize... ismini özelden yazarsan eklerim okuyamasanda okuyanların duasına ismini ekleriz
yarın bakalım ne oluyor tüp bebek günlüğümüz topiğinde Meryem suresi okuyacağız birbirimize... ismini özelden yazarsan eklerim okuyamasanda okuyanların duasına ismini ekleriz
işte bu da buraya kadar... bıraktım ilaçları.....
6
21
136
153
sorun yok yani yükseldiğine göre değilmi...
karnım ağrıyor hafif pembe lekelenme var dedim doktora oda bırak ozaman ilaçları dedi adet olursan haber et yoksa pazartesi bakarız dedi
6
21
136
153
Canım bunlar kaçıncı gün değereri? 136 kaçncı gün? Ve kaç gün sonra 153 gördün?işte bu da buraya kadar... bıraktım ilaçları.....
6
21
136
153
6
21
136
153
6
21
136
153
inş bebeğin hep seninle olur canım. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşbenim de 12. gün test sonucum 35.58, pazar günü tekrarlayacağım testi. bakalım neler olacak
inşallah benimle kalır bebeğim
Canım bunlar kaçıncı gün değereri? 136 kaçncı gün? Ve kaç gün sonra 153 gördün?
Canım ben sana özel mesajımda da yazdım ama değerlerinin böyle olduğunu bilmiyordu. Bazılarının düzeniz olabiliyormuş. Belki de düşük tehlikesi atlatıyorsun. Dr un ilaçlarını bırak demiş ama bilmiyorum ki, bence bırakma daha.
Benimkisi 35 ten 31 e düşmüştü meselabraktırdıklarında. Buna rağmen e2 ve progesteron sonuçlarını görmedenbırak demediler. Sen ölçtürdün mü canım e2 ve progesteronu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?