şimdi de beta hcg çok düşük

doktorum istedi son defa bakalım dedi ilaçlara devam ağrım var biraz da akıntım su gibi... sizler tebrik ettikçe hamile havasına girdim yawww daha kimse bilmiyor

benancan arkadaşım çok sevindim. Hep güzel haberler al inşallah. Rabbim sağsalim tamamına erdirsin. Aklımdaydın dünden beri anca girebildim nete. Güzel haberini almayı umuyordum çok şükür ki öylede oldu. Bundan sonraki süreçleride hayırla atlatmanı diliyorum

alfabe senin içinde İnan çok çok üzüldüm. O mutluluğu yaşadıktan sonraki hayal kırıklığını çok iyi bilirim. Allah'tan umut kesilmez ama daha sıfırlamadı değerin bi mucizede sen yaşarsın inşallah. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

yarın bakalım ne oluyor tüp bebek günlüğümüz topiğinde Meryem suresi okuyacağız birbirimize... ismini özelden yazarsan eklerim okuyamasanda okuyanların duasına ismini ekleriz

Hadi hayırlısı bakalım. Evet o topikten haberim var okurum ara ara. Histeroskopi yaptırdım kanamam var hala. Bi normale binsin katılırım bende inşallah

sağ kasığım tutmuyor resmen çok ağrım var kanı da görünce telaşlandım... dediğini yapacam bakalım ne olacak

karnım ağrıyor hafif pembe lekelenme var dedim doktora oda bırak ozaman ilaçları dedi adet olursan haber et yoksa pazartesi bakarız dedi

inşallah hasta olmazsın....
ama olursanda üzülme herşeyde bi hayır vardır mutlaka...

işte bu da buraya kadar... bıraktım ilaçları.....
6
21
136
153
Canım bunlar kaçıncı gün değereri? 136 kaçncı gün? Ve kaç gün sonra 153 gördün?
Canım ben sana özel mesajımda da yazdım ama değerlerinin böyle olduğunu bilmiyordu. Bazılarının düzeniz olabiliyormuş. Belki de düşük tehlikesi atlatıyorsun. Dr un ilaçlarını bırak demiş ama bilmiyorum ki, bence bırakma daha.
Benimkisi 35 ten 31 e düşmüştü meselabraktırdıklarında. Buna rağmen e2 ve progesteron sonuçlarını görmedenbırak demediler. Sen ölçtürdün mü canım e2 ve progesteronu?

işte bu da buraya kadar... bıraktım ilaçları.....
6
21
136
153

canım ya bence de bu ilaçlarını erken bıraktırmış galiba! bana öyle geldi. yeterince yükslmemeiş ama düşüş te olmamış. sanki biraz daha beklesen iyi olacak. acele etme bence ve istirahat et canım. moralini bozma. sonuç ne olursa olsun senin için iyi olan güzel olan olur inş. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

bugün uzun uzun yürüdüm hava da güzeldi daha hala başlamadı kanamam sadece sulu kahve akıntım oldu karnım çok ağrıyo be kızlar

9. gün 6
12. gün 21
15.gün 136
18.gün 153

önce devam et dedi doktor sonra ben pembe akıntı oldu dün diyince hepsini bırak ozaman dedi ya doktor da kararsız kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…