Şimdi kıskanmayayım da ne yapayım?

bengüşcüm evet aynı dertten muzdaripiz valla buradaki yorumları okudukça dinginleştim sanki biraz ama ne biliyim kıskandım işte :asigim:
patient.t bitanem teşekkür ederim evet çok şükür aramız düzeldi kıskançlığımı yenmem gerek galiba evimizin huzuru için :çok üzgünüm:
yoksa ileride benim kıskançlıklarım yüzünden huzursuz günler geçirmek istemem kaydirigubbakcemile

allah eşlerimizin ve yanlarında çıkan bayanların onların yanlarında oldukları sürece gönül gözlerini kör etsin inş. akıllarına ne ask ne sevgi nede baska seyler gelmesin:)))

allah eşlerimizin ve yanlarında çıkan bayanların onların yanlarında oldukları sürece gönül gözlerini kör etsin inş. akıllarına ne ask ne sevgi nede baska seyler gelmesin:)))

istersen şöyle diyelim bengüşcüm
Rabbim eşlerimizi şeytana uydurmasın inşallah diyelim
Eşlerimiz bize karşı aşklarını sevgilerini kaybetmesinler inşallah :Saruboceq:

böyle bir durumda kıskanmakta haklısın gerçekten. bir yandan da demek ki gerçekten aşıksın çok seviyorsun eşini. sevinmelisin onu bu kadar kıskandığın için genelde satış-pazarlama işinde çalışan erkekler bayanlarla daha çok birarada oluyorlar. dışarda beraber olmasalardı ofiste de bütün gün dipdibe olan insanlar var canım sonuçta kendini nereye kadar yiyip bitirebilirsin. adamın içinde varsa yapar yani çok klasik bir laf ama. o senin eşinin karakteriyle ilgili bi durum, seni gerçekten seviyorsa gözü başkasını görmez ki. o an yanındaki bayana sadece iş arkadaşı gözüyle bakmıştır beraber yemek yemelerinde de bi sakınca yok. sen işyerindeki arkadaşlarınla yemeğe çıkmıyor musun? böyle düşünürsen kendini rahatlatırsın.

vallahı canım kım ne derse desın ancak bende aynı senın hıssettıgın gıbı hıssederdım..
hatta daha fazlasını.. cunku bu bır yapı meselesı.. kıskanma demekle kıskanclık ortadan kalkamıyor..
ben belkı yangına korukle gıtmıs olacagım ancak esımın oyle bır ıste calısmasına ızın veremem..
ne yaparsa yapsın o ıs te calısmasın baska bır ıs bulsun derdım.. ya oyle yapardı yada evlılıgımız sorunlu hale gelırdı..
cunku her gun her gun bu psıkolojıyle evde beklenılmez.. uzgunum ben sadece kendımce dusuncemı soyledım..
yanlısta olabılır dogruda ama boyleyım..

Tehlikeli, eşine güvensen de karşıdakini bilemezsin..neyse inş.sırun cıkmaz..iş ekmek parası napıcaksın bu kriz ortamında..eşinin tercih edildigini eşin sana neden anlattı acaba kıskandırmak için mi?

kıskanmakta haklısın, ben olsam ben de kıskanırdım ama eşinin bilerek yaptığı bir hatası değil bence...

ben bazen işten erkek arkadaşlarımla aynı araçla başka şehire gittiğim oluyor, gecenin yarısı döndüğümüz oluyor, herhangi bir arkadaşla yemek yediğimiz oluyor...O zaman düşünüyorum arkadaşın eşi kimbilir ne düşünüyordur ama hani ortada yanlış bir şey yok...

Eşimle aynı yerde çalıştığımızdan herkesi tanıdığından sorun olmuyor ama bilmesekıyameti koparır sanırım...

Rahat ol canım eşin adam gibi adamsa hiçbir şey olmaz

100 de 1500 katiliyorummmm:hooray:

Son düzenleme:
aman arkadaşım dikkat et kıskançlık yapayım derken bilmeden beddu da etme allah korusun işinden olmasın. eminim ki zor bir durum ama şöyle düşün eşin o bayanı evden alacağını yemeği avm de yediklerini filan sana söylüyor ya saklasayadı bir de o yanıyla düşün canım benim.deseydiki işyerinden gideceğiz filan aman yemeği görşmeye gittiğimiz yerde müşteriyle yedik filan dese ve sen sonradan duysan öyle olmadığını daha mı iyi olurdu emin ol kocan seni seviyor ve sana değer veriyor.öylr olmasa sana rapor vermezdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…