kimseleri gözü görmeyen arkadaşımı deli gibi seven eşi,bir iş arkadaşıyla beraber çalışmak zorunda kaldı..iş görüşmesi,iş yemeği,iş telefonu derken bu bir yıl sürdü.haklılardı gerçekten de iş konuşuyorlardı aslında,,ama bu kadar paylaşımdan sonra da ne olabilirdiki zaten??
eğer bu iş,gerçekten kurallarınca olabilseydi bir yuva yıkılmayacaktı.
arkadaşımın eşinin dediği şu olabildi,,keşke resmiyeti koruyabilseydik,,keşke iş dışı olan herşeyi engelleyebilseydim de gelişmeler farklı olsaydı..
biriyle dışarda yemek yemek hayatta yapılabilecek en kolay şey,,oysaki sadece işini yapıp iş bitti tamam deyip ciddiyetini bozmayan çok güzel erkeklerimiz de bayanlarımız da var.çünkü onlar biliyorki,karşı cinsle yapılan her aktivitede her zaman için sevdiklerinin bir gözü durmaktadır,o gözü incitmek kırmak veya kaybetmek istemeyen herkes boyle olmalıdır bence
herkesin anlayışı farklıdır hep te saygı duyuyorum hepinize,ama ben şahsen çok muhabbetin zamanla farklı yerlere farklı zamanlara doğru yolalabilmesi ihtimalini asla unutmuyorum.çünkü her aldatmanın veya yakınlaşmanın veya aşık olmanın temelinde öncelikle etkilenme geliyor,ve hiç bir etkilenme sırf bakışmayla olmuyor,beraber geçirilen belki kısa belki uzun,belki önemli belki önemsiz vakitlerle oluyor
ben o yüzden ilerde boyle birşeye asla izin vermeyeceğim,ve hep te tepkim boyle olacak,ben alçakgönüllü,hoşgörülü bir insan değilim,çünkü kendim de yeterince mutaasıp davranmaya çalışıyorum ve karşılığını da boyle bekliyorum şahsen