Şimdi kıskanmayayım da ne yapayım?

PasakliMinikTanrica

her şey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
12.618
10
408
39
Kızlar bu durumda fikirlerinizi duymak istiyorum..
Çok mu abartıyorum yoksa normal bir tepki mi veriyorum şüphe içerisindeyim.

Eşim pazarlama işi yapıyor çalıştığı bölüm itibariyle şirketteki diğer bölümlere nazaran daha düzgün firmalara gidiyor porföyünde daha düzgün yerler mevcut
büyük otellere hastanelere girip çıkıyor
diğer bölümlerde çalışan arkadaşlar sanayi sitelerindeki müşterilerini ziyaret ediyorlar
firmanın idari birimlerde çalışan personeli de pazarlamada ki personellerle zaman zaman bir günlüğüne satışa çıkıyorlar
idari kadrodaki bayanlar genellikle eşimi tercih ediyorlar
eşimin bölümünü anlatmamın nedeni buydu
ve ben eşimi çok kıskanıyorum içim içimi yiyiyor.
ben bütün gün onu özlerken elalemin kadını benim sevgilimle dipdibe bütün gün aynı arabanın içinde geziyor
bugünde öyle bir gün işte yanında bir kadın var
sabah kadını evinden aldı
biraz önce konuştum öğle yemeğini de bir avm de yemişler
ben gerçekten çok sinirlendim ama eşimin üzerine gitmek istemediğim için tepki veremiyorum
oturduğum yerde sinirden kıskançlıktan kuduruyorum utanmasam ağlayacağım sinirimden
siz olsanız ne yapardınız ben çok mu abartıyorum acaba?

Son düzenleme:
:):) Yok abartmıyosun bence. Ben olsam eşimi felan düşünmez tepkimi, kıskançlımı açıkca koyardım ortaya. Ne demek kadınlar onu tercih ediyor her zaman? Diğerlerinin suyumu çıkmış. Birgünde başkasını alıversinler. Hem beraber yemek felanda ne ya? Yemesinler, aç kalsınlar. Biraz sert oldum ama biran kendimi senin yerine koydum afedersin cnm

ya tamam iş için bir arada olabilirler ama beraber yemek yemekte nerden çıkmış..ben olsam burnundan fitil fitil getirirdim yediklerini...........................

kesinlikle cümlesi cümlesine katılıyorum.hem bir ayrıntı daha,yemek olayı işdışı oluyor,madem onu tercih ediyorlar(nedense),o zaman eşinin göstereceği resmiyete saygı duysunlar.onun yerine kendini koy ve bunları yapabilirmisin bir düşün,,aynı şekilde o da düşünsün kendini senin yerine koyup.
ama bence sen yine de bizim söylediklerimizin de etkisiyle usulsuz şekilde yaklaşma...allah korusun sorunlar başladımı ne yapsan da geri dönüşümü olmuyor.

Valla abartıyorsun arkadaşım.Ben olsam sorun yapmam niye bunları düşünüp hayatımın kalitesini düşürücemki ortada fol yok yumurta yokken hayat eşimin hayatını ne istiyorsa onu yaşar amaaa bir yanlışlık yaparsa o zaman gereği yapılır ben böyle bir durumda ayrılırım ama henüz ortada birşey yokken sıkıntı yaparsam eşimde sıkılır ve işte o zaman bu işlerin alt yapısı hazırlanır.Sen rahat ol sen ne kadar rahat olursan eşinde sana bağlı olur.İnsanlar beraber çalışır sonra beraber öğlen yemeğide yer bu normal bütün gü boyu beraber çalışıyorlar ancak akşam sana yalan söyleyip başka kadınla yemek yerse o zaman sorun var.Eğer eşini seviyorsan mutlaka aldatılırsan bunu hissedersin mutlaka fark edersin.Üzme canını,sorun yapma kendine kendine iyi bak sen inan hiç birşey olmaz.İnan eşlerini sıkan duran göz açtırmayan kadınlar en çok aldatılan kadınlar çevremizdede görüyoruz işte.Yok tahammül edemiyorsan eşin işten çıksın.

Canım ama böyle kafanda sürekli bunu kurup kurup düşünürsen sana zararı olur...

Eşinle paylaş tamam iş dolayısıyla belki ama en azından senide anlamasını sağla....

Bir de şöyle düşün içinde kötü niyeti olsaydı eşinin yemek yediğini falan söylemezdi bence bu iyi tarafı...

Dediğim gibi çok da üstüne gitme bak en azından sana anlatıyor...

abartıyorsun abartıyorsun hemde çok abartıyorsun yasakkelimeyasakkelime
ordaki bayanların iş için eşinizi seçmesi eşinizin suçu mu
yada o bayanın acıktım hadi şurda yemek yiyelim demesine
hayır yiyemem olmaz git ye ne halin varsa gör mü demesi gerekiyo
bu biraz kabaca olmaz mı CADIARZU
arkadaşca bir yemek bunun nesinde bi sakınca var
iş adı üstünde iş
iş için ordalarsa bir yemek molası vermişler hadi git şurda ye
bende burda yiyeyim diyemez ki
hep kendi açınızdan bakıyorsunuz bi kerede eşinizin açısından bakmayı denediniz mi
birazcık empati yapmanız gerekiyo sanırım
durduk yere eşinize bu konuda tavır yaparsanız eğer onun vereceği
her haklı tepki sizi daha çok üzecektir emin olun a.s
birazcık sakin davranın ve empati yapın

bence hiç abartmıyosu gayet haklısın kıskanmakta sonuçta karşı cins ama bi diğer yanıda iş için olması bende düşünüyorumda ben olsam kudururdum kıskançlıktan tabi eşinize abartmıorum die üstün gitmk yerine tatlı dille yavaş yavaş rahtsızlığınızı belirtin bunalmasın

canım kocanın elinden gelen bişi yoksa bunu önlemek için mecbur katlanacaksın, sonuçta adamın işi bu, öğlen yemeği meseleside iş arasında olmuştur beraber işe çıkmış beraberyemek yemişler sonrada işlerinde devam etmişlerdir

bence içinde tutmakla çözemezsin bu gibi sorunları....aksine içinde biriktirirsin gün gelir aniden öyle patlarsın ki eşin için de kötü olur bu....en iyisi rahatsız olduğun şeyleri eşine tatlı dille anlat,seni dinleyen anlayan bi eşin varsa bunun için çözüm yolları koyacaktır ortaya....onunla konuştuktan sonra içinin rahatlayacağını düşünüyorum...

kimseleri gözü görmeyen arkadaşımı deli gibi seven eşi,bir iş arkadaşıyla beraber çalışmak zorunda kaldı..iş görüşmesi,iş yemeği,iş telefonu derken bu bir yıl sürdü.haklılardı gerçekten de iş konuşuyorlardı aslında,,ama bu kadar paylaşımdan sonra da ne olabilirdiki zaten??
eğer bu iş,gerçekten kurallarınca olabilseydi bir yuva yıkılmayacaktı.
arkadaşımın eşinin dediği şu olabildi,,keşke resmiyeti koruyabilseydik,,keşke iş dışı olan herşeyi engelleyebilseydim de gelişmeler farklı olsaydı..
biriyle dışarda yemek yemek hayatta yapılabilecek en kolay şey,,oysaki sadece işini yapıp iş bitti tamam deyip ciddiyetini bozmayan çok güzel erkeklerimiz de bayanlarımız da var.çünkü onlar biliyorki,karşı cinsle yapılan her aktivitede her zaman için sevdiklerinin bir gözü durmaktadır,o gözü incitmek kırmak veya kaybetmek istemeyen herkes boyle olmalıdır bence
herkesin anlayışı farklıdır hep te saygı duyuyorum hepinize,ama ben şahsen çok muhabbetin zamanla farklı yerlere farklı zamanlara doğru yolalabilmesi ihtimalini asla unutmuyorum.çünkü her aldatmanın veya yakınlaşmanın veya aşık olmanın temelinde öncelikle etkilenme geliyor,ve hiç bir etkilenme sırf bakışmayla olmuyor,beraber geçirilen belki kısa belki uzun,belki önemli belki önemsiz vakitlerle oluyor
ben o yüzden ilerde boyle birşeye asla izin vermeyeceğim,ve hep te tepkim boyle olacak,ben alçakgönüllü,hoşgörülü bir insan değilim,çünkü kendim de yeterince mutaasıp davranmaya çalışıyorum ve karşılığını da boyle bekliyorum şahsen

şahsen konunun iki tarafında yani satış mümessili ve satış müdürü taraflarında da bulundum.iş gereği hem bayan hem erkek arkadaşlarla satış da yaptım rapor da tuttum,yemek de yedim tek diyebileceğim herkes kendini ve sınırlarını bildikçe sorun çıkmıyor.eşine güvenen bir insan sadece gözlemci olsa yeter bence sıkarsanız dikkatini o konuya çekersiniz naçizane fikrim bu

kendi işim ve arkadaşlarımın iş çevrelerinden bildiğim kadarıyla: görüşmeler planlandığında aynı güzergahtaki firmalar listelenir ve sırayla ziyaret edilir. yani örneğin sabah 10'dan 16'ya kadar randevuları olabilir. bu durumda aç mı kalacaklar ayrı cinsten iki kişi oldukları için? iş görüşmesine gidildiğinde tansiyonu, kan şekeri düşmüş, algılama hızı yavaşlamış biriyle hiçbir müşteri muhattap olmak istemez.

yanlış anlamadıysam, eşinizin portföyünde daha güzel firmalar olduğunu, diğerlerinin ise daha çok sanayi bölgeleri olduğunu yazmıştınız. kendinize bir sorsanız bayan olarak siz ne türde firmaları ziyaret etmek isterdiniz öncelikle? sanayi bölgesini mi, daha güzel yerlerde olan firmaları mı? ben kesinlikle sanayi bölgesini tercih etmezdim açıkçası. eşiniz mi size o şekilde yansıtıyor, yoksa siz mi fazla kuruntu yapıyorsunuz bilemiyorum ama bazen küçük detaylar çok şeyi açıklar.

tabii ki bunlar benim kendi tecrübelerim. işimiz gereği dışarıda yemek yiyoruz her zaman. o anda kimin işi yoksa 2 kişi 3 kişi çıkarız. 1 erkek 1 bayan, 2 erkek bir bayan, 2 bayan 1 erkek, 2-3 erkek/bayan. asla erkek arkadaşımda bu konuda bir rahatsızlık olmaz, aksine yalnız kalmadığım için mutlu olur. ben de aynı şekilde onlar firma dışında yemeğe, toplantı için vb bir bayan iş arkadaşıyla bir yere gitse asla rahatsız olmam. çünkü bunu gerektirecek bir özelliği yok.

eğer rahatsız bile olsaydım asla belli etmezdim. kimseyi, hele ki erkekleri fazla gözde büyürmemek gerekir, yoksa kendilerini büyük zannederler diye düşünüyorum :jeyyar:

aç kalmayacak tabi.ben mesela 2 li yemek zorunda kaldığımda bir bahaneyle gider yemeğimi kendim yerim

CADIARZU şimdi bizim iş yerinden ayşe ve ali firma ziyaretleri için şirketin arabasıyla, ya da ali'nin arabasıyla yola çıktılar(benzin şirketten) hatta ilk görüşme sabah 9'da olduğu için ali, ayşe'yi evinden ya da orta noktada bir yerden aldı. bir iki firma ziyareti yapıldı. yemek saati geldi. zaten o saatte firmalarla randevu da yok, 45 dakika falan.

ali de ayşe de, ayrı yemeye kalksa benim gözümde çok çiğ bir davranış olurdu. ali yapsa ayeş'nin yerinde olmak istemezdim, ayşe yapsa ali'nin yerinde olmak istemezdim. :1no2:

ama burada tekrar söylüyorum ayşe ve ali'nin karakterleri önemli. o tarzda biri olsa zaten gerektiği gibi davranır her iki taraf da...

Sizinki abartı olmamış, abartınında ötesine gitmiş.
Çalışma hayatımın 5-6 yılını sabahtan akşama kadar bir kadın bir erkek olarak dışarıda geçirdim. Ekip toplam en fazla 20 kişiden oluşurdu ve en iyi işi çıkaran ikili her daim birlikte yazılırlar ve çıkarlardı. Hatta işin dahada ötesine gidersek gece çalışmalarımız bile vardı.
Şimdi ben sizin bahsettiğiniz o kadınlardanım. Bu görevim sırasında yemek zamanı geldiğinde herkes ayrı ayrı yemek yemeyemi gidecek? Bu kadar saçmalık olurmu? Lütfen biraz mantıklı olalım.
Haaaa eşiniz veya karşısındaki kişinin karakteri dibe vurmuşsa bırakın birlikte çıkmayı zincire vursanız zaten yapacaklarını yapacaklardır. Buna asla engel olamazsınız.

malesef canım karakterler bizi en çok yanıltan şeyler.sen hiçbirşey yapmasan da karşındaki insanın yeri gelmeden açılmadığını çok iyi biliyorum,,asla yeri gelmedikçe açılmayacağını da...bir iş arkadaşımın benim hakkımda ileri geri düşünmesi ihtimali ruhen beni rahatsız eder,belki ilerde işime bile yansıyabilecek gelişmeler olabilir.babasına bile güvenmeyenlerdenim sanırım.
benim iş arkadaşımla samimiyetim ve de işdışı konuşmuşluğum olmamalı,olmaz da..çünkü adı üstünde iş için birlikteyiz.ben bunu karşıma yansıtabildikten sonra alinin yada ayşenin durumunda olmak çok ta abest olmazdı.
anlattığın durum başıma geldi tabiki,,ama ben ''öğle tatilinde x yere gideceğim,sana şimdiden afiyet olsun,ben oraya gideyim,öğleden sonra buluşuruz''gibi deyip gidiyordum.herhangi bi rahatsızlıkta hissetmiyordum şahsen
ben böyle düşünüyorum ama tabiki arkadaşımızın eşi anlattığın gibi bir durum içinde olabilir,ayrı takılmayı dile getirmekte zorlanabilir.fakat yine de kıskanmakta sonuna kadar haklı

burbuk hanım herkes in psikolojisi,yaşam tarzı,alışkanlıkları,ve de prensipleri farklıdır.siz benim gibi düşünmüyorsunuz diye ben size kötü bir insan diyemem ve de yadırgayamam
aynı şekilde size de benim düşüncelerimi yadırgıyor oalbilirsiniz,ama ben boyle düşünyorum
ama takdir edersinizki ben,siz,ya da iş arkadaşımız hep bizden farklı olacak,,o yüzden ben hiç riske girmek istemem

Son düzenleyen: Moderatör:
benım aşkımda pazarlama da ve bende cok sınır olucam sanıyordum baslarda ama suanda tehlıklı bır durum olmadı cok sukur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…