L
LayLayLomHop
Ziyaretçi
- Konu Sahibi PasakliMinikTanrica
-
burbuk hanım herkes in psikolojisi,yaşam tarzı,alışkanlıkları,ve de prensipleri farklıdır.siz benim gibi düşünmüyorsunuz diye ben size kötü bir insan diyemem ve de yadırgayamam
aynı şekilde size de benim düşüncelerimi yadırgıyor oalbilirsiniz,ama ben boyle düşünyorum
ama takdir edersinizki ben,siz,ya da iş arkadaşımız hep bizden farklı olacak,,o yüzden ben hiç riske girmek istemem
konunun tatlıya bağlanmasına çok sevindim cnm. Allah huzurunuzu hiç bozmasın inş.
Sevgili arkadaşım (minik tanrıça) birşey soracağım yorum yapmadan sen çalışıyormusun? Benim tahminim çalışmıyorsun ve bu yüzden kendine güvenini yitirmek üzeresin, eğer bir işin sosyal hayatın olsa sende karşı cinsle bir arada çalışmak zorunda kalacaksın ve gözüne batmayacak eşinin iş hayatı, etrafına bakarsan genelde çalışmayan bayanlar daha kıskanç oluyor..nacizane fikrim.
Eşinizle Beraberkende Aynı İşi Yapmıyomuydu?
Eğer ayı işi yapıyor ve siz şuan onu kıskanıyorsanız çok abartıyorsunuz..
Sonuçta bu krizde ekmek parası için çalışıyor..
Kendinizi ve onu huzursuz etmeyin..yerimseniben
kendine cok güvensiz bi kadın olmalsın işten sonraki basit bir yemeği bile kıskanıyorsun..
kendine cok güvensiz bi kadın olmalsın işten sonraki basit bir yemeği bile kıskanıyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?